HOROSCOP Duminică, 22 ianuarie – O duminică a tensiunilor în raport cu cei dragi. Viziunile voastre nu coincid

În acest final de săptămână, Venus şi Saturn fac o conjuncţie în semnul Vărsătorului, astfel că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) ar putea avea parte de unele tensiuni în raport cu cei dragi.

29427 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 22 ianuarie – O duminică a tensiunilor în raport cu cei dragi. Viziunile voastre nu coincid

HOROSCOP Duminică, 22 ianuarie – O duminică a tensiunilor în raport cu cei dragi. Viziunile voastre nu coincid

HOROSCOP 22 IANUARIE - Berbec

Venus aderă la o conjuncţie cu Saturn în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să apară tensiuni în raport cu unul dintre prieteni. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre unul dintre amici de care te distanţezi dintr-un motiv sau altul. Încearcă să priveşti lucrurile aşa cum sunt şi să găseşti o rezolvare împreună cu celălalt la probleme care au apărut între voi astăzi sau de curând.

HOROSCOP 22 IANUARIE - Taur

Astăzi se perfectează o conjuncţie între Venus şi Saturn în casa statutului social din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că întâlneşti astăzi unele persoane destul de importante în domeniul în care activezi şi/ sau în comunitatea în care trăieşti. Trebuie să ai mare grijă cum abordezi aceste contexte sociale, mai ales în cazul în care vrei să faci o impresie bună sau vrei să construieşti ori să dezvolţi o relaţie cu ele.

HOROSCOP 22 IANUARIE - Gemeni

Conjuncţia lui Venus cu Saturn de astăzi se formează în casa călătoriilor din astrograma ta generală, prilej numai bun să ieşi azi din peisajul urban şi să încerci să te rupi de problemele cotidiene. Ţine însă cont că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, în sensul în care nu toate lucrurile s-ar putea să meargă aşa cum ţi-ai fi dorit. Pe de altă parte, aveai nevoie de acest moment de respiro.

HOROSCOP 22 IANUARIE - Rac

Conjuncţia lui Venus cu Saturn se perfectează astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, ceea ce ar putea însemna că apar discuţii între tine şi persoana iubită cu privire la finanţele deţinute în comun sau la investiţiile pe care unul din voi le-a făcut prin intermediul resurselor comune. S-ar putea să nu decurgă tocmai bine, să apară şi unele tensiuni în legătură cu unele decizii în privinţa cărora nu v-aţi consultat.

HOROSCOP 22 IANUARIE - Leu

Conjuncţia lui Venus cu Saturn de astăzi ocupă casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea da de înţeles că nu toate conversaţiile pe care le porţi cu partenerul de viaţă s-ar putea să evolueze bine. De exemplu, există riscul să se ajungă la tensiuni, să aveţi parte de un schimb de replici acid în privinţa unei chestiuni care scoate la iveală diferenţe de mentalitate. Încearcă să dai dovadă de calm şi toleranţă.

HOROSCOP 22 IANUARIE - Fecioară

Conjuncţia lui Venus cu Saturn de azi se formează în casa sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce poate indica faptul că nivelul tău de energie de astăzi nu este cel mai ridicat. Poate că îţi va fi greu să te ţii de toate angajamentele pe care ţi le-ai propus pe astăzi, dar încearcă să vezi ce poţi face pentru a le respecta. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu unele reproşuri dure.

HOROSCOP 22 IANUARIE - Balanţă

Venus realizează o conjuncţie cu Saturn în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, motiv pentru care se recomandă astăzi să petreci mai mult timp alături de partenerul de viaţă şi/ sau de cei mici. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că s-ar putea să apară unele tensiuni între voi. Încearcă să nu le oferi o importanţă mai mare decât merită, mai ales dacă este vorba de ceva insignifiant.

HOROSCOP 22 IANUARIE - Scorpion

Venus aderă la o conjuncţie astăzi cu Saturn în casa familiei din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că şi pentru tine sfatul astrelor este acela de a sta mai mult în compania celor dragi. Este drept că, în anumite momente, s-ar putea să iasă la iveală diferenţe de viziune între tine şi cei dragi, dar încearcă să nu le iei în nume personal şi să nu le acorzi o mai mare importanţă decât trebuie.

HOROSCOP 22 IANUARIE - Săgetător

Venus formează o conjuncţie azi cu Saturn în casa comunicării din horoscopul tău general, semn că vei avea parte de unele conversaţii cel puţin interesante cu cei dragi. Pe de altă parte, s-ar putea să intervină şi un schimb de replici mai acid la un moment dat. Încearcă să vezi unde se întâlnesc punctele voastre de vedere şi, în felul acesta, veţi ajunge într-un fel sau altul la o viziune comună satisfăcătoare pentru cei dragi.

HOROSCOP 22 IANUARIE - Capricorn

Venus şi Saturn formează azi o conjuncţie în casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că vei realiza faptul că stai destul de bine cu resursele în acest final de săptămână. Pe de altă parte, s-ar putea ca ele să nu fie suficiente pentru unele cumpărături care nu reprezintă o prioritate. Aşadar, cel mai bun lucru pe care îţi poţi face în privinţa lor este acela de a aştepta până când poţi face acele cheltuieli.

HOROSCOP 22 IANUARIE - Vărsător

Conjuncţia lui Venus cu Saturn se perfectează în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un plus de şarm şi carismă. Pe de altă parte, s-ar putea să existe persoane în raport de care trebuie să aplici mai mult efort, să investeşti mai mult timp pentru a le face o impresie bună. Nu îţi va fi foarte uşor din acest punct de vedere, dar în cele din urmă, tot efortul depus va merita cu prisosinţă.

HOROSCOP 22 IANUARIE - Peşti

Astăzi se formează o conjuncţie între Venus şi Saturn în casa subconştientului din astrograma ta generală, astfel că o bună parte din zi te surprinde într-o stare destul de contemplativă. Aşadar, dacă simţi că s-au întâmplat peste săptămână unele lucruri pe care nu ai reuşit să procesezi suficient, acum este momentul să reflectezi la ele şi să te gândeşti ce anume trebuia să înveţi, de fapt, de pe urma lor. Te vei alege cu revelaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici