HOROSCOP Luni, 9 ianuarie – Început de săptămână dinamic. Piedicile întâlnite le ajută pe zodii să-şi regleze direcţia

Venus din Vărsător face un trigon armonios cu Marte retrograd din Gemeni, astfel că zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) au parte de un început de săptămână dinamic. Eventualele piedici cu care se întâlnesc nu fac decât să le regleze direcţia.

25334 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 9 ianuarie – Început de săptămână dinamic. Piedicile întâlnite le ajută pe zodii să-şi regleze direcţia

HOROSCOP Luni, 9 ianuarie – Început de săptămână dinamic. Piedicile întâlnite le ajută pe zodii să-şi regleze direcţia

HOROSCOP 9 IANUARIE - Berbec

Se prefigurează un început de săptămână favorabil pentru nativii(ele) care se ocupă în această perioadă de proiecte în care fie sunt implicaţi(te), fie pe care le coordonează. Cu alte cuvinte, descoperă că sunt pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care colaborează, că urmăresc să obţină aceleaşi lucruri. Aşadar, este de aşteptat să faci progrese în ceea ce ţi-ai propus să realizezi pe termen mai lung sau mai scurt, iar rezultatele şi recompensa nu vor întârzia să apară. Eşti foarte aproape de a atinge un obiectiv important din cele pe care trebuie să le atingi până la ţinta finală.

HOROSCOP 9 IANUARIE - Taur

Este posibil să te intersectezi astăzi cu o oportunitate de a-ţi spori profiturile. De exemplu, s-ar putea să fie vorba de un proiect extraprofesional, dar tot în domeniul tău principal de activitate sau poate că apare şansa de a lua parte la o activitate suplimentară la serviciu, care îţi promite un plus consistent la salariu. Oricare ar fi situaţia în care te regăseşti astăzi, este clar că lucrurile arată din ce în ce mai bine pentru tine din punct de vedere profesional, dar şi financiar. Aşadar, asigură-te că-ţi faci loc în program pentru activităţi care nu figurează în programul obişnuit.

HOROSCOP 9 IANUARIE - Gemeni

Ai o stare de spirit bună astăzi şi o perspectivă clară asupra lucrurilor care se întâmplă acum în viaţa ta, atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală. Acest lucru îţi permite să te organizezi mai bine decât de obicei, să vezi unde anume este nevoie cel mai mult de o intervenţie din partea ta. Per ansamblu, lucrurile evoluează conform planului, dar s-ar putea să existe şi aspecte care necesită mai multă flexibilitate din partea ta. În ceea ce le priveşte, nu îţi va fi foarte greu să te adaptezi, să îţi schimbi strategia în funcţie de diferiţi parametri.

HOROSCOP 9 IANUARIE - Rac

Este posibil ca astrele să îţi activeze astăzi cel de-al şaselea simţ, căci eşti foarte receptiv(ă) la mesajele pe care le primeşti din subconştient. Ştii la nivel intuitiv cum anume vor decurge unele discuţii sau cum evoluează anumite situaţii, iar acest lucru îţi permite să te adaptezi din mers, să faci unele ajustări necesare planurile pe care le ai la nivel financiar, profesional sau în viaţa personală. Aşadar, este foarte important să ţii cont de mesajele pe care le primeşti din partea vocii tale interioare. Ele s-ar putea să te ajute să abordezi mai bine unele situaţii destul de complicate.

HOROSCOP 9 IANUARIE - Leu

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care colaborează bine cu cei din jur. Se vede că vă animă în aceeaşi măsură planurile pe care le aveţi împreună, ceea ce v-aţi propus să realizaţi în această perioadă. Aşadar, nu îţi va fi greu să ajungi la un consens cu prietenii, clienţii, colaboratorii şi/ sau partenerul de viaţă în privinţa proiectelor comune. Nici rezultatele, în consecinţă, nus e lasă aşteptate, căci la finalul zilei, te poţi declara mai mult decât mulţumit(ă) de ceea ce ai reuşit să realizezi, cu toate că mai este de lucru până să ajungi unde ţi-ai propus.

HOROSCOP 9 IANUARIE - Fecioară

Din punct de vedere profesional, începutul de săptămână este unul extrem de productiv pentru tine. Dai dovadă astăzi de un nivel ridicat de randament, de o putere mare de rezistenţă în faţa stresului şi a presiunilor care se răsfrâng asupra ta la locul de muncă. Aşadar, s-ar putea să realizezi chiar mai mult decât ţi-ai propus astăzi, să obţii rezultate mai bune decât în alte circumstanţe. Ori poate că reuşeşti să rezolvi probleme la care te-ai fi aşteptat să te urmărească o bună parte din săptămână. În plus, vestea bună este că şi superiorii observă eforturile pe care le faci.

HOROSCOP 9 IANUARIE - Balanţă

Începutul de săptămână te surprinde foarte inspirat(ă) şi animat(ă) de diverse proiecte personale. Aşadar, se anunţă o zi productivă pentru nativii(ele) care se ocupă de afaceri de suflet sau care activează în domenii de activitate artistică. De asemenea, eşti în relaţii foarte bune cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, astfel că momentele petrecute astăzi în compania lor vor fi, fără doar şi poate, de calitate. Iar în cazul în care eşti single, dar îţi place o persoană anume, întâlnirile romantice de astăzi promit să ducă lucrurile mai departe, să vă ajute să vă cunoaşteţi ceva mai bine.

HOROSCOP 9 IANUARIE - Scorpion

În cazul în care ai trecut recent printr-un episod de tensiune cu cineva din familie, vei avea plăcerea de a constata astăzi că lucrurile stau ceva mai bine între voi, că aţi intrat încet dar sigur pe un făgaş de normalitate. De asemenea, este o zi în care ajungi la un punct de vedere comun cu rudele în ceea ce priveşte o investiţie comună, o moşternire sau o altă chestiune financiară care vă priveşte pe toţi într-o formă sau alta. N-a fost uşor să ajungeţi în acest punct, dar se vede că aţi lăsat unul de la celălalt pentru consens.

HOROSCOP 9 IANUARIE - Săgetător

Comunici astăzi foarte bine cu cei din jurul tău, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Aşadar, nu trebuie să-ţi faci griji că nu veţi ajunge la un punct de vedere comun în privinţa acelor subiecte care scot în evidenţă perspective diferite. Ştii cum şi ce să spui pentru a obţine reacţia dorită de la cei din jur, iar faptul că nu dai dovadă de orgoliu ajută şi mai mult la găsirea unui consens. La finalul zilei, te poţi declara aşadar mulţumit(ă) de ceea ce ai reuşit să obţii pe marginea unor discuţii importante.

HOROSCOP 9 IANUARIE - Capricorn

Este posibil să te întâlneşti astăzi cu şansa de a realiza unele profituri pe lângă salariu. S-ar putea, de exemplu, să ai oportunitatea de a te implica într-o activitate extraprofesională în domeniul tău principal de activitate sau poate că întreprinzi o iniţiativă într-un sector cu care cochetezi doar din când în când. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile arată bine pentru tine din punct de vedere financiar, iar dacă apar cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul, nu vei fi nevoit(ă) să apelezi la ecconomii sau să îţi pui în pericol bugetul pe care-l ai săptămâna aceasta.

HOROSCOP 9 IANUARIE - Vărsător

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o dispoziţie bună şi de un nivel ridicat de inventivitate. Aşadar, este de aşteptat astăzi să faci faţă mai uşor oricărui context social, să te faci plăcut(ă) fără să depui prea multe eforturi. În planul vieţii personale, lucrurile se desfăşoară la fel de bine, căci te racordezi foarte uşor la frecvenţa celor dragi, dar mai ales a partenerului de viaţă şi/ sau a copiilor. Pe plan profesional, faci progrese mai rapide în cazul acelor sarcini care te solicită din punct de vedere creativ, care îţi oferă o anumită libertate de mişcare.

HOROSCOP 9 IANUARIE - Peşti

Dacă ai trecut printr-o perioadă mai dificilă în planul vieţii familiale şi/ sau la nivel personal, astrele promit că lucrurile vor reveni la normal de astăzi încolo. Pe de altă parte, pare să îţi fi prins destul de bine această perioadă de reflecţie, căci ţi-ai dat seama cum anume afectează relaţia cu cei dragi unele atitudini pe care le-ai avut în raport cu ei în ultima perioadă. Sau poate că vei conştientiza modul în care te-au influenţat pe plan personal anumite ataşamente care nu îşi au locul în acest an, mai ales din perspectiva evoluţiei personale la care tinzi acum.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici