HOROSCOP Marţi, 14 februarie – Energie şi spirit de iniţiativă pentru trei zodii. Reuşesc tot ceea ce-şi pun în minte

Astăzi Luna intră în semnul Săgetătorului, de unde îi trimite un trigon armonios lui Jupiter din Berbec. Aşadar, zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) nu duc lipsă azi de energie şi spirit de iniţiativă.

40690 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 14 februarie – Energie şi spirit de iniţiativă pentru trei zodii. Reuşesc tot ceea ce-şi pun în minte

HOROSCOP Marţi, 14 februarie – Energie şi spirit de iniţiativă pentru trei zodii. Reuşesc tot ceea ce-şi pun în minte

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Berbec

Luna începe azi să se mişte prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile publice, astfel că se anunţă o zi bună pentru nativii(ele) care au de rezolvat treburi birocratice, care se pregătesc pentru un examen sau pentru o călătorie pe care o vor face în interes profesional sau personal. Ajută şi faptul că nu îţi lipseşte încrederea în propria persoană, că reuşeşti să faci faţă efortului destul de uşor. În cazul în care eşti deja în concediu, s-ar putea să te bucuri de o zi perfectă, aşa cum ţi-ai planificat-o de la bun început.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Taur

Luna se mişcă de azi începând prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să apară azi tot felul de oportunităţi de a discuta investiţii sau economii cu partenerul de viaţă, un client şi/ sau cu cei cu care lucrezi. De asemenea, s-ar putea să fii mai intuitiv(ă) decât de obicei, să observi unele lucruri care în mod obişnuit ţi-ar fi scăpat. Cu alte cuvinte, este posibil să poţi evita unele situaţii care nu te-ar fi avantajat, care ar fi avut un efect nefast asupra unor proiecte sau relaţii extrem de importante pentru tine.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Gemeni

Luna începe să se mişte azi prin casa relaţiilor din horoscopul tău solar, semn că astăzi apar foarte multe oportunităţi de a interacţiona cu cei din jur. Per ansamblu, nu se prefigurează probleme în a comunica cu ceilalţi, dar s-ar putea să existe situaţii în care trebuie să laşi de la tine. Este posibil ca aceastea să aibă legătură cu unele proiecte în care sunteţi implicaţi cu toţii şi care necesită o disponibilitate de compromis ceva mai mare din partea ta. Pe de altă parte, s-ar putea să descoperi că efortul necesar nu este aşa de mare pe cât credeai.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Rac

Luna poposeşte în cursul zilei în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, astfel că se prefigurează o zi destul de plină la orizont. Poate că ai multe sarcini de dus la bun sfârşit sau cele care ţi-au fost delegate deja implică ceva mai mult efort din partea ta. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai multe lucruri de făcut, dar nivelul de randament de care dai dovadă şi de care eşti capabil(ă) va fi unul pe măsură. Aşadar, nu trebuie să îţi faci griji că nu vei reuşi să te ridici la înălţimea exigenţelor de azi.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Leu

Luna ajunge azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, astfel că ţi-ar prinde bine să petreci mai mult timp azi alături de partenerul de viaţă şi/ sau de cei mici. În plus, le cade şi lor bine când eşti mai deschis(ă) cu ceea ce simţi şi cauţi să petreci timp de calitate alături de ei. În cazul în care eşti single, s-ar putea să apară azi oportunităţi de flirt sau chiar de a cunoaşte pe cineva extrem de interesant, care-ţi solicită atenţia şi interesul. Pe de altă parte, depinde de tine dacă lucrurile merg mai departe.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Fecioară

Luna începe azi să se mişte prin casa familiei din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care petrec azi timp de calitate alături de cei dragi şi/ sau în gospodărie. În cazul în care ai avut parte recent de momente tensionate în raport cu cei dragi, s-ar putea ca lucrurile între voi să revină pe făgaşul normal de azi începând. Încearcă să dai dovadă de mai multă toleranţă în relaţie cu anumite lucruri, să nu te mai aprinzi atât de tare când ies la iveală unele diferenţe de mentalite şi/ sau personalitate.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Balanţă

Luna se mişcă de azi înainte prin casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te ajută să comunici mai uşor cu cei din jurul tău, atât pe plan personal, cât şi la locul de muncă. Diferenţa se vede mai ales la nivelul interacţiunii cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Chiar şi atunci când punctele voastre de vedere nu converg în aceeaşi direcţie, reuşeşti să descoperi acea cale de compromis care să vă mulţumească pe toţi. Aşadar, aceasta este ziua în care ar fi cel mai bine să discuţi perspective spinoase, mai greu de abordat.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Scorpion

Luna tranzitează de azi casa banilor şi a bunurilor din astrograma ta generală, indiciu cum că aspectul financiar constituie o prioritate pentru tine pe parcursul acestei zile. S-ar putea să apară unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii realizate recent prin intermediul investiţiilor. Ar putea fi vorba, de exemplu, de proiecte într-un alt domeniu de activitate decât cel principal sau de activităţi pe care le poţi desfăşura după orele de program. În orice caz, este clar faptul te pui pe picioare pe acest plan, că lucrurile încep să se mişte într-o direcţie foarte bună.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Săgetător

Luna începe să se mişte azi prin semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de energie şi de încredere în forţele proprii. Această stare de bine se vede mai ales atunci când te ocupi de lucruri care îţi plac, care îţi animă interesul şi creativitatea. Aşadar, atitudinea ta este una care face diferenţa în cuplu şi/ sau în relaţie cu copiii, căci ştii să le aduci zâmbetul pe buze sau să îl menţii acolo. În cazul în care eşti single, acesta este un moment bun în care să explorezi scena de dating şi să cunoşti persoane noi, interesante.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Capricorn

Luna ajunge azi în casa subconştientului din astrograma ta solară, ceea ce îţi imprimă azi o stare de spirit numai bună pentru meditaţie, pentru a-ţi face planuri şi pentru a te deschide uşor-uşor faţă de viitor. Îţi face bine timpul petrecut cu familia sau cu cei dragi, cu persoane alături de care te simţi înţeles(asă) şi ocrotit(ă). Ei te pot ajuta cu un sprijin sau cu o vorbă bună, mai ales dacă eşti într-un proces mai dureros de a te despărţi de ceva sau cineva din trecutul tău. Confirmările lor îţi vor da puterea necesară de a merge mai departe.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Vărsător

Luna se mişcă de azi înainte prin casa planurilor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, motiv pentru care te preocupă azi tot ceea ce are legătură cu ziua de mâine. Nici nu este de mirare aşadar dacă o bună parte din timpul tău de astăzi este dedicat proiectelor în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi. Colaboratorii s-ar putea să vină cu unele idei foarte bune, la care merită să te gândeşti în această perioadă, iar prietenii s-ar putea să îţi dea şi ei unele sfaturi extrem de preţioase, care te ajută să te ghidezi corect.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Peşti

Luna îşi face loc azi în casa carierei din horoscopul tău solar, astfel că nu vei duce azi lipsă de oportunităţi de a străluci pe plan profesional. Lucrurile merg extrem de bine pentru tine pe acest plan, iar superiorii observă că faci eforturi şi eşti implicat(ă). Vestea cea mai bună de azi s-ar putea să fie însă aceea că te întâlneşti cu o oportunitate de a realiza profituri pe lângă salariu dintr-un proiect suplimentare la serviciu sau dintr-o activitate de ordin extraprofesional pe care o desfăşori după orele de program în domeniul tău de activitate. Eşti pe drumul cel bun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici