HOROSCOP 9 martie. Planurile nu au nicio valoare azi pentru aceste zodii. Dar pot apărea şi surprize plăcute

Luna intră azi în Vărsător, de unde trimite un aspect armonios de trigon lui Marte din Gemeni. Se întrevede aşadar o zi cu surprize pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător), cu situaţii care evoluează aşa cum nu s-au aşteptat.

3705 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 martie. Planurile nu au nicio valoare azi pentru aceste zodii. Dar pot apărea şi surprize plăcute

HOROSCOP 9 martie - Berbec

Se anunţă azi o zi numai bună să lucrezi la planurile şi proiectele tale de viitor. Te ajută faptul că gândeşti în perspectivă, că ai o viziune de ansamblu asupra a ceea ce vrei să realizezi. În plus, te ajută feedback-ul pe care îl primeşti de la prieteni şi/ sau de la celelalte persoane implicate în aceste activităţi. Pe de altă parte, există şi un risc în toată această ecuaţie, în sensul în care s-ar putea să nu îţi fie uşor să pui în practică ideile. Asta poate avea, însă, legătură şi cu faptul că unele aspecte nu sunt fezabile.

HOROSCOP 9 martie- Taur

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul unor investiţii. Dacă eşti curios(asă) în privinţa sursei, s-ar putea să vină pe filiera locului tău de muncă - de exemplu, printr-un proiect suplimentar la serviciu - ori prin cineva de la serviciu, cu care începi să ai activităţi şi în afara companiei în care activaţi. La fel de posibil este să nu aibă deloc legătură cu serviciu, ci doar cu domeniul tău principal de activitate. În orice caz, este clar că faci progrese vizibile  din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 9 martie - Gemeni

Eşti într-o formă de zile mari astăzi şi se vede acest lucru din felul în care gândeşti. Chiar şi în momentele în care lucrurile par să nu meargă conform planului, reuşeşti să rămâi stăpân(ă) pe situaţie şi să faci faţă. Cel mai probabil, această performanţă se datorează faptului că încerci să dai dovadă de flexibilitate, să priveşti situaţiile cu care te confrunţi din mai multe unghiuri. Aşa se face că unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiei reuşesc astăzi să rezolve în timp util o problemă legată de o călătorie sau de un act de care aveau nevoie pentru a obţine o aprobare.

HOROSCOP 9 martie - Rac

Nu te numeri printre nativii(ele) cu nivelul de energie cel mai ridicat de astăzi, dar asta nu înseamnă automat că ai o zi proastă. Mai degrabă, încerci să te fereşti de factorii inutili de stres, de persoanele care ar putea profita de sensibilitatea de care dai dovadă astăzi. Aşadar, astăzi ţi se potrivesc mai degrabă activităţile care îţi permit să îţi selectezi atent anturajul, care nu pun presiune pe tine. E drept că pot apărea şi urgenţe, iar în privinţa lor, nu prea ai ce face decât să le înfrunţi direct, dar în rest, reuşeşti să te menţii la adăpost.

HOROSCOP 9 martie- Leu

Comunici uşor cu cei din jurul tău, dar mai ales cu prietenii şi/ sau cu partenerul de viaţă. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, aveţi viziuni similare, iar în cazul altor nativi(e), care au şi proiecte la comun cu cei dragi, se întrevede o zi productivă graţie acestor compatibilităţi de perspectivă. Pe de altă parte, dacă eşti în curs de a pune bazele unei colaborări, s-ar putea ca astăzi să faci paşi importanţi în acest sens. Ba chiar s-ar putea să conturaţi termenii înţelegerii voastre, care, vei vedea, îţi vor fi foarte favorabili, mai avantajoşi decât te-ai fi aşteptat iniţial.

HOROSCOP 9 martie - Fecioară

În plan profesional, te aşteaptă astăzi o zi foarte productivă. Ştii exact cum şi ce vrei să obţii, de ce investiţii de timp, energie şi resurse ai nevoie pentru a-ţi atinge obiectivele. În cel mai puţin fericit caz, faci progrese notabile în cadrul sarcinilor profesionale de care te ocupi. Mai sigur este însă că vei avea parte de o realizare importantă, care îţi dă mai multă încredere în forţele proprii decât până acum. Mai este de mers până să ajungi acolo unde ţi-ai dorit, dar te motivează să continui zilele ca acestea, când totul pare să meargă ca la carte.

HOROSCOP 9 martie - Balanţă

Astrele nu sunt prea darnice cu informaţiile care privesc modul în care îţi merge astăzi pe plan profesional. Aşadar, am putea spune că fie se anunţă o zi fără evenimente importante pe acel plan, fie te descurci să ieşi din orice situaţie mai puţin plăcută în care te trezeşti astăzi. În plan sentimental, însă, şi în relaţie cu cei mici, ai parte azi de o zi menită să vă apropie, să vă facă să petreceţi timp de calitate unul cu celălalt. După programul de la muncă, încearcă să laşi la pragul casei problemele de muncă şi concentrează-te pe cei dragi.

HOROSCOP 9 martie - Scorpion

În principiu, toate par să îţi meargă bine astăzi, dar s-ar putea ca, în familie, să ai parte totuşi de cele mai frumoase momente de astăzi. Le resimt cu precădere nativii(ele) acestui semn care s-au confruntat cu tensiuni în raport cu cei dragi, care nu s-au mai bucurat de ceva vreme de armonie acasă. Nu confunda însă calmul de după furtună cu o ameliorare de durată a climatului din acest sector de viaţă. Ştii c-au mai rămas chestiuni nediscutate care ar putea duce din nou la probleme în viitor, deci fă tot posibilul să nu ajungă din nou sub covor.

HOROSCOP 9 martie - Săgetător

Comunici astăzi la un nivel optim cu cei de lângă tine, fie că sunt persoane cu care intri în contact la serviciu sau apropiaţi din viaţa ta personală. Ştii exact ce şi cum să le spui pentru a obţine reacţia dorită, mai ales dacă urmăreşti să extragi nişte beneficii de pe urma discuţiilor pe care le porţi astăzi. Pe de altă parte, s-ar putea să existe şi multe alte privinţe în care tu eşti cel(a) care are lucruri noi de învăţat de la interlocutori, în care ar fi mai bine pentru tine să asculţi şi să îţi iei nişte notiţe.

HOROSCOP 9 martie - Capricorn

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se întâlnesc cu nişte şanse de câştig. În cazul tău, s-ar putea să fie vorba, cel mai probabil, de activităţi extraprofesionale în domeniul tău principal de activitate sau într-un altul. Dar indiferent de specificul lor, este clar că trebuie să depui eforturi după serviciu, să renunţi la o parte din timpul tău liber dacă urmăreşti să îţi suplimentezi veniturile. Iar cum trebuie să faci un astfel de compromis, trebuie să cântăreşti bine lucrurile, să vezi dacă merită investiţia de timp şi energie pe care o presupune un proiect suplimentar.

HOROSCOP 9 martie - Vărsător

Eşti într-o formă foarte bună astăzi. În cazul unora din nativi(e), această dispoziţie se datorează unor veşti bune primite din partea copiilor ori unui eveniment din viaţa sentimentală care îţi face ziua mai frumoasă. Aşadar, starea ta de spirit depinde mult de cei dragi, de atmosfera dintre voi. În alte cazuri, însă, sursa bunei dispoziţii s-ar putea să fie un hobby sau un talent în materie de care faci progrese. Oricare ar fi situaţia, cert este că există tot felul de lucruri care-ţi aduc satisfacţii astăzi, care te fac să te gândeşti cu plăcere la orele după programul de muncă.

HOROSCOP 9 martie - Peşti

După programul de la muncă, momentele cu familia vor avea un rol important în a te destresa, în a-ţi recupera liniştea după momentele mai grele la serviciu. Pe de altă parte, astrele favorizează şi timpul pe care îl petreci cu tine însuţi(ăţi), lecturând o carte, uitându-te la un film sau delectându-te cu o altă activitate care îţi face plăcere. Cu alte cuvinte, este important să îţi menţii echilibrul interior, să îţi faci timp pentru persoanele care te ajută mereu să te pui pe picioare după o zi grea. O bună parte din energia ta se datorează lor în această perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici