HOROSCOP 6 august 2021. Oportunităţi şi capcane pentru trei zodii. Te numeri printre ele?

Luna din Rac aderă azi la un trigon armonios cu Neptun retrograd din semnul Peştilor, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) ar putea avea parte azi şi de şansă, dar şi de ghinion mascat în oportunităţi.

22695 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 august 2021. Oportunităţi şi capcane pentru trei zodii. Te numeri printre ele?

HOROSCOP 6 august 2021

HOROSCOP 6 august 2021 - Berbec

Astrele îţi activează azi latura sensibilă, de care nu eşti conştient(ă) de fiecare dată. S-ar putea, de asemenea, să fii mai atent(ă) decât de obicei la mesajele pe care ţi le trimite universul, la ceea ce îţi spune intuiţia. Toate aceste lucruri te vor ajuta să îţi dai seama cum ar fi cel mai bine să acţionezi în unele situaţii de viaţă mai complicate cu care te confrunţi în această perioadă, dar şi să procesezi eventualele evenimente nu tocmai plăcute de care ai avut parte în ultima vreme. Sfatul astrelor este acela de a te folosi mai des de intuiţie.

HOROSCOP 6 august 2021 - Taur  

Aceasta este o zi foarte bună în care să te concentrezi pe viitor, pe planurile tale pe termen lung şi pe proiectele de grup, indiferent dacă doar eşti implicat(ă) în acestea din urmă sau dacă tu eşti cel(a) care le coordonează. Din discuţiile pe care le porţi astăzi, s-ar putea să extragi unele idei foarte bune sau poate că apar la orizont soluţii la care nici nu te-ai gândit. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba de nişte persoane care le ofertează să se alăture unei iniţiative care rezonează la un nivel ridicat cu idealurile lor.

HOROSCOP 6 august 2021 - Gemeni

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturile. Poate că este vorba de un proiect suplimentar la locul de muncă sau de ceva extraprofesional, dar tot în domeniul tău de activitate. La fel de posibil este să vină cu o propunere unul din superiorii tăi pentru a face ceva împreună pe lângă serviciu. În cazul în care ai fost deja implicat(ă) în tot felul de activităţi, şansele sunt mari ca astăzi să vezi rezultatul muncii pe care ai depus-o în ultima vreme. În orice caz, se vede că eşti pe o pantă ascendentă financiar şi profesional.

HOROSCOP 6 august 2021 - Rac  

Te numeri astăzi printre zodiile care au parte de o zi minunată, care atinge toţi parametrii pe care ţi i-ai setat pe mai multe planuri. Acest lucru se datorează faptului că ai o mentalitate de învingător(oare), care se concentrează, astăzi cel puţin, pe soluţii şi nu pe probleme. De asemenea, este o zi bună în care să susţii examene, să îţi începi concediul sau să rezolvi probleme de natură birocratică, ce trenează de mai multă vreme. Dar şi în alte contexte, vei reuşi să găseşti o rezolvare, căci reuşeşti să-ţi faci o imagine clară despre situaţiile cu care te confrunţi.

HOROSCOP 6 august 2021 - Leu  

Se întrevede azi o zi în care eşti mai sensibil(î) decât de obicei, deci n-ar trebui să te mire dacă te simţi vulnerabil(ă) sau expus(ă) în faţa unor gesturi sau vorbe care, de regulă, nu te afectează prea tare. Mai degrabă, o dispoziţie ca aceasta te poate ajuta să te mobilizezi mai uşor în anumite situaţii, să te gândeşti în primul rând la sănătatea ta mentală şi nu la a le face altora pe plac. De asemenea, ai putea încerca să îţi asculţi intuiţia mai mult, să te laşi ghidat(ă) de semnalele pe care le primeşti azi din partea ei.

HOROSCOP 6 august 2021 - Fecioară

Te racordezi astăzi foarte uşor la vibraţia celor cu care intri în contact. Fie că este vorba de partenerul de viaţă ori despre prieteni, ştii exact cum să îi abordezi încât să vă iasă planurile pe care le aveţi astăzi împreună. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea ca ziua de azi să vină la pachet cu oportunitatea de a cunoaşte oameni noi, care le împărtăşesc unele principii şi idealuri. Nu este exclus nici ca unele persoane născute în această zodie să simtă că încep să aibă altfel de sentimente în raport cu un prieten, cu cineva din anturaj.

HOROSCOP 6 august 2021 - Balanţă

Te afli azi printre norocoşii(oasele) care se bucă de un randament ridicat în plan profesional. Te mobilizezi în timp record şi în ciuda agendei pline pe care o ai, reuşeşti să te ocupi de fiecare sarcină în parte, fără să intervină teama că nu le vei termina la timp. Pe de altă parte, s-ar putea să te ia valul, adică să îţi intri în ritm şi să uiţi că mai trebuie să iei câte o pauză ori că ţi-ai luat unele angajamente după program faţă de cei dragi. Aşadar, este important să dai dovadă de măsură, să nu se exagereze.

HOROSCOP 6 august 2021 - Scorpion  

Se întrevede astăzi o zi strălucită pentru nativii(ele) care sunt liber profesionişti(te) sau care lucrează în domenii creative. Au parte de acel nivel de inspiraţie de care au nevoie pentru a descoperi cele mai bune abordări pentru situaţiile cu care se confruntă pe plan profesional. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre momente plăcute în compania persoanei iubite şi/ sau a copiilor. Iar dacă eşti în concediu, nu numai că reuşeşti să-ţi atingi toate obiectivele de pe itinerariul zilei, dar s-ar putea să te alegi şi cu o revelaţie cu privire la o situaţie de viaţă.

HOROSCOP 6 august 2021 - Săgetător  

Dacă ai experimentat tensiuni în raport cu familia în ultima vreme, s-ar putea ca aspectele astrale de astăzi să reinstaureze armonia în atmosfera de acasă. Îţi este mai uşor decât de obicei să laşi de la tine în legătură cu unele lucruri, iar acelaşi lucru s-ar putea să îl observi la rudele apropiate. Ai grijă însă că rămân unele puncte sensibile pe care ar fi bine să nu le activezi în perioada următoare. S-ar putea să fie vorba de unele subiecte de discuţie pe care nu trebuie să le abordezi ori unele gesturi care ar trebui evitate în această perioadă.

HOROSCOP 6 august 2021 - Capricorn

Comunici astăzi eficient cu toţi cei cu care intri în contact, de la partenerul de viaţă până la cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Ştii exact ce să spui atunci când se pretează să faci o intervenţie şi cât să îi asculţi până să îţi exprimi punctul de vedere. Aşadar, se întrevede o zi bună atât pentru discuţii informale, cât şi pentru negocieri sau şedinţe cu bătaie pe termen lung, ale căror rezultate se vor vedea la nivel practic mai devreme sau mai târziu. Profită de această oportunitate pentru a pune azi pe tapet şi unele subiecte ceva mai sensibile.

HOROSCOP 6 august 2021 - Vărsător

S-ar putea să te intersectezi azi cu unele oportunităţi de rotunjire a bugetului. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fie vorba despre activităţi extraprofesionale, derulate în afara serviciului, fie în acelaşi domeniu de activitate, fie într-unul cu care nativii(ele) acestui semn cochetează în timpul liber. Oricum ar sta lucrurile, este clar că ţi se reduce din timpul liber, dar câştigi pe alte părţi, atât la propriu, cât şi în ceea ce priveşte experienţa. Mai încolo, poţi transfera aceste abilităţi în carieră, fapt care te poate ajuta să evoluezi, să îţi face un nume şi mai sonor în domeniu.

HOROSCOP 6 august 2021 - Peşti

Te afli azi printre nativii(ele) care au o dispoziţie foarte bună, vizibilă mai ales din faptul că abordează azi totul cu optimism. Nu se poate spune că nu te întâlneşti cu obstacole, dar în cele din urmă, alegi să priveşti partea bună a lucrurilor şi să profiţi de ea la maximum. În cazul în care eşti single, s-ar putea să întâlneşti azi pe cineva foarte interesant, iar interesul pare să fie reciproc. Indiferent dacă se leagă ceva sau nu, este clar că îţi face bine să vezi şi să fii văzut(ă), să tatonezi scena de dating mai mult ca pân-acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici