HOROSCOP 9 aprilie: Momentul adevărului pentru aceste zodii. Ar putea cădea ca un trăsnet ce vor afla azi

Marte din Gemeni aderă azi la un careu tensionat cu Neptun din Peşti, fapt care face ca zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) să se trezească astăzi dureros şi brusc la realitate. Nu se aşteptau ca ceva din viaţa lor profesională sau sentimentală să fi fost doar o iluzie.

7172 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 aprilie: Momentul adevărului pentru aceste zodii. Ar putea cădea ca un trăsnet ce vor afla azi

HOROSCOP 9 aprilie

HOROSCOP 9 aprilie - Berbec

Nu eşti genul de persoană care să se lase prea uşor afectat(ă) de cuvinte sau gesturi, dar aspectele de astăzi s-ar putea să te sensibilizeze mai mult decât ţi-ai dori să admiţi. Mai exact, s-ar putea să ţi se spună lucruri sau ca interlocutorul tău să facă un gest care îţi cade rău. Sau poate tu eşti cel(a) care zice ceva necugetat şi apoi se frământă în legătură cu urmările. În orice caz, nu vorbim de reacţii sănătoase în niciuna din aceste situaţii. Te-ar ajuta mai mult să vorbeşti despre ceea ce simţi, cu cel care te-a rănit sau viceversa.

HOROSCOP 9 aprilie - Taur

Vinerea aceasta nu este deloc o zi propice în care să faci investiţii în planuri de viitor sau proiecte de grup. Ar putea părea că ai garanţia returnării capitalului direcţionat înspre ele, dar s-ar putea ca lucrurile să nu stea chiar aşa. Nu îţi este recomandat să te grăbeşti nici în ceea ce priveşte achitarea unor rezervări făcute cu prietenii. Dacă ţi se pare că s-au mai răzgândit de când aţi vorbit ultima oară, poate chiar aşa şi este. Caută, aşadar, să vezi cât de ferme sunt planurile pe care le aveţi pentru acest sfârşit de săptămână, să eviţi dezamăgirile.

HOROSCOP 9 aprilie - Gemeni

Felul tău de a fi s-ar putea să le cadă prea bine superiorilor, ba chiar s-ar putea să îi deranjeze într-o anumită măsură, mai ales dacă ai tedinţa să promiţi lucruri care, dintr-un motiv sau altul, nu devin realitate sau faci declaraţii care nu se fondează. Aşadar, într-un cuvânt, este important să dai astăzi dovadă de o atitudine profesionistă, să corectezi ceea ce ar putea crea impresia că nu eşti o persoană pe care se pot baza. Ai nişte atuuri care îţi pot atrage atenţia unor persoane importante, dar pentru asta trebuie să alegi să păşeşti uneori pe cărări nebătătorite.

HOROSCOP 9 aprilie - Rac

Cu toate că eşti la un program de lucru depărtare de sfârşitul de săptămână, nu pari a fi în dispoziţia pe care o ai de obicei vinerea. Poate că te-au stors de energie evenimentele din zilele anterioare sau poate că te supără ceva la cineva. Încearcă să te gândeşti însă dacă rezolvi ceva gândindu-te insistent la lucrurile prin care treci. Poţi face ceva în privinţa lor? Le poţi schimba sau influenţa într-o măsură sau alta? Dacă răspunsul nu este unul afirmativ, înseamnă că trebuie să te concentrezi pe alte aspecte, pe cele pozitive. Vei vedea că ai motive de satisfacţie.

HOROSCOP 9 aprilie - Leu

Un proiect, o relaţie de prietene sau cea de cuplu ori un plan de viitor par să nu evolueze în direcţia pe care ţi-ai propus-o. Din partea unor apropiaţi se prea poate să te fi ales cu o dezamăgire sau cu nişte incertitudini care sapă la încrederea pe care o ai în ele. Sau poate că experimentezi probleme cu unele iniţiative care devin din ce în ce mai greu de materializat. Oricare ar situaţia, gândeşte-te că trebuie să acţionezi, să vezi ce poţi face pentru a repune lucrurile pe făgaşul cel bun. În caz contrar, vor merge în mai rău.

HOROSCOP 9 aprilie - Fecioară

În relaţia de cuplu sau în raport cu unele persoane de la serviciu, s-ar putea naşte astăzi tensiuni. Poate că genul de competiţie care s-a născut între voi nu este cel mai potrivit şi aţi început să vă cauzaţi unii altora deservicii în loc să vă ambiţionaţi unul pe celălalt să evoluaţi, să atingeţi o ţintă comună. Dacă se ajunge la tensiuni din această cauză, este clar un semnal de alarmă că trebuie să lucraţi la acest aspect. În cazul altor nativi(e), s-ar putea vorbi şi de o concurenţă mai mare din partea unor persoane care lucrează în altă companie.

HOROSCOP 9 aprilie - Balanţă

Din punct de vedere profesional, nu se întrevede o zi prea grozavă pentru tine. S-ar putea ca modul în care te-ai organizat să nu fi fost cel mai bun, fie pentru că nu ai luat unele variabile în calcul, fie din cauza faptului că au apărut nişte situaţii pe care nu ai fi avut cum să le anticipezi, cum ar fi o problemă de sănătate. În orice caz, îţi va fi greu să te ridici la înălţimea standardelor pe care ţi le-ai impus, iar senzaţia de descurajare care te încearcă ar putea avea un impact şi mai nefast asupra productivităţii.

HOROSCOP 9 aprilie - Scorpion

Intervin astăzi nişte tensiuni între tine şi partenerul tău de viaţă şi/ sau copii. Sau poate că ele existau de mai multă vreme, dar pe fondul aspectelor astrale de astăzi ori al unor evenimente la care nu te aşteptai, ies din subteran supărări care au mocnit. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă de un ataşament care nu le face bine, care pare doar în aparenţă să le aducă satisfacţii. Se cade aşadar să vezi dacă chiar există compatibilitate între tine şi acel cineva cu care te tot întâlneşti, dacă nu cumva rişti să-ţi pierzi vremea.

HOROSCOP 9 aprilie - Săgetător

Nici pentru tine nu se arată o zi prea liniştită acasă. Mai exact, între tine şi partenerul de viaţă, se pot naşte discuţii în contradictoriu în raport cu o chestiune de viaţă domestică, familială sau de ordin locativ. Nu este exclus să fie atraşi şi alţi membri ai familiei în conversaţie, ceea ce riscă să amplifice problemele în loc să le rezolve. Dacă este vorba de ceva care nu îi implică în mod direct, poate ar fi mai bine să trataţi aceste chestiuni în confidenţă. Când încep să se contureze tabere în favoarea unuia sau a altuia, nu-i a bună.

HOROSCOP 9 aprilie - Capricorn

Se discută greu astăzi cu anumiţi colegi de muncă sau poate că nu ştii tu cum să îi abordezi. Ca să îţi dai seama mai bine în care dintre cele două scenarii te afli, testul e simplu. Dacă eşti tu numitorul comun în cadrul neînţelegerilor de astăzi, poate ar fi bine să îţi analizezi obiectiv discursul, căci s-ar putea să fi lăsat loc de interpretări ori să fi avut o atitudine care invită la discuţii în contradictoriu, tensionate. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de nişte probleme tehnice, care le pot afecta productivitatea.

HOROSCOP 9 aprilie - Vărsător

Tentaţiile te pândesc astăzi la tot pasul, iar tocmai din acest motiv, ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte să te abaţi de la lista de cumpărături. E drept că poate te întâlneşti cu oferte care sună bine ori vrei să impresionezi pe cineva drag cu ceva frumos care îţi iese în cale, dar dacă ai planuri mâine sau poimâine, s-ar putea ca achiziţiile bazate pe impuls să te pună în situaţia în care să faci compromisuri, să îţi refuzi lucruri. Dacă este vorba totuşi de un cadou, mizează atunci pe ceva util mai degrabă decât scump.

HOROSCOP 9 aprilie - Peşti

În raport cu unele persoane din familie, discuţiile purtate astăzi s-ar putea să nu ajungă la niciun rezultat. Diferenţe de mentalitate şi de personalitate au existat de când lumea între voi, dar de data aceasta îţi este mai greu să faci abstracţie de ele, să cauţi un teren comun pe.care să construiţi o strategie care mulţumeşte pe toată lumea şi care răspunde problemelor care vă afectează în egală măsură. Nu te baza prea mult ca iniţiativa dialogului să vină din partea lor; s-ar putea ca tot tu să trebuiască să găseşti o rezolvare, o cale de mijloc care să funcţioneze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici