HOROSCOP Marţi, 20 septembrie. Răsturnări de situaţie cu urmări pozitive. Aceste zodii au parte de noroc

Venus din Fecioară îi lansează azi un trigon armonios lui Uranus retrograd din Taur, astfel că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) rămân şi azi în prim plan. Pentru ele, au loc răsturnări de situaţie care schimbă în bine unele contexte dificile.

30795 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 20 septembrie. Răsturnări de situaţie cu urmări pozitive. Aceste zodii au parte de noroc

HOROSCOP Marţi, 20 septembrie. Răsturnări de situaţie cu urmări pozitive. Aceste zodii au parte de noroc

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Berbec

Accentul s-ar putea să cadă şi astăzi pe sectorul profesional, cu menţiunea că azi s-ar putea să te intersectezi şi cu unele oportunităţi financiare pe care nu poţi le treci cu vederea. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fie vorba de proiecte extraprofesionale care îţi aduc venituri în plus, iar în altele, de alternative care îţi permit să faci economii şi să realizezi un profit mai mare. Oricum ar sta lucrurile, cert este că trebuie să dai dovadă de la fel de multă consecvenţă ca ieri, să duci la bun sfârşit toate activităţile pe care le-ai început azi.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Taur

Te bucuri şi astăzi de bună dispoziţie şi de un nivel ridicat de creativitate. Aşadar, este de aşteptat să performezi la înălţime atât pe plan social, cât şi profesional, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu artistic şi/ sau ţi-au fost delegate sarcini de muncă ce implică să dai dovadă de inspiraţie într-o formă sau alta. De asemenea, te bucuri şi astăzi de atenţie din partea celor din jur. Prezenţa ta nu trece neobservată în niciun mediu cu care iei contactul astăzi, iar popularitatea de care te bucuri îţi face bine la încrederea de sine. Aşadar, caută să profiţi de ea.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Gemeni

Planul vieţii de familie este important şi astăzi. Poate că lucrezi şi astăzi la consolidarea armoniei de acasă ori probabil că încerci să găseşti modalităţi mai bune de a te poziţiona faţă de cei dragi, mai ales în raport cu subiectele care constituie adesea un motiv de dispută între voi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de nişte oportunităţi de introspecţie, de a analiza sursa unor reacţii personale care îi deranjează pe cei dragi sau pe care tinzi tu să le iei în nume personal. Indiferent de scenariu, cert este că evoluezi vizibil pe acest plan.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Rac

Din câte se pare, eşti şi astăzi pe aceeaşi lungime de undă cu cei din jurul tău, mai ales dacă activaţi în cadrul aceluiaşi proiect sau dacă aveţi un obiectiv comun. Există, bineînţeles, diferenţe de viziune sau de păreri în ceea ce priveşte cele mai bune strategii în situaţia dată, dar dacă te concentrezi pe imaginea de ansamblu, vei vedea că asemănările sunt mai importante decât deosebirile. Ba mai mult, perspectivele cu care contribuie cei din jur te pot ajuta să vezi lucruri care ţi-au scăpat şi care ar fi putut constitui un risc destul de mare pe termen lung.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Leu

S-ar putea să te întâlneşti şi astăzi cu unele oportunităţi financiare importante. Ori poate că îţi ocupi şi astăzi timpul cu cele de ieri, fie pentru că nu ai finalizat sarcinile pe care le implicau, fie pentru că vrei să duci lucrurile ceva mai departe, să te ridici deasupra aşteptărilor. Oricare ar fi situaţia, se vede că sectorul financiar te preocupă şi astăzi la fel de mult şi că eşti mai mult decât hotărât(ă) să-ţi consolidezi ori să-ţi îmbunătăţeşti simţitor bugetul. Se vede că eşti pe drumul cel bun şi nu va mai dura până când diferenţa se va vedea.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Fecioară

Te bucuri şi astăzi de o dispoziţie de invidiat, doar că spre deosebire de ieri, astrele îţi potenţează astăzi viziunea de ansamblu sau, mai bine spus, capacitatea de a-ţi construi o imagine corectă despre ceea ce se întâmplă acum în viaţa ta. Aşadar, sunt favorizate astăzi toate activităţile care implică să iei în calcul mai multe date sau variabile. Te poţi ocupa cu succes, de exemplu, de chestiuni birocratice complexe, de programarea unei călătorii sau de pregătirea pentru un examen. Ştii care sunt elementele de care trebuie să ţii cont şi care sunt cele care nu merită prea multă atenţie.

HOROSCOP 20 SEPTMBRIE - Balanţă

Este posibil ca şi astăzi să ai o dispoziţie cu care nu eşti tocmai obişnuit(ă). Poate că faci faţă mai greu decât de obicei grupurilor mari de oameni sau probabil că atmosfera de acasă este uşor tensionat(ă), iar acest lucru nu are o influenţă tocmai pozitivă asupra ta. Aşadar, poate fi destul de greu să îţi menţii capul sus astăzi, să vezi dincolo de lucrurile care nu prea merg aşa cum ţi-ai dorit. Pe de altă parte, poţi învinge predispoziţiile nu prea bune ale zilei dacă faci un exerciţiu de voinţă şi de concentrezi pe ceea ce funcţionează cum trebuie.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Scorpion

S-ar părea că eşti într-o dispoziţie la fel de sociabilă şi comunicativă ca cea de ieri. Dacă lucrezi în cadrul unui proiect, interacţionezi la fel de eficient cu cei din jurul tău, semn că punctele voastre de vedere converg şi astăzi în aceeaşi direcţie. Vă animă la fel de mult obiectivele comune, iar în cazul în care apar diferenţe de viziune, nu ţine niciunul din voi prea mult de ele astfel încât să îi fie greu să cedeze în faţa unui compromis. Aşadar, progresele continuă şi astăzi, iar încetul cu încetul, începe să se vadă luminiţa de la capătul tunelului.

HOROSCOP 20 SEPTEMRBIE - Săgetător

Sectorul profesional rămâne şi astăzi în fruntea listei tale de priorităţi. Astrele îţi potenţează pe parcursul zilei capacitatea de a face faţă la stres şi efort, de a-ţi direcţia forţele către un obiectiv bine stabilit. Ele nu te scutesc însă de provocări, dar din câte se pare, ştii cum să le faci faţă fără să pierzi din vedere ceea ce ţi-ai propus să realizezi. Aşadar, continui să te ridici deasupra aşteptărilor în plan profesional, iar cât de curând, vor apărea şi primele rezultate palpabile, inclusiv la nivel financiar. Dă dovadă de consecvenţă şi acest lucru va fi răsplătit din plin.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Capricorn

Lucrurile merg astăzi foarte bine pentru tine, atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală, iar acest lucru ţine şi de modul în care abordezi lucrurile care nu merg chiar aşa cum ţi-ai dorit. Preferi mai degrabă să te concentrezi pe partea lor bună, să nu acorzi prea multă importanţă acelor aspecte care nu ţin cu tine, dar pe care le depăşeşti destul de uşor. De asemenea, este o zi foarte bună în care să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, să configurezi un program care să aducă laolaltă pasiunile voastre comune.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Vărsător

Dacă ai avut parte recent de tensiuni în raport cu familia, acestea se vor diminua pe parcursul zilei de astăzi, dar este abia începutul, în sensul în care trebuie să se depună de ambele părţi mai multe eforturi pentru ca lucrurile să se îndrepte pe termen lung. Pe de altă parte, s-ar putea să-ţi dai seama cât de mult contează susţinerea celor dragi. Poate că atmosfera de acasă nu a fost cea mai armonioasă, dar când vine vorba de o problemă personală ori comună, se face front comun împotriva ei şi se rezolvă mult mai uşor dacă vă uniţi forţele.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Peşti

Poţi să vorbeşti astăzi despre absolut orice cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Mai exact, poţi aduce în discuţie subiecte care au tendinţa să scoată la iveală diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate fără teama că veţi începe o polemică aprinsă pe marginea lor. Ba dimpotrivă, s-ar putea ca astfel să devii conştient(ă) de unele lucruri pe care nu le-ai observat singur(ă) şi care te vor ajuta să contribui cu idei valoroase la planul de acţiune pe care îl conturaţi în această perioadă. Sunteţi mai aproape ca oricând de un obiectiv comun foarte important.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici