HOROSCOP 8 noiembrie. Surprize plăcute azi pentru trei zodii. Nu se aşteptau ca lucrurile să meargă aşa bine

Săptămâna se deschide cu o conjuncţie a Lunii cu Venus în semnul Capricornului, dar şi cu un trigon armonios al Lunii cu Uranus retrograd din Taur. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte azi de unele răsturnări de situaţie fericite.

16721 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 noiembrie. Surprize plăcute azi pentru trei zodii. Nu se aşteptau ca lucrurile să meargă aşa bine

HOROSCOP 8 noiembrie. Surprize plăcute azi pentru trei zodii. Nu se aşteptau ca lucrurile să meargă aşa bine

HOROSCOP 8 noiembrie - Berbec

La început de săptămână, te bucuri de multă vizibilitate în plan profesional graţie conjuncţiei Lunii cu Venus în casa carierei din horoscopul tău profesional. Aceasta s-ar putea să îţi aducă mai multe oportunităţi de a-ţi face vocea auzită, de a atrage atenţia în mod pozitiv asupra realizărilor şi a potenţialului tău. Printre aceste şanse s-ar putea număra aceea de a-ţi suplimenta veniturile prin intermediul unui proiect suplimentar la serviciu, în acelaşi domeniu de activitate, dar după orele de program şi/ sau în colaborare cu unul dintre superiori, care crede în capacitatea ta de a demonstra că poţi ceva mai mult.

HOROSCOP 8 noiembrie - Taur

Luna cu Venus aderă azi la o conjuncţie în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest lucru înseamnă că te bucuri de succes dacă vei susţine azi un examen, dacă pleci într-o delegaţie sau dacă demerezi ori te ocupi de un proiect birocratic mai complex. Vezi lucrurile în lumina lor reală, iar acest lucru te împiedică să îţi faci speranţe care riscă să nu se adeverească. În felul acesta, la finalul zilei, te poţi declara mulţumită de tot ceea ce ai reuşit să faci, cu toate că poate nu ai atins toate obiectivele.

HOROSCOP 8 noiembrie - Gemeni

Luna şi Venus realizează astăzi o conjuncţie în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce atrage atenţia asupra modului în care se gestionează finanţele în relaţii, la locul de muncă, dar şi între tine şi partenerul de viaţă, mai ales dacă există un buget comun pentru investiţii, de exemplu. De asmenea, se echilibrează raportul de forţe între tine şi ceilalţi, semn că nu trebuie să îţi faci griji că cineva ar putea încerca să-şi impună punctul de vedere peste al tău. Pe de altă parte, însă, rămân unele probleme pe care le cunoşti de mai demult.

HOROSCOP 8 noiembrie - Rac

Luna şi Venus creează azi o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce atrage atenţia asupra relaţiei de cuplu, dar şi a modului în care te înţelegi cu cei din planul profesional. Prima zi a acestei săptămâni vă surprinde pe aceeaşi lungime de undă, lucru vizibil mai ales când discutaţi sau vă ocupaţi de planurile voastre de viitor sau de proiecte de grup. Aveţi idei similare despre obiectivele pe care vreţi să le atingeţi în următoarea perioadă şi, mai important, vreţi să aplicaţi aceleaşi strategii pentru a ajunge fix acolo unde v-aţi propus de foarte multă vreme.

HOROSCOP 8 noiembrie - Leu  

Luna şi Venus îşi dau astăzi întâlnire în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că o bună parte din timpul şi energia ta se duc către sectorul profesional, acolo unde ai fie un program foarte plin, fie nişte activităţi care presupun multă concentrare din partea ta. Oricare este situaţia, cert este că eforturile tale nu vor trece neobservate. Ba mai mult, s-ar putea chiar să fie recompensate cu nişte oportunităţi de a realiza în curând unele profituri destul de importante, în domeniul tău de activitate principal sau într-un altul cu care cochetezi uneori.

HOROSCOP 8 noiembrie - Fecioară

Luna şi Venus se întâlnesc azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, prilej numai bun să îţi faci timp în programul de astăzi pentru activităţi cu cei mici şi/ sau cu partenerul de viaţă. În cazul în care eşti single, s-ar putea ca astăzi să atragi atenţia cuiva foarte interesant. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu îţi lipseşte atenţia din partea celorlalţi. De asemenea, este un moment bun din săptămână în care să dedici timp şi hobby-urilor, mai ales dacă le-ai cam abandonat în ultima perioadă în favoarea altor lucruri, mai presante ca timp.

HOROSCOP 8 noiembrie - Balanţă

Luna şi Venus realizează azi o conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te bucuri de o zi echilibrată în raport cu cei dragi, în care domneşte o atmosferă de armonie între tine şi ei. Pe de altă parte, însă, este posibil ca momentele petrecute cu cei dragi să îţi aducă aminte de trecut, de momente pe care poate nu le-ai procesat întru-totul. Poate că ar fi indicat să profiţi de această zi şi să discuţic u cei dragi unele chestiuni care, la un moment dat, ţi-au lăsat un gust amar şi nu le-ai depăşit.

HOROSCOP 8 noiembrie - Scorpion

Luna şi Venus formează azi o conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te face o prezenţă plăcută de toţi cei cu care intri astăzi în contact. În plus, te ajută să formezi unele relaţii cu persoane care îţi vor aduce unele beneficii mai devreme sau mai târziu. Aşadar, dacă ai programate azi întţlniri de afaceri, negocieri de contracte sau interviuri de angajare, vei face o figură frumoasă. În plus, este o zi prielnică în care să ieşi cu prietenii şi să schimbi impresii sau idei. Vor avea multe lucruri interesante să îţi spună pe parcursul zilei.

HOROSCOP 8 noiembrie - Săgetător

Luna şi Venus aderă astăzi la o conjuncţie în casa banilor din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Fie că este vorba de şanse de câştig la locul de muncă sau într-un sector în care activezi după orele de program, este clar faptul că ştii să îţi valorifici abilităţile şi talentele. În plus, o realizare de genul acesta îţi va aduce şi mai multă vizibilitate, care, la rândul ei, te propulsează în direcţia şi mai multor beneficii.

HOROSCOP 8 noiembrie - Capricorn

Luna şi Venus se întâlnesc azi în chiar semnul naşterii tale, motiv pentru care te bucuri de atenţie din partea celorlalţi şi de popularitate, indiferent de mediul cu care intri în contact. Persoanele pe care le întâlneşti astăzi sau cărora le atragi atenţia au o influenţă pozitivă asupra modului în care vezi lucrurile, căci te provoacă să priveşti anumite situaţii din viaţa ta într-o lumină nouă, pe care nu ai explorat-o până acum. În felul acesta, s-ar putea să descoperi soluţia la unele situaţii pe care nu ai reuşit să le rezolvi în ultima vreme, care ţi-au dat de furcă.

HOROSCOP 8 noiembrie - Vărsător

Luna şi Venus realizează astăzi o conjuncţie în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să ai o dispoziţie meditativă astăzi. Te gândeşti poate la trecut, la relaţii care nu mai fac parte din peisajul actual, la persoane care nu se mai află lângă tine. Acest lucru te va ajuta să închizi uşi rămase deschise, să tragi învăţămintele potrivite de pe urma unor experienţe recente. Pe de altă parte, însă, gândeşte-te de două ori dacă este cazul să primeşti din nou în viaţa ta persoane din trecut, cu care lucrurile au rămas în coadă de peşte.

HOROSCOP 8 noiembrie - Peşti

Luna şi Venus se implică azi într-o conjuncţie în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, prilej numai bun să te ocupi de proiectele tale pe termen lung, dar şi să te întâlneşti cu prietenii, să le ceri sfatul sau doar pentru a te decupla de la toate responsabilităţile care îţi revin peste zi. Pe lângă faptul că te inspiră să îţi urmezi visurile, cei pe care îi ai lângă tine te ajută şi să faci o pauză de la toate cele pe care le ai de făcut şi să îţi reîncarci cu succes bateriile.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici