HOROSCOP Luni, 5 decembrie – Surprize de tot felul pentru patru zodii. Nu prea ştiu la ce să se aştepte

Săptămâna începe cu o conjuncţie a Lunii cu Uranus retrograd în Taur, indiciu cum că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte azi de surprize de tot felul.

3730 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 5 decembrie – Surprize de tot felul pentru patru zodii. Nu prea ştiu la ce să se aştepte

NASA

HOROSCOP Luni, 5 decembrie –Berbec
Luna şi Uranus retrograd realizează o conjuncţie în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că prima zi din săptămână ar putea veni la pachet cu cheltuieli la care nu te-ai aşteptat. În alte cazuri, ceva mai fericite, s-ar putea să fie vorba de câştiguri la care nu te-ai gândit sau, în orice caz, la schimbări pozitive suprinzătoare la nivel de buget. Aşadar, sectorul financiar se anunţă a fi unul extrem de surprinzător, cu tot felul de răsturnări de situaţie. Dacă nu sunt în favoarea ta, trebuie să te gândeşti ce este de făcut pentru a le remedia.

HOROSCOP Luni, 5 decembrie –Taur
Luna şi Uranus retrograd se întâlnesc astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce denotă faptul că începi săptămâna cu un plus de energie şi încredere în propria persoană. Pe de altă parte, s-ar putea să fii mai predispus(ă) decât de obicei la reacţii cu care nu eşti obişnuit(ă) şi care s-ar putea să îi suprindă şi mai mult pe cei din jurul tău. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi acest influx de asertivitate. S-ar putea să spui sau să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Caută să fii precaut(ă).

HOROSCOP Luni, 5 decembrie –Gemeni
Luna şi Uranus retrograd îşi dau astăzi întâlnire în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că apar în prezent lucruri sau persoane din trecut. Fie le aduci tu în peisajul actual gândindu-te la ele, dându-le permisiunea să reintre în viaţa ta, fie apar pentru că trebuie să iei o atitudine mai fermă în privinţa prezenţei lor în viaţa ta. Acum este momentul să le procesezi din nou, să vezi dacă merită să rămână parte din prezent sau dacă trebuie să închizi un capitol în ceea ce le priveşte. Depinde de tine să iei o decizie.

HOROSCOP Luni, 5 decembrie –Rac
Luna şi Uranus retrograd se întâlnesc azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să apară schimbări neaşteptate la nivelul proiectelor în care eşti implicat(ă) sau a celor pe care le vei derula în perioada viitoare. De asemenea, s-ar putea să cunoşti persoane extrem de interesante, care apar din senin în viaţa ta, fără să te fi aşteptat. Ceva din energia lor te impulsionează şi pe tine şi te ajută să îţi regăseşti avântul şi entuziasmul cu privire la lucrurile pe care vrei să le faci acum.

HOROSCOP Luni, 5 decembrie –Leu

Luna şi Uranus retrograd realizează o conjuncţie în casa carierei din astrograma ta solară, ceea ce ar putea da de înţeles că apar surprize astăzi la locul de muncă şi/ sau în interacţiunile pe care le ai cu unul dintre superiori. Este greu de spus dacă vor fi plăcute sau nu, dacă te vor ajuta într-un fel să evolueze pe plan profesional. Cert este că aceste lucruri aşteptau să se întâmple într-o formă sau alta, că au existat semnale mai devreme. Ia lucrurile aşa cum sunt şi încearcă să vezi cum poţi întoarce lucrurile în favoarea ta pe mai departe.

HOROSCOP Luni, 5 decembrie –Fecioară
Luna şi Uranus retrograd îşi dau astăzi întâlnire în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În cazul în care ţi-ai propus să rezolvi unele chestiuni birocratice, să organizezi ultimele detalii ale unei călătorii sau să te pregăteşti de un examen, s-ar putea să apară unele situaţii pe care nu le-ai luat în calcul, care te provoacă într-o formă sau alta să dai dovadă de adaptabilitate. Aşadar, trebuie să găseşti resursele necesare pentru a fi flexibilă la schimbările care apar în jurul tău. În caz contrar, s-ar putea să nu îţi poţi atinge obiectivele.

HOROSCOP Luni, 5 decembrie –Balanţă
Luna şi Uranus retrograd realizează azi o conjuncţie în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce poate anunţa schimbări în ceea ce priveşte o investiţie pe care aţi realizat-o din fonduri comune sau pe care vă gândeaţi să o faceţi cât de curând. Aşadar, se întrevedeo zi destul de agitată, în care trebuie să dai dovadă de flexibilitate şi să comunici bine cu cei din jur. Nu este vorba de ceva negativ, ci de o chestiune care necesită de la voi să faceţi front comun aproape imediat şi să vă mobilizaţi cât se poate de eficient.

HOROSCOP Luni, 5 decembrie –Scorpion
Luna şi Uranus retrograd se întâlnesc astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că apar surprize la nivelul relaţiei cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. În unele cazuri, este vorba de o rutină care ia sfârşit, de un capitol nou care începe pentru voi împreună. În alte cazuri, este vorba de o schimbare pe care o generezi tu. Aşadar, oricum ar sta lucrurile, este clar faptul că trebuie să te deschizi la nou, să nu îţi fie frică de necunoscut. În caz contrar, veţi pierde oportunitatea de-a evolua împreună.

HOROSCOP Luni, 5 decembrie –Săgetător
Luna şi Uranus retrograd realizează azi o conjuncţie în casa sănătăţii şi a muncii din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că nu duci lipsă astăzi de randament şi de energie. Pe de altă parte, s-ar putea să existe şi riscul de a trage prea mult de tine ori poate că îţi disipezi forţele fără să realizezi mare lucru. În acest context, este foarte important să dai dovadă de echilibru, să nu pui presiuni inutile pe tine, mai ales dacă nu trebuie să rezolvi ceva foarte repede. Dă-ţi timp şi ai grijă de nevoile tale. Altfel, rişti să te surmenezi.

HOROSCOP Luni, 5 decembrie –Capricorn
Luna şi Uranus retrograd se întâlnesc azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, ceea ce denotă faptul că relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici s-ar putea să îţi rezerve astăzi tot felul de surprize. Unele din ele s-ar putea să fie plăcute, dar altele s-ar putea să fie nu tocmai ceea ce ţi-ai dorit. Încearcă să te concentrezi pe cele care aduc plus valoare în viaţa ta, dar nu ignora schimbările care nu sunt pozitive. Poate că, prin ele, încearcă să ţi se transmită faptul că trebuie să ajustezi unele comportamente în relaţii.

HOROSCOP Luni, 5 decembrie –Vărsător
Luna şi Uranus retrograd realizează o conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna faptul că sectorul acesta de viaţă este unul care îţi rezervă suprize. Pe plan casnic, s-ar putea ca unele să fie plăcute, dar la nivel domestic, nu toate schimbările sunt pozitive sau invers. Încearcă să vezi ce anume dictează aceste diferenţe şi să evaluezi cât anume depinde natura lor de modul în care te raportezi faţă de cei dragi sau de responsabilităţile care-ţi revin în gospodărie. S-ar putea să fie nevoie să schimbi câte ceva la atitudinea ta pe acest plan.

HOROSCOP Luni, 5 decembrie –Peşti
Luna şi Uranus retrograd îşi dau întâlnire azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, iar acest lucru ar putea da de înţeles că felul în care te raportezi la cei din jurul tău ar putea genera unele reacţii destul de surprinzătoare. În unele cazuri, s-ar putea să fie ceea ce ţi-ai dorit, dar în altele, este posibil să fi avut alte intenţii. În anumite contexte, s-ar putea să fie nevoie de mai multă precauţie, de mai mult tact. Încearcă să analizezi cu mare atenţie interlocutorul şi situaţia în care te afli pentru a nu risca să-ţi atragi unele antipatii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici