HOROSCOP 9 IUNIE 2020: Zi tensionată pentru semnele Fixe. Cum va decurge ziua pentru ceilalţi nativi

Luna ajunge azi în Vărsător, iar în primele ore ale zilei face o conjuncţie cu Saturn retrograd şi un careu tensionat cu Uranus din Taur.

15105 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 IUNIE 2020: Zi tensionată pentru semnele Fixe. Cum va decurge ziua pentru ceilalţi nativi
Aceste aspect ne transmit faptul că semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) ar putea fi pripite în anumite situaţii importante pe care le întâlnesc astăzi. Vărsătorii reuşesc totuşi ca, până la finele zilei, să reatragă şansa de partea lor. De o performanţă similară au parte şi celelalte zodii de Aer (Gemeni şi Balanţă), graţie trigonului armonios al Lunii cu Venus retrogradă din Gemeni. 
 
HOROSCOP 9 IUNIE BERBEC
 
Aceasta nu este o zi în care să faci investiţii în viitor în general sau în proiecte pe termen lung, în care să acorzi ori să soliciţi împrumuturi sau să girezi pe cineva pentru a primi nişte bani de la bancă. Astfel de situaţii se pot complica foarte uşor, dând naştere unor complicaţii pe care nu prea aveai cum să le iei în calcul. În cazul altor nativi(e), azi s-ar putea vedea urmările unor decizii financiare neinspirate luate cândva în trecut. Oricare ar fi situaţia, cert este că astăzi trebuie să te rezumi la a face brainstorming, a iniţia discuţii.
 
HOROSCOP 9 IUNIE TAUR
 
În plan profesional, nu te aşteaptă o zi prea uşoară. Ar putea trona o atmosferă tensionată între tine şi superiori sau poate că simţi că nu poţi face faţă responsabilităţilor şi răspunderii care îţi revin la serviciu. Sarcinile care ţi-au fost delegate te scot din zona de confort, te provoacă să te deschizi la nou, iar cum nu eşti adeptul(a) schimbărilor, nu îţi va fi uşor să te ridici la înălţimea încercărilor. Motivează-te să finalizezi totul cu bine gândindu-te la recompensele pe care le vei obţine dup-aceea. Sigur se va lăsa cu un bonus sau devii eligibil(ă) pentru o mărire.
 
HOROSCOP 9 IUNIE GEMENI 
 
În cea mai mare parte a zilei, nu pari a fi într-o formă prea grozavă, cel puţin în plan mental. Ai parte de tot felul de frământări interioare, unele stârnite de evenimente recente mai puţin plăcute, iar altele de temeri şi frustrări a căror sursă nu o poţi repera uşor. În orice caz, cert este că eşti abătut(ă), că nu îţi prea stă mintea la ceea ce ai de făcut. Spre seară, starea ta de spirit se îmbunătăţeşte considerabil sau chiar îţi revii miraculos. Ţi se schimbă optica şi vezi că, de fapt, lucrurile nu stau chiar atât de rău.
 
HOROSCOP 9 IUNIE RAC  
 
În cazul tău, este clar ce te răscoleşte astăzi. Nu se poate spune că eşti genul care micromanageriază totul în jurul său, dar nici nu eşti tipul de persoană care se lasă dus(ă) de val, care acceptă cu uşurinţă faptul că nu deţine controlul. Unele chestiuni care ţin de viitor şi/ sau relaţii nu depind însă numai de tine, iar acest lucru te nelinişteşte. Te simţi legat(ă) de mâini şi de picioare, rulându-ţi în minte cele mai nefericite scenarii după care pot evolua lucrurile. Lasă lucrurile în grija unei forţe superioare şi acceptă că ai făcut tot ce se putea.
 
HOROSCOP 9 IUNIE LEU
 
În relaţia cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale, trebuie să ai grijă să nu faci astăzi pe cocoşul. Nu rezolvi nimic dacă baţi cu pumnul în masă, dar întreci limite din dorinţa de a-ţi impune punctul de vedere. Dacă te afli de cealaltă parte a baricadei, tendinţa ta va fi aceeaşi: de a te concentra pe ce vă deosebeşte unul pe celălalt, de a-ţi pierde concentrarea pe obiectivele comune. Aşadar, este important să iei atitudine, să încerci să înăbuşi orice conflict pentru putere încă de la primele semne. În caz contrar, proiectele voastre suferă.
 
HOROSCOP 9 IUNIE FECIOARĂ  
 
Cea mai mare parte a zilei se arată a fi destul de complicată. Sarcinile primite sunt fie complicate, fie mai numeroase decât de obicei, iar termenul-limită şi experienţa de lucru pe care o ai nu te ajută să le descâlceşti mai uşor. Important este să nu îţi pierzi răbdarea şi să îţi trăirile sub control. Într-un fel sau altul, vei găsi o rezolvare, dar ai nevoie de o minte limpede pentru a implementa soluţiile descoperite. Aşadar, ia câte o pauză când simţi nevoia, nu te consuma prea tare şi nu îţi pierde speranţa. Cumva, lucrurile reintră pe făgaşul lor normal.
 
HOROSCOP 9 IUNIE BALANŢĂ
 
Ziua ar putea începe pe un fundal tensionat în plan sentimental şi/ sau în relaţie cu copiii. Este greu de spus ce anume vă aduce ori v-a adus deja în acest stadiu, dar cert este că atmosfera este încărcată. Ar putea avea legătură cu banii, cu lipsa de încredere ori cu nişte suspiciuni nefondate. Armonia se va reinstaura în relaţiile cu ei doar dacă reuşeşti să deschizi o punte de comunicare, să apelezi la viziunile şi idealurile voastre comune. În caz contrar, s-ar putea să vă împotmoliţi la diferenţe, să nu mai vedeţi pădurea de copaci. Lasă de la tine.
 
HOROSCOP 9 IUNIE SCORPION
 
Nici în cazul tău nu se prea arată o zi liniştită în raport cu familia. Există chestiuni locative, domestice sau casnice pe marginea cărora vă este greu să ajungeţi la un consens, să depistaţi o perspectivă comună pe baza căreia să construiţi o strategie cu care să fie toată lumea de acord. Spre seară, pare însă că aţi identificat nişte asemănări de viziune, suficiente cât să se calmeze spiritele şi să faceţi primi paşi către rezolvarea acestor probleme. Trebuie să fii conştient(ă) că dacă nu e toată lumea de acord cu abordarea, interesul şi entuziasmul se vor pierde pe parcurs.
 
HOROSCOP 9 IUNIE SĂGETĂTOR 
 
În cea mai mare parte a zilei, ai putea experimenta probleme de comunicare cu colegii de serviciu. Acest lucru s-ar putea datora inerentelor diferenţe de viziune între voi sau unor factor independenţi, cum ar fi mijloacele alternative pe care le utilizaţi în această perioadă pentru a vorbi unii cu ceilalţi. Nu te prea ajută nici programele pe care le utilizezi ori computerul sau telefonul, ceea ce te expune riscului de a pierde o parte din lucrurile la care ai lucrat astăzi. Ia-ţi măsuri de precauţie în această privinţă. În celălalt caz, al comunicării, se vor lămuri lucrurile până cândva diseară.
 
HOROSCOP 9 IUNIE CAPRICORN 
 
În prima parte a acestei zile, ai putea fi tentat(ă) să faci unele achiziţii care nu figurau pe lista de cumpărături. Poate fi vorba de unele produse de îngrijire, articole de hobby sau mici răsfăţuri pentru cei dragi. În orice caz, cert este că preţul lor nu este unul modic, iar impactul asupra bugetului va fi destul de evident. Ce-i drept, se mai acoperă din acest gol cândva spre seară, când afli de unele comisioane sau activităţi (extra)profesionale care te pot ajuta să îţi suplimentezi veniturile ori să reduci unele cheltuieli. Fii aşadar atent(ă) cu îţi gestionezi resursele zilele acestea.
 
HOROSCOP 9 IUNIE VĂRSĂTOR
 
Răbdarea ta este limitată astăzi, cel puţin în raport cu rudele mai în vârstă. Aşa se face că prima parte a zilei v-ar putea surprinde într-o atmosferă tensionată, care este cât pe ce să se transforme într-una conflictuală. Nu eşti în dispoziţia necesară să le explici anumite lucruri ori să te ocupi de anumite treburi în locul lor, pe nepusă masă, fără să fi fost anunţat(ă) în prealabil că au nevoie de tine. Partenerul şi/ sau copiii te vor ajuta să te calmezi şi chiar să îţi schimbi atitudinea faţă de ceilalţi membri ai familiei. Caută să îţi păstrezi cumpătul.
 
HOROSCOP 9 IUNIE PEŞTI  
 
Comunicarea nu este punctul tău forte azi, iar în anumite situaţii, problemele de această natură nu ţi se datorează întru-totul ţie. Pe de-o parte, eşti expus(ă) la unele bârfe şi zvonuri, iar tendinţa ta ar putea fi aceea de a nu le confrunta cu alte surse. Pe de altă parte, eşti destul de evaziv(ă) în exprimare, ceea ce conduce la interpretări eronate din partea interlocutorilor, care nu ai prezenţa de spirit necesară de a-ţi cere lămuriri. Lasă să vină de la tine iniţiativa: dă explicaţii şi fii circumspect(ă) cu tot ce se aude. În familie, în schimb, te simţi înţeles(asă).
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici