HOROSCOP Marţi, 17 ianuarie – O zi a limitărilor pentru zodii azi. Unele din ele sunt autoimpuse

Luna din Scorpion aderă la un trigon armonios cu Neptun din Peşti şi face un careu tensionat cu Saturn din Vărsător. înainte să intre în Săgetător. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), cu excepţia Scorpionilor în anumite privinţe, au parte de limitări, iar unele din ele sunt autoimpuse.

26059 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 17 ianuarie – O zi a limitărilor pentru zodii azi. Unele din ele sunt autoimpuse

HOROSCOP Marţi, 17 ianuarie – O zi a limitărilor pentru zodii azi. Unele din ele sunt autoimpuse

HOROSCOP 17 IANUARIE - Berbec

Astrele îţi activează de dimineaţă al şaselea simţ, astfel că s-ar putea să poţi evita unele situaţii care nu sunt în favoarea ta. De exemplu, s-ar putea să îţi dai seama că nu este un moment tocmai potrivit în care să iei decizii cu caracter definitiv în legătură cu unele proiecte sau colaborări în care eşti implicat(ă). S-ar putea să mai apară schimbări pe parcurs şi să îţi pară rău mai devreme sau mai târziu. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa filozofiei de viaţă, ceea ce îţi întăreşte convingerea că este mai bine să aştepţi momentan.

HOROSCOP 17 IANUARIE - Taur

În prima parte a zilei, lucrurile ar putea părea că stau bine pe plan profesional, dar îţi vei da seama destul de curând că nu sunt chiar aşa, că există unele tensiuni mocnite între tine şi unii colegi de muncă sau chiar superiori. Aşadar, provocarea astrelor pentru tine este aceea de a interveni la timp, de a da dovadă de tact şi diplomaţie. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, astfel că se deschid tot felul de discuţii despre investiţii mai noi sau mai vechi, despre fondurile voastre comune.

HOROSCOP 17 IANUARIE - Gemeni

În prima jumătate a acestei zile, ar putea părea şi în cazul tău că lucrurile stau bine la locul de muncă. Pe de altă parte, s-ar putea să apară urgenţe sau să se complice unele sarcini de lucru de care te ocupi conform programului. Aşadar, există riscul să apară probleme de tot soiul, care îţi pun nervii şi răbdarea la încercare. Cândva după-amiază, Luna îşi face loc în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, astfel că un coleg de muncă s-ar putea să îţi dea o mână de ajutor sau un sfat care îţi uşurează destul de mult treburile azi.

HOROSCOP 17 IANUARIE - Rac

În prima parte a zilei, pari să comunici destul de bine cu cei din jur, dar există riscul să apară nişte tensiuni în legătură cu unele lucruri pe care ţi le doreşti, dar despre care nu prea ai curajul să vorbeşti. Aşadar, încearcă să dai dovadă de mai multă transparenţă, să faci cunoscute lucrurile la care ţii cu adevărat. În a doua jumătate a acestei zile, Luna îşi face loc în casa muncii din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să apară unele lucruri importante de care trebuie să te ocupi după-amiază. Trebuie să dai dovadă de mult profesionalism.

HOROSCOP 17 IANUARIE - Leu

În prima parte a zilei, există posibilitatea de a te confrunta cu tensiuni în raport cu cei dragi. La o primă vedere, ar putea părea că aţi ajuns la un consens în legătură cu acele chestiuni problematice, dar din câte se pare, lucrurile stau mai complex decât atât. Din acest motiv, există riscul să se ajungă la certuri în toată regula. Vestea bună este însă aceea că, după-amiază, Luna ajunge în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că, într-un fel sau altul, ajungeţi la sentimente mai bune, la o armonie în mediul vieţii de familie.

HOROSCOP 17 IANUARIE - Fecioară

De dimineaţă, pari să te înţelegi bine cu ceilalţi, cu partenerul de viaţă mai ales, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre alte persoane cu care iei contactul. S-ar putea, de exemplu, să ai parte de un schimb de replici mai acid cu unul dintre colegii de muncă. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa familiei din horoscopul tău solar, semn că înţelegerea de care ai nevoie o găseşti, până la urmă, tot la cel drag. Aşadar, cel puţin din punct de vedere al vieţii de familie, lucrurile par să meargă bine, fără să experimentezi tensiuni.

HOROSCOP 17 IANUARIE - Balanţă

În prima parte a zilei, există posibilitatea să te întâlneşti cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor, dar pe de altă parte, trebuie să ţii cont de cheltuieli, căci s-ar putea să apară unele plăţi pe care nu le-ai anticipat. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face loc în casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de unele discuţii cel puţin interesante cu cei din jur, fie la locul de muncă, fie pe plan personal. Sau poate că primeşti unele veşti care te surprind plăcut, care îţi oferă în forţele proprii.

HOROSCOP 17 IANUARIE - Scorpion

În prima jumătate a acestei zile, pari să fii într-o dispoziţie destul de bună, dar ai grijă să n-o laşi să te împingă în direcţia unor achiziţii de care nu aveai cu adevărat nevoie în acest moment, care îţi pun bugetul pentru această săptămână în pericol. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa banilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că ar putea apărea oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Pe de altă parte, nu lua acest lucru drept un indiciu că ai liber la cheltuieli.

HOROSCOP 17 IANUARIE - Săgetător

În prima jumătate a zilei, s-ar putea ca atmosfera din planul vieţii de familie să fie destul de liniştită, cu excepţia unor momente în care ies la iveală diferenţele de viziune şi/ sau de comportament care există între tine şi unele persoane din familie. Încearcă să nu le acorzi o importanţă mai mare decât merită, căci altfel se poate ajunge la discuţii în contradictoriu. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în semnul naşterii tale, ceea ce te ajută să dai dovadă de mai multă deschidere, atât în raport cu propria persoană, cât şi în peivinţa celorlalţi.

HOROSCOP 17 IANUARIE - Capricorn

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să primeşti deopotrivă veşti care te bucură şi altele care îţi dau motive de îngrijorare sau care te pun pe gânduri. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum îţi gestionezi trăirile, astfel încât să nu complici unele lucruri care s-ar putea rezolva de la sine. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa subconştientului din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să te ajute dacă îţi oferi un timp de gândire înainte de a acţiona, înainte de a lua orice fel de decizie care nu poate fi schimbată mai târziu.

HOROSCOP 17 IANUARIE - Vărsător

În prima parte a zilei, se prefigurează unele oportunităţi de ordin financiar, dar ţine cont de modul în care gestionezi diferenţele de viziune cu superiorii. Cu alte cuvinte, s-ar putea să depindă de ei dacă iei parte la unele proiecte suplimentare care se plătesc extra, iar dacă nu eşti atent(ă), există riscul să ratezi această şansa. Luna intră după-amiază în casa planurilor de viitor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea ca lucrurile să se închege totuşi, în ciuda micilor tensiuni prin care este posibil să fi trecut cu ei de dimineaţă sau cândva până la prânz.

HOROSCOP 17 IANUARIE - Peşti

În prima jumătate a acestei zile, este posibil ca starea ta de spirit să fluctueze destul de mult. S-ar putea să ai parte de momente în care ai încredere în viziunea ta, în principiile după care te ghidezi, iar în altele, rişti să te laşi pradă unor stări de nostalgie. Încearcă să vezi cum anume îţi pot dirija dispoziţia într-o direcţie mai bună. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa carierei din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să apară unele oportunităţi de a-ţi creşte vizibilitatea, de a primi mai multă atenţie din partea unor superiori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici