HOROSCOP Luni, 19 septembrie – Trei zodii depăşesc un impas mare. Eforturile lor dau roade

Soarele din Fecioară realizează un trigon armonios azi cu Pluto retrograd din Capricorn, astfel că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) reuşesc să depăşească un impas semnificativ.

17685 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 19 septembrie – Trei zodii depăşesc un impas mare. Eforturile lor dau roade

Sursa Foto NASA- Soarele şi Pluto realizează un trigon armonios

HOROSCOP Luni, 19 septembrie - Berbec
Din câte se pare, te aşteaptă un început de săptămână plin în plan profesional. Ai o agendă care include tot felul de activităţi, unele din ele de rutină, iar altele care îţi solicită creativitatea şi capacitatea de a face faţă la stres. Pe de altă parte, nu duci lipsă de energie şi de determinarea necesară de a-ţi duce planurile la bun sfârşit, astfel că nu îţi va fi prea greu să îţi duci sarcinile la bun sfârşit. Încearcă să te concentrezi întâi de toate pe cele mai dificile şi apoi pe cele care implică să urmezi nişte protocoale mai simple.

HOROSCOP Luni, 19 septembrie - Taur
Te bucuri astăzi de un nivel ridicat de creativitate, astfel că dacă lucrezi într-un domeniu artistic, nu ai niciun motiv să îţi faci griji că nu vei găsi soluţii originale la situaţiile cu care ai de-a face în acest sector. Dar şi dacă nu este nevoie de prea multă inspiraţie la serviciu, tot vei găsi o metodă de a te folosi de această dispoziţie creativă în plan profesional. În plus, ai parte de o atmosferă armonioasă în familie, dar mai ales în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Gândeşte-te la nişte activităţi speciale pentru seara acestei zile.

HOROSCOP Luni, 19 septembrie - Gemeni
În cazul în care ai trecut recent prin tensiuni în raport cu familia, aspectele astrale de astăzi vor contribui esenţial la îndreptarea lucrurilor. Aşadar, s-ar putea să simţi o diferenţă destul de mare în ceea ce priveşte atmosfera de acasă, semn că aţi înţeles cu toţii câte ceva despre acele lucruri care v-au adus într-un impas nu demult. Pe de altă parte, se recomandă să nu aduci încă în discuţie subiectele care au rămas nelămurite. Există riscul să se revină la discuţii în contradictoriu dacă nu gestionezi atent aceste lucruri, cel puţin în zilele care urmează. Lasă-le pe altă dată.

HOROSCOP Luni, 19 septembrie - Rac
Se anunţă o zi productiv(ă) pentru nativii(ele) care lucrează în cadrul unui proiect şi/ sau care au de-a face cu diverşi oameni prin prisma postului şi/ sau a domeniului în care lucrează. Ştii ce şi când să spui pentru a obţine reacţia pe care şi-o doreşti din partea celor din jur, iar în cele mai multe privinţe, constaţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. E posibil totuşi să se ivească subiecte de discuţie care scot la iveală diferenţe de mentalitate destul de mari, dar dacă încerci să le armonizezi, să ajungi la un consens, nu vor fi prea mari.

HOROSCOP Luni, 19 septembrie - Leu

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În primul caz, este posibil să fie vorba de activităţi extraprofesionale, în domeniul tău principal de activitate sau într-un sector cu care cochetezi doar din când în când. De asemenea, este posibil să economiseşti unele sume importante când te ocupi de ceva anume, ceea ce face ca profitul pe care îl obţii să fie mai mare. Oricum ar sta lucrurile, cert este că ieşi mai câştigat decât te-ai aşteptat la finalul acestei zile. Fii atent(ă) la oportunităţi.

HOROSCOP Luni, 19 septembrie - Fecioară
Din câte se pare, te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit foarte bună. Este greu de spus dacă la ea contribuie cei dragi şi/ sau hobby-urile tale, de care ai mai mult timp astăzi ori care îţi aduc satisfacţii inedite, sau dacă tu eşti cel(a) care are o influenţă pozitivă asupra dispoziţiei lor. Cert este că nu trebuie să depui eforturi prea mari pentru a avea o dispoziţie pozitivă, pentru a privi înainte cu optimism. Iar în multe cazuri, acesta este singurul lucru de care ai nevoie pentru a atinge şansa de partea ta.

HOROSCOP Luni, 19 septembrie - Balanţă
S-ar putea ca dispoziţia ta să fluctueze destul de mult astăzi, astfel că trebuie să te concentrezi să o ţii sub control, să îţi observi reacţiile dintr-o perspectivă obiectivă. În caz contrar, s-ar putea să alunece pe o pantă negativă, să te lezezi din motive care nu deloc bine întemeiate. Pe de altă parte, eşti mai receptiv(ă) la vocea ta interioară decât de obicei, iar acest lucru s-ar putea să te ajute într-o măsură destul de mare. S-ar putea să ai mai mult de câştigat dacă îţi asculţi primul instinct decât dacă îţi construieşti în minte tot felul de scenarii.

HOROSCOP Luni, 19 septembrie - Scorpion
Se anunţă o zi foarte propice activităţilor care implică să conlucrezi cu mai multe persoane în vederea atingerii unui obiectiv comun. Se vede că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, că vă doriţi să obţineţi acelaşi lucru şi că agreaţi aceleaşi strategii pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. De asemenea, sunt favorizate iniţiativele care ţin de viaţa de cuplu, de momente importante care definesc o relaţie. De exemplu, este o zi bună să le faci cunoştinţă prietenilor cu partenerul de viaţă ori în care să vă faceţi planuri de viitor pe termen lung împreună. Aţi ajuns în acel punct.

HOROSCOP Luni, 19 septembrie - Săgetător
Te întâlneşti astăzi cu şansa de a realiza unele profituri extra. În unele cazuri, ar putea fi vorba despre un proiect suplimentar la serviciu, de nişte obiective adiţionale care se plătesc în plus ori de un program prelungit care se remunerează în mod preferenţial. În altele, este posibil să ţi se propună să te alături unui proiect suplimentar în domeniul tău de activitate. Oricare ar fi situaţia, este clar că ai început să îţi conturezi o imagine de profesionist(ă), că începi să atragi din ce în ce mai multe iniţiative care te pun în evidenţă şi te recompensează cum trebuie.

HOROSCOP Luni, 19 septembrie - Capricorn
Astrele te ajută astăzi să dobândeşti o perspectivă clară asupra situaţiilor cu care te confrunţi pe plan profesional şi/ sau în viaţa personală, astfel că nu îţi va fi prea greu să iei cele mai bune decizii în contextele în care te vei afla astăzi. Favorizate sunt, mai ales, activităţile care implică să te informezi în prealabil, să urmezi un plan de acţiune bine stabilit. Aşadar, dacă ţi-ai propus azi să rezolvi chestiuni birocratice ori să te pregăteşti pentru un examen, vei vedea că, până la finalul zilei, ai reuşit să faci mai multe progrese decât te-ai aşteptat la început.

HOROSCOP Luni, 19 septembrie - Vărsător
Starea ta de spirit ar putea fluctua destul de mult astăzi, dar în acelaşi timp, s-ar putea să observi unele lucruri pe care le treci cu vederea în alte contexte. Aşadar, ai şansa de a evita unele deznodăminte nu prea pozitive ori greşeli pe care ai tendinţa să le repeţi, fie în raport cu propria persoană, fie în legătură cu ceilalţi. Tot ceea ce trebuie să faci este să îţi asculţi vocea interioară, să vezi ce îţi spune primul instinct despre situaţiile de faţă. S-ar putea ca astfel să descoperi unele oportunităţi valoroase pe care raţiunea ţi le-ar fi ascuns.

HOROSCOP Luni, 19 septembrie - Peşti
Cei din jurul tău pot avea astăzi un rol foarte important în atingerea unui obiectiv personal. Ori poate că îţi dai seama cât de mult contează să ai persoane pe care te poţi baza atunci când încerci să obţii ceva consistent. Ai parte de susţinere şi ajutor din partea celorlalţi atunci când vine vorba de planurile tale de viitor, iar dacă eşti implicat(ă) într-un proiect de grup, vei vedea că fără contribuţia celorlalţi, ar fi fost imposibil să faci progresele pe care ai reuşit să le obţii astăzi. Aşadar, este important să consolidezi şi să cultivi aceste relaţii în viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici