HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020: Jupiter nu mai retrogradează de azi. Bani, afirmare şi iubire pentru patru zodii

După aproape jumătate de an fără o lună de retrogradare prin Capricorn, Jupiter revine astăzi la traiectoria firească prin acest semn. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) văd treptat progrese reale în plan financiar, profesional şi în relaţiile de familie şi cuplu.

4543 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020: Jupiter nu mai retrogradează de azi. Bani, afirmare şi iubire pentru patru zodii

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020: Jupiter nu mai retrogradează de azi. Bani, afirmare şi iubire pentru patru zodii

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE BERBEC

Duminica aceasta, Jupiter se întoarce la mersul direct prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că după câteva săptămâni bune în care ai bătut pasul pe loc la nivel profesional sau chiar ai involuat din anumite puncte de vedere, vezi în sfârşit rezultatele eforturilor pe care le-ai întreprins pentru a remedia mersul lucrurilor în acest sector. Uşor-uşor, te încadrezi din nou pe direcţia cea bună, iar rezultatele vor apărea cât de curând.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE TAUR

Jupiter se mişcă, de azi încolo, firesc prin casa studiilor, a deplasărilor şi a relaţiilor cu instituţiile statului sau cu străinătate. Pentru tine, asta ar putea prefigura reluarea unor planuri de călătorie peste hotare sau la mare distantaţă de casă, susţinerea cu succes a unor examene sau reluarea cursurilor întrerupte ori (re)aplicarea pentru o autorizaţie sau o aprobare. În plus, ai un tonus mental mai bun şi mai multă încredere în propriile convingeri şi capacităţi.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE GEMENI

Cu Jupiter în sens direct prin casa relaţiilor şi a banilor, se încurajează din nou iniţiative financiare în relaţie cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale, în special dacă vizează realizarea de profituri în asociere unii cu ceilalţi/ sporirea unor resurse la comun. De asemenea, iau avânt proiecte comune aflate deja în derulare, care au stagnat sau au făcut câţiva paşi înapoi în ultima perioadă. Norocul este de partea voastră.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE RAC

Jupiter revine astăzi la traiectoria sa firească prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general. Asta înseamnă că, dacă relaţia ta cu persoana iubită sau cu cei cu care lucrezi a stagnat sau a involuat, se va crea de azi încolo contextul astral necesar pentru a o propulsa la nivelul următor. De asemenea, este un moment bun să începi o relaţie de cuplu dacă tatonezi terenul cu cineva sau un parteneriat profesional cu perspective financiare importante.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE LEU

Jupiter se deplasează, de azi începând, în sens firesc prin casa muncii şi a sănătăţii din harta ta solară. Se prefigurează aşadar o perioadă în care îţi recapeţi randamentul caracteristic la locul de muncă, în care te refaci mai bine dacă ai avut de-a face cu neplăceri de ordin medical. Mai mult decât atât, te bucuri la serviciu de o atmosferă echilibrată, care te încurajează să dai mai mult, să încerci metode şi tehnici noi.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE FECIOARĂ

Cu Jupiter pe traiectoria normală prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, se întrevede o perioadă propice relaţiei tale cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. După luni în care aţi făcut doi paşi înainte şi unul înapoi, în sfârşit se aşterne calmul şi nu o acalmie dinaintea furtunii. Iar dacă vrei să îţi întemeieze o familie cu persoana iubită ori să o extindeţi, puteţi primi veşti bune în săptămânile următoare.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE BALANŢĂ

Jupiter se mişcă de azi încolo direct prin casa familiei din horoscopul tău general, semn că, într-o manieră similară Fecioarelor, te vei bucura de mai multă armonie în raport cu membrii familiei, ai celei de origine mai ales. După o perioadă în care nu v-aţi mişcat în nicio direcţie sau chiar aţi regresat în anumite privinţe relaţionale, pare că a venit şi vremea voastră. Găseşti în tine mai multă toleranţă pentru viziunile lor diametral opuse.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE SCORPION

Jupiter tranzitează de azi în mod firesc casa comunicării din harta ta solară. Asta înseamnă că scade riscul de a-ţi lua angajamente pe care nu le poţi onora, de a face promisiuni pe care nu le poţi respecta. Acestea sunt situaţii în care ai fost adeseori implicată în decursul a destul de multe săptămâni de o vreme încoace, iar ele ţi-au pricinuit foarte multe necazuri pe plan relaţional. Eşti conştient(ă) ce şi cât poţi face.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR

Jupiter se întoarce azi la tranzitul direct prin casa banilor din horoscopul tău general, indiciu cum că, după o perioadă în care banii au venit cu ţârâita de pe urma oportunităţilor de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii, te bucuri acum de şanse reale de câştig, care se şi simt la nivelul buzunarului tău. De asemenea, dai dovadă de o atitudine responsabilă în raport cu resursele pe care le ai.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE CAPRICORN

Cu Jupiter pe traiectoria directă prin semnul naşterii tale, parcă nu te mai confrunţi atât de des cu stări de anxietate sau cu interiorizare în anumite momente în care ar fi bine să fii expansiv(ă). Retrogradarea lui Jupiter împreună cu starea de urgenţă te-au afectat poate mai mult decât te-ai aşteptat, dar se pare că revii la o stare de spirit mai bună în următoarele săptămâni. Nu te aştepta totuşi să se schimbe peste noapte.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR

Jupiter tranzitează direct de azi înainte casa subconştientului din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că nu mai ai aceeaşi tendinţă de a cultiva gânduri despre trecut sau scenarii de viitor care îţi creează, la rândul lor, temeri şi îţi accentuează angoase şi nemulţumiri. Vezi oportunităţi de creştere acolo unde observai doar obstacole sau situaţii fără ieşire. Într-un cuvânt, viziunea ta despre viaţă se schimbă în bine, iar efectele la nivel emoţional sunt într-adevăr vizibile.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE PEŞTI

Jupiter încetează azi să mai retrogradeze prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, semn că acestea îşi reia cursul firesc. După o perioadă în care au bătut pasul pe loc sau chiar au involuat în anumite privinţe, se înregistrează din nou progrese, chiar dacă mai timide în primă fază. De asemenea, s-ar putea să te reapropii de unii prieteni apropiaţi de care te-ai distanţat poate într-o anumită măsură dintr-un motiv sau altul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici