HOROSCOP 9 MAI 2020: Favoriţii astrelor de azi sunt cei din zodiile de Pământ

Favoriţii astrelor de azi sunt cei din zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), care au parte de noroc în tot ce fac mulţumită trigonului armonios al lui Mercur din Taur cu Pluto retrograd din Capricorn.

23109 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 MAI 2020: Favoriţii astrelor de azi sunt cei din zodiile de Pământ

HOROSCOP 9 MAI 2020: Favoriţii astrelor de azi sunt cei din zodiile de Pământ

Fecioarele şi celelalte semne Mutabile (Gemeni, Săgetător şi Peşti) nu au o seară prea plăcută, iar planurile nu le prea ies din cauza careului tensionat al Lunii din Săgetător cu Neptun din Peşti şi din cauza opoziţiei ei cu Venus din Gemeni.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Berbec

Per total, te aşteaptă o zi pozitivă, în care nu duci lipsă de energie şi entuziasm. La buna dispoziţie a unor nativi(e) născuţi(te) în zodia Berbecului se mai adaugă şi o şansă de câştig dintr-un proiect extraprofesional sau nişte comisioane. S-ar putea însă ca ziua să nu se finalizeze într-o notă favorabilă. O discuţie aprinsă cu cineva apropiat face să ţi se înece corăbiile şi orice metodă de a te înveseli aplici, nu prea funcţionează.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Taur 

Toate trăirile tale de astăzi le percepi la un nivel mai profund, inclusiv pe cele care te tulbură. În a doua parte a zilei, găseşti însă metode să te bine dispui, iar cei dragi îşi aduc şi eu aportul la schimbarea în bine a stării tale de spirit. Este posibil totuşi să nu te ţină prea mult; intervin iar grijile cu privire la ziua de mâine, la proiectele care sunt periclitate financiar de circumstanţele actuale.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Gemeni

Accentul cade astăzi pe relaţia cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. Dup-amiaza se anunţă a fi una reuşită dacă o petreci în familie, chiar şi fără să faceţi ceva special împreună. Spre seară însă, se strică relaţiile, cel mai probabil cu partenerul şi mai ales dacă unul dintre voi are tendinţa de a face pe cocoşul în casă. Nu rezolvaţi nimic dacă vă întreceţi mereu care se impune primul.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Rac 

Cu toate că este sâmbătă, ziua ar trebui să ţi-o dedici în mare parte treburilor care nu te entuziasmează neapărat, cum ar fi să faci mişcare ori curăţenie. În mare parte, discuţiile cu cei dragi decurg bine, dar când vine vorba de pus la punct detalii practice, de delegat responsabilităţi în cadrul activităţilor comune, vă este destul de greu să vă înţelegeţi, mai ales tu cu partenerul. Caută, de asemenea, să nu epuizezi prea tare.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Leu 

Eşti binedispus(ă) astăzi, cu atât mai mult la orizont se întrevăd activităţi care îţi fac plăcere, preocupări de timp liber care te aduc mai aproape de cel drag şi/ sau de copii. E drept, mai ai câte ceva de finalizat la serviciu sau în gospodărie, dar în rest, poţi să te bucuri nestingherit(ă) de weekend. Ai grijă totuşi să nu ţi se urce la cap acest privilegiu. Poţi ajunge uşor la ceartă cu cei dragi.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Fecioară 

Concentrează-te astăzi pe gospodărie şi pe viaţa de familie. În acest sens, ajută faptul că eşti în relaţii bune cu cei dragi astăzi, că vă puteţi organiza şi delega eficient sarcinile. Aşteaptă-te totuşi să apară şi mici divergenţe cu partenerul pe această temă, să nu fiţi chiar pe deplin de acord unul cu celălalt. În plus, s-ar putea să intervină şi ceva de rezolvat la muncă, deşi fişa postului nu prevede că ai program azi.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Balanţă 

Felul în care comunici astăzi este cel mai mare atuu al tău, mai ales dacă lucrurile nu merg tocmai bine astăzi, dar nu eşti pregătit(ă) încă să ai o discuţie în acest sens. În anumite situaţii, pe de altă parte, s-ar putea să nu te salveze însă modul în care îţi transpui ideile în cuvinte. Ai tendinţa, în unele circumstanţe, să ajungi la concluzii pripite, să emiţi judecăţi de valoare pe baza unor informaţii trunchiate.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Scorpion 

Aspectul financiar este o prioritate pentru tine astăzi şi chiar subiectul principal în cadrul unor discuţii pe care le porţi cu prietenii ori cu persoanele cu care intenţionezi sau derulezi deja activităţi profesionale sau proiecte. Cu toate acestea, s-ar putea să fii destul de neglijent(ă) cu resursele tale, în sensul că s-ar putea să te laşi purtat(ă) de val, să cheltuieşti nu prea înţelept pe lucruri care nu reprezintă nevoie pentru tine şi cei dragi.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Săgetător 

Eşti într-o formă bună astăzi, la nivel mental mai ales, iar acest lucru se datorează tranzitului Lunii prin semnul naşterii tale. Ai viteză de reacţie, îţi merg rotiţele strună şi sesizezi la timp oportunităţi financiare care altfel ar fi trecut pe lângă tine. În schimb, în interacţiunile cu familia, lucrurile nu prea merg conform planului. Frecvenţa pe care vibrează ei nu este compatibilă cu a ta, dar poţi face eforturi să te aliniezi la ea.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Capricorn 

Eşti destul de reţinut(ă) astăzi, dar nu se poate spune că eşti prost dispus(ă). Ba dimpotrivă, forma ta mentală este una bună, dar nu te exteriorizezi aşa cum o faci de obicei. Acesta poate fi un indiciu că ai nevoie de mai multă odihnă, că poate ţi-e teamă să nu te entuziasmezi pe seama unor perspective bune care ţi-ar putea fi răpite de nişte circumstanţe nefavorabile independente de tine. Îndrăzneşte să te porţi cum simţi.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Vărsător 

Faptul că viitorul ţi se înfăţişează în culori vii, în contururi din ce în ce mai clare, te ajută să îţi regăseşti speranţa şi avântul în legătură cu proiectele în care eşti implicat(ă) deja şi/ sau pe care intenţionezi să le demarezi de unul(a) singurul(ă) ori în asociere cu alte persoane. Ai nevoie însă de gratificare imediată, ceea ce ele nu îţi aduc, deci caută să rămâi consecvent(ă), să nu renunţi la viziunile tale prematur.

HOROSCOP 8 MAI 2020 Vărsător 

Cu toate că este sâmbătă, cariera rămâne o destinaţie persistentă în direcţia căreia se îndreaptă gândurile tale astăzi. Te entuziasmează să vorbeşti despre planurile tale, poate chiar în speranţa de a primi sprijin moral şi/ sau financiar pentru a-ţi îndeplini obiectivele. Singurul lucru care ar putea să te ţină în loc este propria atitudine, mai ales atunci când reacţionezi prost la critici şi nu iei ce consideri bun din ele. Te-ar putea ajuta foarte mult.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici