HOROSCOP 6 IULIE 2020: Zodiile de Aer şi cele de Foc se inspiră şi se impulsionează unele pe celelalte să acţioneze

În prima parte a zilei, Luna aderă la nu mai puţin de trei conjuncţii, mai exact cu Jupiter, Pluto şi Saturn, toate aflate în retrogradare prin Capricorn. Aceste configuraţii denotă că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au parte de un început de săptămână cu schimbări dintre cele mai surprinzătoare. Dup-amiază, aceeaşi Lună trece în Vărsător, unde formează un aspect armonios minor de sextil cu Marte din Berbec, semn că zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) şi cele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se inspiră şi se impulsionează unele pe celelalte să acţioneze.

14189 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 IULIE 2020: Zodiile de Aer şi cele de Foc se inspiră şi se impulsionează unele pe celelalte să acţioneze

HOROSCOP 6 IULIE 2020: Zodiile de Aer şi cele de Foc se inspiră şi se impulsionează unele pe celelalte să acţioneze

Berbec 

Se anunţă o dimineaţă dificilă la locul de muncă. Ai poate un volum de muncă mare pe care trebuie să îl finalizezi până dup-amiază sau responsabilităţi care aproape că te copleşesc. Sau poate te înţelegi mai greu cu superiorii sau chiar ajungeţi să vă certaţi. În cazul altor nativi(e), prima parte a zilei poate aduce unele circumstanţe în care le va fi greu să îşi conserve imaginea în plan social sau în carieră. Pe de altă parte, dup-amiaza vine cu perspective promiţătoare. Probabil te ocupi de un proiect sau faci progrese în cazul unei colaborări mai vechi sau mai noi.

Taur

În prima jumătate a acestei zile, ai putea avea impresia că nimic nu merge conform planului. S-ar putea însă ca la mijloc să fie mai degrabă o problemă de mentalitate sau de atitudine vis-a-vis de circumstanţele actuale din viaţa ta. În cazul altor nativi(e), are loc ceva neaşteptat în raport cu unele litigii, chestiuni birocratice, examene sau persoane/ călătorii din străinătate. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu trebuie să te pierzi cu firea pentru că ai nevoie de prezenţă de spirit. Dup-amiază, primeşti un sprijin nesperat în plan profesional. Sau te recomandă cineva pentru o activitate foarte avantajoasă.

Gemeni

Dacă eşti implicat(ă) în parteneriate sau derulezi activităţi profesionale care implică existenţa unui buget comun, aşteaptă-te ca de dimineaţă să existe discuţii în contradictoriu pe teme financiare. Poate nu reuşeşti să cazi de acord cu ei cum anume să procedaţi în cazul unor investiţii sau ies la iveală informaţii potrivit cărora cineva a abuzat de resurse care nu îi aparţineau în totalitate. Aşadar, se întrevede o primă parte a zilei tensionată, care-ţi arată că aceste relaţii nu se îndreaptă în direcţia potrivită. Pe de altă parte, în ceea ce priveşte unele proiecte sau colaborări, apar progrese vizibile, care-ţi dau speranţe.

Rac

n plan relaţional, prima jumătate a zilei vine la pachet cu o atmosferă încărcată. Tensiunea între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţi sau colaboratori este aproape palpabilă şi are legătură cel mai probabil cu situaţii vechi, care s-au agravat în timp pe fondul lipsei de comunicare sau al unor tentative de a ascunde celorlalţi anumite lucruri. În orice caz, cert este că s-a dereglat pe parcurs raportul de forţe între voi şi că trebuie să faci ceva în acest sens. Dup-amiază se calmează spiritele şi puteţi duce la bun sfârşit activităţile zilei, deşi problemele nu s-au rezolvat.

Leu 

Te aşteaptă o dimineaţă de luni solicitantă şi aglomerată, al cărei volum de activităţi simţi că te copleşeşte şi din pricina faptului că poate nu te-ai refăcut suficient în weekend. Dar poate că îţi revin şi sarcini mai dificile decât de obicei, care te provoacă să te mobilizezi în timp record şi să rămâi stăpân(ă) pe situaţie. Dup-amiază însă, se mai liniştesc apele şi te poţi concentra şi pe chestiuni relaţionale. Fie că activezi într-un parteneriat sau într-o echipă la serviciu, fie că-ţi petreci a doua parte a zilei cu persoana iubită, te înţelegi bine cu cei de lângă tine.

Fecioară 

Astrele nu sunt prea darnice cu previziunile referitoare la planul profesional în această dimineaţă. Pe de altă parte însă, pare că nu o duci bine în raport cu partenerul şi/ sau copiii. Mai exact, se manifestă multă tensiune între voi, semn că există nemulţumiri şi frustrări la mijloc, pe care nu aţi apucat să le trataţi calm, fără să se ajungă la ceartă. În a doua parte a zilei, accentul cade pe muncă şi pe rezistenţa la efort, de care dai dovadă din plin. Aşadar, deşi volumul de muncă nu este deloc de neglijat, reuşeşti să te motivezi să-l finalizezi.

Balanţă

Prima jumătate a zilei ar putea veni la pachet cu tensiuni în raport cu membrii familiei. Este greu de spus dacă ele se datorează diferenţelor între generaţii sau unor mai vechi situaţii dificile de familie, de care poate nu v-aţi ocupat la timp. În orice caz, s-ar putea lăsa cu ceartă sau cel puţin cu un schimb de replici acide rostite printre dinţi. S-ar putea însă ca până diseară să se calmeze spiritele sau poate găseşti înţelegere la partenerul de viaţă. Cert este că ziua se termină într-o notă oarecum pozitivă, deşi problemele sunt departe de a fi dispărut întru-totul.

Scorpion 

Înainte să te lansezi astăzi în declaraţii, cerne de două ori prin filtrul raţiunii ceea ce urmează să spui. Există riscul să te pronunţi într-un mod care răneşte şi care poate avea un impact nefericit asupra unor relaţii aflate la început de drum sau care sunt deja consacrate. În cazul altor nativi(e), prima parte a zilei ar putea aduce schimbări importante de macaz în cadrul unor negocieri sau discuţii care vizează stabilirea unor parteneriate. Pe dup-amiază, încearcă să te concentrezi pe treburile gospodăreşti sau pe activităţile întreprinse cu apropiaţii. În privinţa lor, astrele prognozează spor şi bună înţelegere cu familia.

Săgetător

Din punct de vedere financiar, dimineaţa acestei zile nu vine cu veşti prea bune pentru tine. În cel mai rău caz, te pricopseşti cu unele pagube destul de însemnate, generate de nişte decizii neinspirate mai vechi, iar dacă ai noroc, s-ar putea să fie vorba doar de unele mici lipsuri, de care îţi dai seama pentru că intervin nişte plăţi sau cheltuieli pe care nu le-ai putut anticipat la timp. Oricare ar fi situaţia, cert este că până dup-amiază găseşti o rezolvare sau te obişnuieşti cu situaţia, ceea ce-ţi permite să te bucuri de timpul liber cu familia fără stres.

Capricorn 

În această dimineaţă, se prefigurează apariţia unor situaţii neaşteptate care te provoacă să dai dovadă de prezenţă de spirit şi iniţiativă, dar şi de multă maturitate. Nu se poate spune cu certitudine despre ce este vorba, dar mai mult ca sigur va fi ceva care te va surprinde şi nu neapărat plăcut. Dar evenimentele ca acestea te ajută să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat, cum ar fi familia şi gospodăria. Nici nu e de mirare aşadar că seara te surprinde gândindu-te la investiţii pe aceste planuri sau discutând pe marginea acestor subiecte cu cei dragi ai tăi.

Vărsător 

Starea ta de spirit ar putea lăsa de dorit în prima jumătate a acestei zile. Pui răul în faţă sau faci comparaţii cu situaţii din trecut care nu s-au terminat bine. În felul acesta, îţi cultivi dispoziţia neplăcută şi chiar rişti să iei decizii care îţi vor face mai mult rău decât bine. Însă în felul în care interacţionezi cu ceilalţi, nu se prea vede ce se întâmplă în sufletul tău. Pe de-o parte, acesta poate fi un lucru bun, că nu te laşi influenţat(ă) de trecut, dar poate că ţi-ar face bine să vorbeşti cu anumite persoane de încredere.

Peşti

În această dimineaţă, pregăteşte pentru posibilitatea în care se schimbă la o sută optzeci de grade stadiul în care se află unele proiecte, colaborări, prietenii sau premisele unui plan pe termen lung. Aceste transformări trebuiau să se întâmple de multă vreme, dar abia acum se întrunesc condiţiile necesare pentru a se declanşa schimbarea pe care tu nu ai îndrăznit să o faci de unul(a) singur(ă). Pe de altă parte, există posibilitatea să întorci cumva lucrurile în favoarea ta, să extragi anumite beneficii financiare de pe urma acestor surprize nu tocmai plăcute. Priveşte lucrurile în ansamblul lor şi le vei repera.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici