HOROSCOP 9 iunie. Decizii dificile azi pentru zodii. Trebuie să îşi asculte raţiunea şi nu inima

Luna din Balanţă aderă la o opoziţie cu Jupiter şi Marte din Berbec, motiv pentru care zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) se regăsesc în situaţia de a lua astăzi unele decizii dificile, în ciuda a ceea ce le dictează inima.

33633 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 iunie. Decizii dificile azi pentru zodii. Trebuie să îşi asculte raţiunea şi nu inima

HOROSCOP 9 iunie. Decizii dificile azi pentru zodii. Trebuie să îşi asculte raţiunea şi nu inima

HOROSCOP 9 iunie - Berbec

Atmosfera între tine şi cei cu care lucrezi este destul de tensionată astăzi. De un climat asemănător s-ar putea să ai parte şi în raport cu partenerul de viaţă, motiv pentru care se recomandă să ai multă grijă cum gestionezi situaţiile-limită. Încearcă să te concentrezi pe binele comun, să vezi cum anume puteţi ajunge la un compromis. În caz contrar, s-ar putea să ţi se reproşeze că te gândeşti doar la tine, că lucrurile nu merg înainte din cauza faptului că nu tragi la fel de tare la căruţă ca ceilalţi din jur. Arată-le că poţi lăsa de la tine.

HOROSCOP 9 iunie - Taur

În plan profesional, lucrurile par să meargă bine, dar până în acest moment al săptămânii, este posibil să fi înmagazinat un nivel mult prea ridicat de stres şi oboseală pentru a-i mai putea face faţă fără să îţi ieşi din fire. Aşadar, dacă lucrurile dau semne că nu merg în direcţia pe care ţi-o doreşti sau în conformitate cu planurile tale, există posibilitatea să faci sau să spui lucruri de care riscă să nu-ţi pară prea bine mai târziu. Încearcă să vezi ce este de făcut pentru a-ţi păstra echilbrul şi stăpânirea de sine, fără să se ajungă prea departe.

HOROSCOP 9 iunie - Gemeni

Nu îţi este uşor să te împarţi astăzi între planurile de viitor şi/ sau angajamentele pe plan social şi preocupările de moment şi/ sau activităţile de hobby ori cele avute cu partenerul. Este posibil să se fi aglomerat toate pe ultima sută de metri, să fi fost pus(ă) în situaţia de a nu mai putea refuza, iar astfel s-a ajuns la un program prea aglomerat, căruia nu îi mai poţi face faţă. Încearcă să vezi ce anume poţi amâna fără să se ajungă la reproşuri, dar pe viitor, caută să eviţi astfel de situaţii din care nu poţi ieşi câştigător(oare).

HOROSCOP 9 iunie - Rac

Atât sectorul profesional, cât şi cel casnic sau domestic te solicită astăzi în aceeaşi măsură, dar se pare că presiunile cele mai mari vin de la locul de muncă, acolo unde se întâmplă tot felul de lucruri în această perioadă. Poate fi greu să nu scapi frâiele, mai ales dacă familia începe să fie deranjată de faptul că petreci prea mult timp la serviciu sau îţi iei de lucru şi după program, acasă ori la birou. Concentrează-te pe prorităţi şi vei vedea că îţi va mai rămâne timp şi pentru sarcinile gospodăreşti. Totul ţine de cum îţi ordonezi programul astăzi.

HOROSCOP 9 iunie - Leu

Există riscul să se nască azi unele tensiuni între tine şi unii interlocutori. Aveţi perspective diferite asupra subiectelor care ajung în discuţie, iar când acestea se combină cu personalităţile voastre puternice, scad destul de mult şansele de a se ajunge la un compromis. Aşadar, este foarte important să rezişti tentaţiei de a ridica glasul ori de a te impune prin altceva în afară de forţa argumentelor. Poţi avea mult de pierdut, inclusiv unele oportunităţi unice, dacă laşi instinctul şi nu raţiunea să te ghideze în asemenea momente de tensiune. Gândeşte-te de două ori înainte să spui ceva ieşit din comun.

HOROSCOP 9 iunie - Fecioară

Din punct de vedere financiar, nu se întrevede o zi prea grozavă. În cazul unor nativi(e), ar putea fi vorba de cheltuieli care nu s-au aşteptat şi care îi costă mai mult decât de obicei din cauza inflaţiei. În alte situaţii, vina ar putea aparţine unor plăţi pe care cei(ele) născuţi(te) în acest semn le-au ignorat prea multă vreme. Oricare ar fi situaţia, este clar că lucrurile nu stau bine pe plan financiar. Încearcă să strângi cureaua cât se poate şi asigură-te că ai o evidenţă clară asupra bugetului de care dispui. În felul acesta, vei echilibra de urgenţă situaţia.

HOROSCOP 9 iunie - Balanţă

Există riscul astăzi să se manifeste unele probleme de comunicare între tine şi persoana iubită. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba mai degrabă de tensiuni în raport cu colegii de muncă. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să laşi de la tine astăzi pentru a se menţine un climat paşnic la locul de muncă sau în viaţa de cuplu. Aşadar, gândeşte-te cât de importante sunt pentru tine acele lucruri pe care le percepi de la ceilalţi, dar care nu vin din partea lor. Poate vei putea să renunţi la unele din ele fără prea multe probleme.

HOROSCOP 9 iunie - Scorpion

S-ar putea să ai parte de o zi plină la serviciu astăzi. Volumul de muncă de care trebuie să te ocupi este destul de mare, iar la el se adaugă şi stresul pe care ţi-l pricinuiesc resursele nu prea generoase de care dispui şi termenele-limită destul de reduse. Aşadar, va trebui să dai dovadă de multă stăpânire de caracter şi concentrare pentru a putea face faţă acestor provocări. Încearcă să te ocupi întâi de toate de treburile urgente şi lasă-le pe cele de rutină mai spre finalul programului, când nivelul tău de energie nu mai este la fel de ridicat.

HOROSCOP 9 iunie - Săgetător

Nu îţi este uşor să te împarţi astăzi între activităţile care vizează un obiectiv comun şi cele care sunt menite să îţi aducă satisfacţie personală. Dacă te concentrezi exclusiv pe cele dintâi, este posibil să te simţi neglijat(ă), să simţi că nu acorzi suficient timp şi atenţie lucrurilor care te fac pe tine fericit(ă). Iar dacă laşi pe altă dată proiectele comune şi te axezi pe activităţile de hobby, ai putea avea impresia că nu lucrezi suficient la proiectele menite să îţi consolideze un viitor stabil. În astfel de situaţii, trebuie să mizezi pe un echilibru între cele două preocupări.

HOROSCOP 9 iunie - Capricorn

Viaţa de carieră şi cea de familie reprezintă astăzi ariile tale de interes, dar s-ar putea să îţi fie dificil să le pui în echilibru. Au aşteptări diferite din partea ta, dar necesită acelaşi nivel de timp şi implicare din partea ta, astfel că trebuie să îţi împarţi timpul cu grijă între cele două. Lucrurile par să se complice atunci când apar urgenţe pe-o parte sau pe celalaltă, ceea ce riscă să-ţi dea socotelile peste cap. Aşadar, ia în calcul faptul că pot apărea sarcini casnice sau profesionale la care nu te-ai gândit, pe care nu le-ai luat în calcul.

HOROSCOP 9 iunie - Vărsător

Unele discuţii purtate azi la serviciu sau acasă scot în evidenţă diferenţe mari de viziune între tine şi interlocutori, dar nu este uşor să le gestionezi, mai ales dacă apar în raport cu unele subiecte sensibile sau vis-a-vis de chestiuni care necesită o rezolvare urgentă. Trebuie să te asiguri că laşi de la tine acolo unde se poate, iar în privinţa acelor aspecte faţă de care vrei să fii ferm(ă), dă dovadă de tact. În felul acesta, vei reuşi să-i convingi pe ceilalţi că merită să meargă pe mâna ta, că există unele limite în privinţa puterii tale de compromis.

HOROSCOP 9 iunie - Peşti

S-ar părea că nu stai prea bine cu finanţele în a doua parte a săptămânii. Plăţile şi cheltuielile se apropie periculos de mult de limita de buget pe care ţi-ai setat-o astfel încât să ai parte de fondurile dorite în weekend. Aşadar, acolo unde se poate, se recomandă să mai trângi cureaua, iar dacă apar obligaţii financiare pe care nu aveai cum să le prefigurezi din timp, poate că va trebui să faci un efort să te achiţi de ele, chiar dacă va trebui să renunţi la o activitate de weekend sau să o modifici în funcţie de noul buget.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici