HOROSCOP 7 decembrie: Aceste zodii au tras lozul necâştigător. Sunt puse la încercare azi de astre

  • Săptămâna se deschide cu un trigon armonios al Lunii din Fecioară cu Uranus retrograd din Taur şi cu un careu tensionat al acesteia cu Mercur din Săgetător.
  • Se arată aşadar o zi fluctuantă pentru Fecioare, şi cu bune şi cu rele, în timp ce zodiile de Pământ (Taur, Capricorn) au parte doar de veşti pozitive, iar cele Mutabile (Gemeni, Săgetător, Peşti) par să fi tras lozul necâştigător.
20577 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 decembrie: Aceste zodii au tras lozul necâştigător. Sunt puse la încercare azi de astre

HOROSCOP 7 decembrie Berbec

În prima parte a acestei zile, apar oportunităţi de a realiza profituri, fie prin intermediul unor activităţi suplimentare la serviciu, fie prin nişte sarcini extraprofesionale. S-ar putea să nu fie vorba de nişte sume foarte mari, dar cert este că îţi vor prinde bine acum, la început de săptămână. Pe de altă parte, aşteaptă-te ca nu toate să meargă conform planului, să întâmpini piedici şi să te întâlneşti cu motive de stres pe care poate nu le-ai luat în calcul. Altfel spus, va trebui să tragi un pic pentru aceste suplimente financiare pe care ai putea să le realizezi azi.

HOROSCOP 7 decembrie Taur

Eşti într-o dispoziţie perfectă astăzi, surprinzător de bună chiar pentru acest moment din săptămână. Dar dacă vrei să îţi conservi această stare de spirit, va fi nevoie să depui unele eforturi. Astrele prefigurează momente de tensiune în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii ori s-ar putea să fie vorba de agresivitate pasivă, de o atmosferă încărcată care afectează interacţiunile dintre voi. În condiţii ca acestea, cea mai bună strategie este să le împărtăşeşti sentimentele tale şi să clarificaţi împreună dacă chiar există motive de îngrijorare. S-ar putea să fie la mijloc doar o neînţelegere care necesita o clarificare.

HOROSCOP 7 decembrie Gemeni 

În plan familial, pari să te bucuri de armonie astăzi sau cel puţin în prima parte a acestei zilei. În subteran însă, s-ar putea să mocnească nişte tensiuni mai vechi sau mai noi, iar dacă intuiţia îţi spune că s-ar putea să iasă la suprafaţă, este foarte posibil să nu te înşeli prea mult în această privinţă. Poate ar fi bine să deschizi un dialog sau să te arăţi dispus(ă)  să vorbeşti pe această temă înainte ca situaţia să degenereze. În felul acesta, ai şansa să eviţi o descărcare de tensiune care s-ar fi datorat stresului sau unor supărări fondate.

HOROSCOP 7 decembrie Rac

Comunici astăzi bine cu mai toată lumea cu care intri în contact, mai ales atunci când aveţi planuri de viitor comune, proiecte de grup sau idealuri şi viziuni comune. Dacă unii colegi de serviciu încearcă să tragă focul la oala lor, s-ar putea totuşi să apară scântei. Nu este vorba de scânteia creaţiei şi a ideilor bune, ci de tensiuni care riscă să conducă la ceartă. S-ar putea totuşi ca acest lucru să se datoreze unor neînţelegeri, cauzate cel mai probabil de mijloacele de comunicare alternative pe care le utilizaţi în această perioadă. Cere lămuriri dacă ceva nu-ţi este clar.

HOROSCOP 7 decembrie Leu

În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea să te numeri printre norocoşii(oasele) care se întâlnesc cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica unele economii prin intermediul anumitor investiţii. Sau poate că ai făcut deja demersuri şi eforturi în acest sens, iar performanţele îţi sunt astăzi răsplătite. Oricum ar sta lucrurile, cert este însă că iei cu o mână şi dai cu alta. Ai tendinţa să bagi mâna adânc în buzunar pentru a-ţi finanţa nişte hobby-uri sau pentru a face un cadou mai costisitor cuiva drag. Caută totuşi să mai păstrezi ceva pentru zile negre.

HOROSCOP 7 decembrie Fecioară

Ai o stare de spirit bună astăzi şi un tonus mental la înălţime. Parcă nici nu e luni în ceea ce te priveşte, atât de bine te mobilizezi la începutul acestei săptămâni. S-ar putea totuşi să apară tensiuni în raport cu familia, care riscă să îţi înece corăbiile. Norocul face însă că nu îţi este greu să fii diplomatic(ă), să creezi punţi de legătură între tine şi cei dragi. S-ar putea aşadar să eviţi discuţiile în contradictoriu, să ajungi la un consens cu membrii familiei în privinţa subiectelor mai greu de abordat, care scot în evidenţă diferenţe de viziune/ caracter.

HOROSCOP 7 decembrie Balanţă

Eşti într-o dispoziţie oarecum melancolică astăzi, mai degrabă introspectă decât extrovertă. Din acest motiv, ţi se recomandă să eviţi mediile negative şi persoanele care ţi-ar putea accentua predispoziţia pesimistă. În plus, încearcă să nu te laşi prea mult afectat(ă) de veştile care ajung la tine, de bârfele care circulă în jurul tău. Unele s-ar putea să fie neadevărate, iar dacă le crezi din prima, nu vei mai căuta să consulţi şi alte persoane, să vezi într-adevăr dacă ai motive sau nu să te îngrijorezi. Permite-ţi un oarecare grad de circumspecţie şi fii prudent(ă) când divulgi anumite informaţii celor din jur.

HOROSCOP 7 decembrie Scorpion

Astrele îţi potenţează azi abilităţile de comunicare şi socializare, iar asta te ajută să interacţionezi bine cu cei din jurul tău, să daţi naştere la idei şi soluţii originale, să puneţi bazele şi să extindeţi planuri de viitor şi proiecte care vă animă interesul şi vă depăşesc aşteptările. Totuşi, ar fi indicat să îţi temperezi entuziasmul, să nu arzi etape, să mergi la sigur. Ai putea fi tentat(ă) să-ţi iei angajamente premature, să ceri sau să acorzi împrumuturi, să investeşti înainte să ştii exact care este nivelul riscurilor financiare la care te expui. Cere timp de gândire în privinţa lor.

HOROSCOP 7 decembrie Săgetător

Nivelul de randament de care dai dovadă astăzi, în prima parte a zilei mai ales, este unul care te surprinde până şi pe tine, mai cu seamă că nu te lauzi cu o productivitate ieşită din comun la început de săptămână. Pe de altă parte, asta nu te scuteşte de unele provocări la serviciu. Ele s-ar putea să apară chiar în raport cu şefii sau vis-a-vis de responsabilităţile care îţi revin la locul de muncă. Răspunderea pe care o ai acum nu-i deloc uşor de suportat, mai ales în contextul în care aşteptările superiorilor îţi fac şi mai grea munca.

HOROSCOP 7 decembrie Capricorn

Nivelul de randament de care dai dovadă astăzi, în prima parte a zilei mai ales, este unul care te surprinde până şi pe tine, mai cu seamă că nu te lauzi cu o productivitate ieşită din comun la început de săptămână. Pe de altă parte, asta nu te scuteşte de unele provocări la serviciu. Ele s-ar putea să apară chiar în raport cu şefii sau vis-a-vis de responsabilităţile care îţi revin la locul de muncă. Răspunderea pe care o ai acum nu-i deloc uşor de suportat, mai ales în contextul în care aşteptările superiorilor îţi fac şi mai grea munca.

HOROSCOP 7 decembrie Vărsător

În viaţa de familie, tronează astăzi o atmosferă caldă, dar parcă îi lipseşte ceva. Există nişte nemulţumiri cu privire la adresa celor dragi ori a felului în care merg unele lucruri în gospodărie. Sau poate ei ai ceva să îţi reproşeze cu privire la atitudinea în acest domeniu de viaţă sau în sectorul casnic. Oricum ar fi lucrurile, e clar că trebuie să vă faceţi timp să vorbiţi, cu atât mai mult cu cât evoluţia unor proiecte sau planuri de viitor depinde de o bună comunicare, de o înţelegere perfectă între tine şi ei. Caută să afişezi o transparenţă totală.

HOROSCOP 7 decembrie Peşti

Comunici azi bine cu cei din jurul tău şi mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care derulezi sarcini profesionale. Asta s-ar putea să nu te scutească însă de probleme pe alte planuri, cum ar fi distribuţia responsabilităţilor în proiectele comune. În consecinţă, planează riscul de dezechilibre la nivelul raportului de forţe între tine şi ei, mai ales dacă nu s-au împărţit de comun acord atribuţiile în cadrul activităţilor pe care le desfăşuraţi împreună. Situaţia s-ar putea înrăutăţi dacă te prefaci că nu se întâmplă nimic, dacă nu iei măsuri de la primul semnal de alarmă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici