HOROSCOP Luni, 15 august – Ambiţii care întrec măsura. Zodiile, sfătuite să nu-şi supraevalueze capacităţile

Săptămâna începe cu o conjuncţie între Lună şi Jupiter retrograd în Berbec, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) şi-ar putea propune să realizeze mai multe lucruri decât le permit timpul, energia şi resursele

14001 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 15 august – Ambiţii care întrec măsura. Zodiile, sfătuite să nu-şi supraevalueze capacităţile

Sursa Foto - NASA

HOROSCOP 15 august - Berbec
Luna aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter retrograd în semnul naşterii tale, motiv pentru care te bucuri la început de săptămână de energie şi încredere în forţele proprii. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că acest avânt te poate îndrepta către gesturi pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu, care nu demonstrează decât o nesăbuinţă din partea ta. Aşadar, este foarte important să te asiguri că nu iei decizii pripite, că nu te arunci cu capul înainte în acţiuni de la care nu mai poţi da înapoi mai târziu.

HOROSCOP 15 august -Taur
Luna şi Jupiter retrograd se întâlnesc în casa subconştientului din horoscopul tău general, astfel că pentru tine începutul de săptămână ar putea veni la pachet cu o stare de nervozitate accentuată. În acest context, trebuie să ai grijă la ce fel de energii te expui. Există riscul să intri în discuţii care nu fac decât să îţi scoată la suprafaţă această tendinţă de a răbufni. Aşadar, trebuie să ai grijă ce companie îţi alegi şi care sunt subiectele pe care le abordezi. De asemenea, nu îţi face bine să te gândeşti prea mult la trecut, la ce nu poţi schimba.

HOROSCOP 15 august -Gemeni
Luna şi Jupiter retrograd îşi dau mâna în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce atrage atenţia asupra proiectelor tale, dar şi asupra unor relaţii de prietenie. În privinţa celor dintâi, este posibil să îţi fi dai seama că ţi-ai propus mai mult decât poţi livra, că resursele de care ai crezut la început că ai nevoie sunt de fapt mai mari decât ţi-ai imaginat. În cea de-a doua privinţă, este posibil să fi supraevaluat unele persoane, să îţi fi dat seama că nu sunt chiar atât de devotate ţie pe cum credeai.

HOROSCOP 15 august -Rac
Luna şi Jupiter retrograd se întâlnesc astăzi în casa carierei din astrograma ta generală, astfel că atenţia îţi este atrasă de către astre către sectorul profesional. Acolo ar putea apărea astăzi unele oportunităţi de a ieşi la rampă, de a te face remarcat(ă) în rândul unor persoane importante la locul de muncă. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă câte promiţi, să nu îţi ei angajamente pe care nu le poţi duce la bun sfârşit. În caz contrar, există riscul să dezamăgeşti unele persoane care chiar contează în domeniul tău şi care şi-au pus mari speranţe în abilităţile tale.

HOROSCOP 15 august -Leu

Luna şi Jupiter retrograd se întâlnesc azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În principiu, începi ziua hotărât(ă) să faci ceea ce ţi-ai propus în aceste domenii, să îţi atingi obiectul sau cel puţin să faci nişte progrese vizibile. Pe de altă parte, s-ar putea să vrei să atingi unele ţinte cam prea îndepărtate pentru resursele de energie şi materiale de care dispui în acest moment. Aşadar, este foarte important să te asiguri că obiectivele tale sunt realizabile, că nu îţi pui speranţe care ţi-ar putea fi dezamăgite la finalul acestei zile.

HOROSCOP 15 august -Fecioară
Luna şi Jupiter retrograd realizează astăzi o conjuncţie în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, fapt pentru care marile realizări, inclusiv financiare, ale acestei zile ţin de modul în care te raportezi şi relaţionezi cu cei din jur, fie cu partenerul de viaţă, fie cu cei cu care lucrezi. Sunt de evitat astăzi tendinţele de grandomanie, de a-i spune celuilalt ceea ce vrea să audă ori de a te impune peste punctele altora de vedere. Trebuie să iei calea compromisului şi să încurajezi la dialog dacă ajungeţi la un impas. În caz contrar, rezultatele se lasă aşteptate.

HOROSCOP 15 august -Balanţă
Luna şi Jupiter retrograd fac astăzi o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că viaţa de cuplu, dar şi relaţiile în general, constituie o prioritate pentru tine astăzi. Pe de altă parte, trebuie să ai mare grijă la speranţele pe care ţi le faci în legătură cu persoanele de lângă tine. În primă fază, ar putea părea că lucrurile merg bine între voi, că poţi să te aştepţi la multe lucruri de la ceilalţi, dar există totuşi nişte limite pe care încă nu le-ai testat şi care ar putea conduce la unele dezamăgiri mari.

HOROSCOP 15 august -Scorpion
Luna şi Jupiter retrograd se întâlnesc azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, iar sfatul lor pentru tine este acela de a încerca să nu îţi iei în spate mai mult decât poţi duce. Ar putea părea, la început, că deţii energia şi rezistenţa necesare pentru a face faţă provocărilor de la locul de muncă, dar s-ar putea să îţi dai seama că aşteptările şi stresul sunt prea mari, că ţi-ai propus să realizezi mai mult decât poţi face în mod realist. Pentru a nu ajunge în această situaţie, se recomandă să nu-ţi setezi obiective nefezabile.

HOROSCOP 15 august -Săgetător
Luna şi Jupiter retrograd îşi dau mâna astăzi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că multe lucruri astăzi se vor învârti în jurul vieţii sentimentale şi/ sau al relaţiei cu cei mici. Lucrurile merg bine între voi în aparenţă, dar aşteptările faţă de celălalt şi nevoile pe care el sau ea ar trebui să le satisfacă ar putea fi prea mari, ceea ce riscă să conducă la tensiuni între voi. Aşadar, este important să te asiguri că nu ceri imposibilul de la ceilalţi, că nu încerci să micromanageriezi lucruri care ţin de ei.

HOROSCOP 15 august -Capricorn
Luna şi Jupiter retrograd se regăsesc unul pe celălalt în casa familiei din astrograma ta solară, astrăgând atenţia asupra chestiunilor de ordin casnic şi domestic. Acestea par să te preocupe destul de mult astăzi şi lucrurile par să meargă bine în acest sector de viaţă, dar trebuie să ai grijă la ceea ce îţi propui să realizezi în timpul pe care îl ai la dispoziţie şi cu energia de care dispui. Există, de exemplu, riscul de a rămâne dezamăgit(ă) la finalul zilei de unele comportamente sau de ceea ce ai reuşit să faci. Este uşor să exagerezi uneori cu ambiţia.

HOROSCOP 15 august -Vărsător
Luna şi Jupiter retrograd se întâlnesc astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, iar acest lucru arată că ştii să te impui astăzi, să ieşi în evidenţă cu punctul tău de vedere. Pe de altă parte, există şi riscul de a te lansa în declaraţii prea îndrăzneţe sau care şochează într-un fel sau altul, pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. În contextul acesta, este foarte important să faci o distincţie corectă între asertivitate şi agresivitate. În caz contrar, există riscul să fii judecat(ă) într-un fel care nu corespunde cu cine eşti tu.

HOROSCOP 15 august -Peşti
Luna şi Jupiter retrograd îşi dau întâlnire în casa banilor din horoscopul tău solar, iar acest lucru înseamnă că finanţele te preocupă azi mai mult decât de obicei. S-ar putea, de exemplu, să te întâlneşti cu unele oportunităţi de suplimentare a bugetului şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor, dar trebuie să ai grijă la riscurile pe care le implică. S-ar putea să le poţi ocoli cu succes dacă eşti atent(ă) de la început, dacă nu ţinteşti mai departe decât ar fi indicat cu ele. Aşadar, este important să fii prudent(ă) şi să-ţi iei măsuri de siguranţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici