HOROSCOP 7 IUNIE 2020: Surprize plăcute pentru semnele de Pământ

Duminica începe bine, dar s-ar putea încheia prost. Mai exact, avem parte de un aspect armonios de trigon între Luna din Capricorn şi Uranus din Taur, semn că se pregătesc de dimineaţă surprize plăcute pentru semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn). Pe de altă parte, spre seară, Capricornii şi celelalte zodii Cardinale (Berbec, Rac şi Balanţă) ar putea fi puse în ipostaza de a face alegeri dificile.

21675 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 IUNIE 2020: Surprize plăcute pentru semnele de Pământ

HOROSCOP 7 IUNIE 2020:

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 BERBEC

Dacă lucrezi astăzi şi mai ales dacă munceşti peste program, de acasă ori la serviciu, fii sigur(ă) de faptul că aceste cheltuieli de timp şi energie nu vor rămâne fără ecou, iar recompensele vor apărea curând în buzunarul tău. Pe de altă parte, mai trebuie să depui şi un alt gen de eforturi pentru a te bucura de stabilitate pe plan financiar. Ai nevoie să pui câte ceva deoparte, să te asiguri că ai economii.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 TAUR

Eşti într-o formă într-atât de bună în dimineaţa aceasta încât nici nu pare că a trecut peste tine o săptămână solicitantă şi aglomerată. În schimb, starea ta de spirit s-ar putea să nu te ţină mult, iar vinovate de acest lucru sunt tensiunile pe care le resimţi în raport cu partenerul de viaţă. Este greu de spus de la ce vă luaţi, dar cert este că atmosfera încărcată dintre voi îşi va pune amprenta-n cuplu.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 GEMENI

Prima parte a zilei ar trebui să ţi-o dedici odihnei. Poate nu simţi încă efectul oboselii şi al stresului acumulat peste săptămână, dar acestea îşi pot arăta colţii dacă îţi faci un program de duminică mult prea plin. Trebuie să înţelegi că somnul şi momentele de leneveală în faţa televizorului nu sunt timp pierdut. Mai ai nevoie şi de asemenea preocupări pentru a-ţi încărca bateriile, pentru a te pregăti pentru săptămâna care bate la uşă.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 RAC

În prima parte a zilei, comunici bine cu partenerul. Aveţi viziuni şi obiective similare, iar discuţiile despre viitor vă animă şi vă entuziasmează pe amândoi. Dar acest lucru nu înseamnă că nu există motive să vă contraţi unul cu celălalt. Ba chiar s-ar putea să vă întâlniţi cu unul spre seară, când vă va fi destul de greu să găsiţi calea compromisului. Lasă de la tine dacă nu vine această iniţiativă de la partenerul tău.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 LEU

Aspectele astrale ale dimineţii pot fi înşelătoare, în sensul că îţi creează impresia că ai mai multă energie decât a rămas de fapt în rezervele tale. Nu te lăsa păcălit(ă) şi rezervă-ţi timp de odihnă pe parcursul zilei. În caz contrar, s-ar putea să nu reuşeşti să realizezi mare lucru din ceea ce ţi-ai propus să faci azi. Ar fi bine şi să elimini unele activităţi din program, pe cele care mai pot aştepta puţin.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 FECIOARĂ

Te tentează astăzi să ieşi cu prietenii, dar dacă simţi că nu ai fi în siguranţă sau nu eşti sigur(ă) în ce formaţie vă veţi întâlni, poate ar fi mai înţelept să îi refuzi politicios şi să vă vedeţi altă dată, într-un grup mic. Sună bine perspectiva unui grătar cu prietenii, iar în unii ai încredere, dar pentru alţii nu-ţi vine să bagi mâna în foc. Până la urmă, nu-i rău nici acasă cu familia.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 BALANŢĂ

Dacă te gândeai ca astăzi să te ocupi de unele treburi de la serviciu, pentru a fura starul mâine ori pentru a-ţi elibera programul de săptămâna viitoare de sarcinile restante, astrele îţi recomandă să revii asupra acestei decizii, mai ales în cazul în care le-ai promis rudelor că veţi face ceva împreună astăzi. În fond, duminicile ar trebui să fie despre cei dragi, despre momentele de calitate petrecute împreună. Gândeşte-te la ceva care-i va surprinde.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 SCORPION

Comunici bine astăzi cu partenerul, dar s-ar putea ca acest lucru să nu se aplice în cazul tuturor interlocutorilor tăi. Există persoane cu care poţi ajunge astăzi la discuţii în contradictoriu, cu ale căror viziuni şi principii sistemul tău de valori nu se intersectează, cel puţin astăzi. Evită mai bine conflictele şi nu deschide anumite subiecte, mai ales dacă ele nu reprezintă o urgenţă pe agenda vreunuia dintre voi. Puteţi relua subiectul în zilele viitoare.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

Nu pari să fii strâmtorat(ă) astăzi. O duci destul de bine cu banii, dar acest lucru nu ar trebui să te impulsioneze să cheltuieşti mai mult. În fond, nu ţi se întâmplă prea des să mai poţi pune câte ceva deoparte după weekend, iar o oportunitate ca aceasta nu ar trebui ocolită. Aşadar, dacă nu ai cumpărături de făcut sau plăţi importante de achitat, pune nişte bani la ciorap. Îţi vor prinde bine mai târziu.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 CAPRICORN

Nu pari să fii strâmtorat(ă) astăzi. O duci destul de bine cu banii, dar acest lucru nu ar trebui să te impulsioneze să cheltuieşti mai mult. În fond, nu ţi se întâmplă prea des să mai poţi pune câte ceva deoparte după weekend, iar o oportunitate ca aceasta nu ar trebui ocolită. Aşadar, dacă nu ai cumpărături de făcut sau plăţi importante de achitat, pune nişte bani la ciorap. Îţi vor prinde bine mai târziu.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

Ţi-ar face bine astăzi să stai cu familia sau să îţi faci timp pentru tine. E drept că eşti o persoană socială şi că abia ai aşteptat să se mai relaxeze măsurile, dar nu poţi ignora nevoile organismului, care îţi transmite că are nevoie de odihnă, de mai puţină energie reziduală de la cei din jur. Respectă-ţi angajamentele deja făcute, dar nu mai introduce altele noi pe agenda acestei zile. Oferă-ţi puţin timp să respiri.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 PEŞTI

Pare că ai în faţă o zi destul de plină. Poate că te întâlneşti în cerc restrâns cu prietenii, dar ai şi planuri cu cei dragi. Dacă simţi că nu-ţi permite timpul să le faci pe toate şi să te şi odihneşti, poate nu ar strica să laşi unele activităţi cu partenerul şi/ sau copiii pe săptămâna viitoare. Cu siguranţă nu se vor supăra că le amâni dacă le explici că ţi-a lipsit viaţa socială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici