HOROSCOP Joi, 16 februarie. Originalitate şi rigurozitate azi pentru zodii. Au toate atuurile pentru a dobândi succesul

Soarele aderă azi la o conjuncţie cu Saturn în Vărsător, astfel că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) îmbină azi originalitatea cu rigurozitatea.

30140 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 16 februarie. Originalitate şi rigurozitate azi pentru zodii. Au toate atuurile pentru a dobândi succesul

HOROSCOP 16 Februarie - Berbec

Soarele realizează azi o conjuncţie cu Saturn în casa proiectelor din horoscopul tău general, astfel că se arată o zi numai bună pentru a te ocupa de aspectele mai dificile care ţin de activităţile de ordin extraprofesionale în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi în această perioadă. Este posibil să dai de greu în anumite privinţe, dar pe de altă parte, s-ar putea să nu îţi fie chiar atât de dificil să le duci la bun sfârşit, să îţi reuşească o bună parte din lucrurile pe care ţi le-ai propus să le realizezi. Ţine doar de voinţă.

HOROSCOP 16 Februarie - Taur

Soarele intră azi într-o conjuncţie cu Saturn în casa carierei din horoscopul tău solar, astfel că se anunţă o zi propice pentru nativii(ele) care caută să îşi consolideze numele în instituţia în care lucrează şi/ sau în domeniul lor principal de activitate. S-ar putea să nu îţi fie tocmai uşor să faci acest lucru, să ai parte şi de voci care nu sunt de partea ta, dar în acelaşi timp, eşti cât se poate de hotărât(ă) să nu abandonezi ceea ce ţi-ai propus. Aşadar, s-ar putea ca până la finele acestei zile, să fii foarte mulţumit(ă) de ce ai realizat.

HOROSCOP 16 Februarie - Gemeni

Soarele perfectează azi cu Saturn o conjuncţie în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile publice. Se prefigurează o zi favorabilă la orizont pentru nativii(ele) care şi-au propus ca astăzi să se ocupe de programarea unei deplasări în interes personal sau profesionale ori care au de rezolvat treburi de ordin birocratic. S-ar putea ca unele lucruri să nu se poată materializa aşa cum şi-au propus, dar până la finalul zilei, vor reuşi să întoarcă răul spre bine, să facă în aşa fel încât lucrurile să stea aşa cum şi-au dorit, să lucreze în favoarea lor.

HOROSCOP 16 Februarie - Rac

Soarele se întâlneşte azi cu Saturn în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, indiciu cum că astăzi se pun la punct cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colaboratorii unele aspecte foarte importante de ordin financiar. În mare parte, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, dar trebuie să dai dovadă şi de deschidere spre compromis în alte circumstanţe. În caz contrar, s-ar putea să apară discuţii în contradictoriu, să pierdeţi timp şi energie în loc să vă concentraţi pe acele activităţi care vă pot aduce tuturor profiturile la care ţintiţi şi pe care le meritaţi cu prisosinţă.

HOROSCOP 16 Februarie - Leu

Soarele şi Saturn îşi dau astăzi întâlnire în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce poate însemna că există o oarecare distanţă între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau persoanele cu care colaborezi. Este important să îţi dai seama de unde vine, mai ales dacă nu face deloc bine modului în care interacţionaţi unul cu celălalt. Aşadar, încearcă să vezi de unde se trage şi dacă este nevoie să faci unele schimbări în ceea ce priveşte modul în care te raportezi la cei din jur. Poate nici nu este nevoie să faci ajutări prea mari, greu de întreţinut.

HOROSCOP 16 Februarie - Fecioară

Soarele aderă azi la o conjuncţie cu Saturn în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, motiv pentru care nu vei duce lipsă de energia şi hotărârea necesare pentru a-ţi duce la bun sfârşit toate sarcinile pe care ţi le-ai propus. Acest lucru nu înseamnă însă că vor fi uşoare sau că nu te vor solicita destul de mult din punct de vedere nervos sau fizic, dar vei reuşi să le faci faţă până la finalul zilei. Pe de altă parte, nu uita să îţi dai timp şi pentru odihnă, mai ales dacă ai şi mâine agenda plină.

HOROSCOP 16 Februarie - Balanţă

Soarele şi Saturn realizează azi o conjuncţie în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, astfel că nu vei duce lipsă de o atmosferă calmă în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În anumite privinţe, s-ar putea să iasă la suprafaţă şi diferenţe de viziune şi/ sau de comportament, dar depinde de tine dacă le dai o importanţă mare sau nu. Dacă reuşeşti să le iei aşa cum sunt, fără să îţi propui neapărat să schimbi acest lucru, s-ar putea să fie mai bine pentru tine pe viitor. În caz contrar, te pasc unele tensiuni.

HOROSCOP 16 Februarie - Scorpion

Soarele şi Saturn aderă azi la o conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea ca atmosfera să fie uşor distantă între tine şi unele persoane din familie cu care nu ai prea multe lucruri în comun. Aşadar, se recomandă mai multă atenţie dacă intenţionezi să aduci în discuţie subiecte care pot leza orgolii. Este un moment bun pentru ele, dar trebuie să ai grijă cum îţi structurezi discursul pentru a nu se ajunge la situaţii tensionate. În caz contrar, este posibil să nu prea poţi obţine ceea ce urmăreai când ai început iniţial discuţia.

HOROSCOP 16 Februarie - Săgetător

Soarele şi Saturn se întâlnesc azi în casa comunicării din astrograma ta generală, fapt pentru care s-ar putea ca astăzi să îţi fie mai uşor să comunici cu unii interlocutori. Îţi potriveşti cuvintele mai bine în minte şi laşi impresia unei persoane care ştie ce vorbeşte. Aşadar, dacă ai parte astăzi de întâlniri importante de afaceri, de interviuri de angajare sau de şedinţe în care speri să te faci remarcat(ă), cu siguranţă nu-ţi va fi prea greu să laşi o impresie bună. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că tactul îţi este cel mai bun aliat.

HOROSCOP 16 Februarie - Capricorn

Soarele şi Saturn realizează o conjuncţie azi în casa banilor din astrograma ta solară, ceea ce ar putea însemna că te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Ajută în acest context faptul că tratezi acest domeniu cu multă seriozitate, că eşti foarte atent(ă) cu modul în care îţi gestionezi resursele în această perioadă. Cât priveşte şansele de câştig, ele ar putea să vină fie prin intermediul unor proiecte la serviciu, fie prin activităţi de ordin extraprofesional pe care le derulezi cândva după orele de program, în timpul liber.

HOROSCOP 16 Februarie - Vărsător

Soarele şi Saturn fac o conjuncţie în semnul naşterii tale, ceea ce-ţi conferă o doză dublă de energie şi încredere în forţele proprii. De menţionat, de asemenea, este faptul că s-ar putea să îţi imprime acest aspect astral mai multă seriozitate în felul în care abordezi unele chestiuni ce ţin de partea profesională sau de proiectele în care eşti implicat(ă) în general. Aşadar, se anunţă o zi productivă la orizont, atâta timp cât te foloseşti în mod înţelept de energia acestui aspect astral. Până la finalul zilei, s-ar putea să obţii mai mult lucruri decât te-ai fi aşteptat de fapt.

HOROSCOP 16 Februarie - Peşti

Soarele şi Saturn aderă la o conjuncţie în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să ai astăzi o dispoziţie mai meditativă, mai înclinată către a reflecta decât către a lua acţiune. Acum este momentul cel mai bun în care să treci unele situaţii sau relaţii printr-un filtru realist şi să îţi dai seama dacă merită să investeşti în ele sau nu. În caz contrar, s-ar putea să persişti în unele situaţii păguboase, care nu te avantajează deloc, care nu îţi oferă prea multe oportunităţi să evoluezi. Caută aşadar să te concentrezi pe acest aspect astăzi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici