HOROSCOP 6 decembrie: Dacă eşti în anturajul acestor zodii, vei avea parte de o duminică ideală. Vezi care este planul astrelor cu voi

Venus din Scorpion aderă azi la un trigon armonios cu Neptun din Peşti, indiciu că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) sunt astăzi preferatele astrelor. În cazul lor şi al celor dragi, ele pregătesc o duminică liniştită, plină de momente de calitate în familie şi în cuplu.

21577 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 decembrie: Dacă eşti în anturajul acestor zodii, vei avea parte de o duminică ideală. Vezi care este planul astrelor cu voi

HOROSCOP 6 decembrie Berbec

Te încearcă tot felul de sentimente dulci amare astăzi. Anumite evenimente sau conversaţii astăzi îţi aduc aminte de trecut şi îţi trezesc o senzaţie de nostalgie pentru trecut. De regulă, eşti o persoană orientată către viitor, către ziua de mâine, dar astăzi eşti mai degrabă introspectiv(ă) decât extrovertit(ă). Nu este un lucru rău, pentru că asta te ajută să te reglezi, să fii în temă cu dilemele care ocupă un loc important în universul interior.

HOROSCOP 6 decembrie Taur

Comunici astăzi bine cu partenerul de viaţă, dar şi cu persoanele care formează cercul tău de prieteni apropiaţi. Vă animă idealuri comune şi viziuni similare, care vă trezesc entuziasmul faţă de viitor, entuziasm care este destul de afectat de circumstanţele actuale care te lasă cu greu să visezi la proiecte şi planuri pe termen lung. Dar ţi se confirmă azi că ai lângă tine persoane alături de care poţi construi durabil indiferent de conjuncturile prezente.

HOROSCOP 6 decembrie Gemeni 

Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea să te bucuri de un randament la care nici tu nu te aşteptai. Iar în cazul în care duminica aceasta este liberă pentru tine, s-ar putea să faci progrese importante în ceea ce priveşte recuperarea ta emoţională şi fizică după nişte zile în care te-ai confruntat cu stres şi oboseală pe toate planurile. În consecinţă, nu ai de ce să-ţi faci griji că nu vei începe săptămâna viitoare în forţă.

HOROSCOP 6 decembrie Rac

Eşti într-o dispoziţie de invidiat astăzi. Cu cei mici, încerci să dai dovadă de deschidere faţă de hobby-urile lor, iar în plan sentimental, eşti afectuos(oasă) şi spontan(ă). Dacă regulile din localitatea în care locuieşti îţi permit, optează pentru o drumeţie la ţară sau în natură. Dacă nu, fă o vizită virtuală cu cineva drag într-un muzeu sau o galerie de artă. Ambele tipuri de activităţi îţi hrănesc spiritul şi te aduc aproape de cei dragi.

HOROSCOP 6 decembrie Leu

În familie, te bucuri astăzi de o atmosferă calmă, dar s-ar putea să simţi că este vorba de un echilibru fragil, care nu ar rezista cutremurului pe care l-ar putea provoca o discuţie pe o temă sensibilă. Din acest motiv, se recomandă să eviţi subiectele grele, care ar putea conduce la convulsii în familie, la discuţii aprinse în contradictoriu. Încearcă să conservi status quo-ul, să rămână totul aşa cum a fost la începutul acestei zile.

HOROSCOP 6 decembrie Fecioară

Interacţionezi astăzi bine cu toţi cei cu care intri în contact, cum ar fi partenerul de viaţă şi/ sau rudele apropiate ori familia extinsă. Ajută faptul că eşti empatic(ă), că ştii să laşi de la tine atunci când nu există o miză reală, când ar trebui să primeze binele comun. Asta te ajută să păstrezi echilibrul în aceste relaţii, să ai parte de o duminică armonioasă, într-o atmsoferă caldă, cu toţi cei la care ţii.

HOROSCOP 6 decembrie Balanţă

S-ar putea să te afli astăzi printre norocoşii(asele) care se intersectează cu oportunităţi financiare în weekend. S-ar putea să fie vorba despre un proiect extraprofesional în domeniul tău principal de activitate sau într-o zonă în care nu activezi în mod normal pe planul muncii, dar cu care eşti familiarizat(ă) prin intermediul unor hobby-uri. În orice caz, cert este că începi săptămâna cu un supliment de ordin financiar care-ţi va face foarte bine şi-ţi dă avânt.

HOROSCOP 6 decembrie Scorpion

Starea ta de spirit este una la înălţime astăzi. Asta s-ar putea datora faptului că te energizează timpul liber pe care-l ai la dispoziţie sau este vorba mai degrabă de efectul prezenţei şi al apopierii de parteneri şi/ sau de copii pe care le prilejuieşte de obicei ziua de duminică. Oricare ar fi situaţia, cert este că eşti într-o formă excelentă, iar asta este suficient pentru a avea parte de o zi de weekend perfectă.

HOROSCOP 6 decembrie Săgetător

Viaţa de familie şi întâlnirea de care ai parte azi cu rudele îţi evocă tot felul de trăiri. Ţi-e greu să nu te gândeşti la trecut atunci când vorbeşti cu ei, să nu ajungeţi la situaţii în care se rememorează evenimente demult apuse, care implică persoane care poate că nu mai sunt astăzi printre noi. Totuşi, astfel de nostalgii nu ar trebui să te supere. Trecutul nu este inamicul tău, ci-ţi arată de unde vii.

HOROSCOP 6 decembrie Capricorn

Astăzi ar fi bine pentru tine să încerci să te vezi cu prietenii, chiar şi doar în mediul virtual, printr-o videoconferinţă, în cazul în care restricţiile din localitatea ta nu permit o întâlnire, nici măcar cu distanţa fizică de rigoare. Discuţiile cu ei pot avea un efect de reîmprospătare în ceea ce te priveşte, în sensul în care îţi revitalizează entuziasmul cu privire la proiectele personale sau planurile comune pe termen lung şi mai scurt.

HOROSCOP 6 decembrie Vărsător

Pe unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, această zi îi/le surprinde lucrând la un proiect extra primit de la serviciu. E drept că să munceşti în weekend nu este o perspectivă prea plăcută, dar dacă orele suplimentare sau sarcinile extra îţi aduc un plus la salariu, parcă nu îţi prea vine să le dai cu piciorul, mai ales în circumstanţele actuale. Totuşi, încearcă să-ţi faci timp şi pentru activităţile cu familia şi cu cei dragi ai tăi.

HOROSCOP 6 decembrie Peşti

Se întâmplă azi evenimente care îţi produc tot soiul de epifanii. Universul te provoacă să vezi situaţii şi oameni din unghiuri noi, să încerci să te desprinzi, chiar şi pentru o clipă, de viziunile tale şi să adopţi alte perspective. Dacă simţi nevoia de hrană spirituală/ intelectuală, această zi este propice pentru a trece pe la un lăcaş de cult, a face drumeţii în natură sau a vizita un muzeu. Ai nevoie de asemenea activităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici