HOROSCOP Marţi, 21 februarie – Confuzii şi neînţelegeri azi pentru patru zodii. Repercusiunile pot fi grave în unele cazuri

Luna din Peşti face un careu tensionat cu Marte din Gemeni înainte să adere la o conjuncţie cu Neptun. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) riscă să aibă parte azi de confuzii şi neînţelegeri.

33933 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 21 februarie – Confuzii şi neînţelegeri azi pentru patru zodii. Repercusiunile pot fi grave în unele cazuri

HOROSCOP Marţi, 21 februarie – Confuzii şi neînţelegeri azi pentru patru zodii. Repercusiunile pot fi grave în unele cazuri

HOROSCOP 21 FEBRUARIE - Berbec

Este posibil să afli astăzi unele veşti care te pun pe gânduri sau chiar îţi cauzează unele supărări. În a doua parte a zilei, se creează însă o conjuncţie între Lună şi Neptun în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care se recomandă să ai mai multă grijă câtă crezare oferi lucrurilor pe care le-ai auzit. S-ar putea ca lucrurile să nu stea chiar aşa ori să se schimbe până al finalul acestei zile. Aşadar, este foarte important să fii raţional(ă) până la finalul acestei zile, să ai mare grijă cum gestionezi reacţiile pe care le ai azi.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE - Taur

Nu este foarte indicat să faci astăzi investiţii prea mari în proiecte, indiferent dacă ele îţi aparţin sau nu. Conjuncţia Lunii cu Neptun din casa planurilor de viitor indică faptul că s-ar putea să nu ai o imagine prea realistă despre ele şi profiturile pe care le-ai putea realiza. Aşadar, există riscul să te expui unor riscuri foarte mari şi să nu câştigi mare lucru de pe urma eforturilor financiare pe care le faci. Aşadar, poate că ar fi mai bine să laşi asemenea acţiuni pentru o zi în care vezi cu mai multă claritate cum stau lucrurile de fapt.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE - Gemeni

Există posibilitatea să intri azi în conflict cu un superiori sau cu cineva de gen feminin din familie. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de nişte presiuni care atârnă prea greu pe umerii tăi în plan profesional. Conjuncţia Lunii cu Neptun din casa statutului social vorbeşte şi ea despre faptul că toată atenţia este îndreptat(ă) azi asupra ta la locul de muncă şi/ sau în alte medii pe care le frecventezi. Aşadar, trebuie să te asiguri că faci o impresie bună, că dai dovadă de tact în momentele care au o miză mare pentru reputaţia ta în ansamblu.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE - Rac

S-ar putea ca starea ta de spirit de azi să nu fie una prea bună. Poate că este de vină un lucru care ţi se întâmplă astăzi sau este vorba despre mai multe lucruri care au avut loc recent şi care şi-au lăsat urma pe dispoziţia ta. Conjuncţia Lunii cu Neptun din casa filozofiei tale de viaţă s-ar putea să te ajute să dai dovadă de o viziune mai empatică, în sensul în care încerci să vezi anumite lucruri dintr-un alt unghi, pe care nu l-ai explorat până acum. Cu alte cuvinte, încerci să dai dovadă de mai multă toleranţă.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE - Leu

Este posibil ca unele proiecte să nu evolueze chiar aşa cum ţi-ai imaginat. Poate că dai peste unele obstacole la care nu te aşteptai sau ajutorul la care ai fi sperat întârzie să mai vină. Conjuncţia Lunii cu Neptun din casa relaţiilor şi a banilor indică faptul că există unele nelămuriri în ceea ce priveşte banii sau, mai bine spus, investiţiile pe care ar trebui să le faceţi cu toţii pentru ca ceea ce v-aţi propus să se materializeze. Ori poate că au apărut unele dezechilibre la nivelul raportului de forţe, ceea ce riscă să conducă la unele tensiuni mari.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE - Fecioară

Din punct de vedere profesional, lucrurile s-ar putea să nu stea prea bine, cel mai probabil pentru că cineva care nu îţi este superior direct încearcă totuşi să se poarte ca unul. Conjuncţia Lunii cu Neptun din casa parteneriatelor a horoscopului tău general dă de înţeles faptul că există unele probleme la nivelul relaţiei cu un colaborator sau client. Sau poate că stai pe nisipuri mişcătoare în raport cu partenerul de viaţă. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să se deschidă unele discuţii lămuritoare, unele clarificări care să aducă lucrurile din nou pe drumul cel bun între voi.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE - Balanţă

Nici pentru tine s-ar putea ca lucrurile să nu stea prea grozav pe plan profesional, iar acest lucru s-ar putea să aibă legătură cu nivelul de dificultate a sarcinilor pe care le ai de rezolvat până la finalul programului. Conjuncţia Lunii cu Neptun din casa muncii denotă şi ea faptul că s-ar putea să ai parte de unele erori sau neînţelegeri care riscă să te coste destul de mult timp şi energie. În contextul acesta, este important să dai dovadă de mai multă atenţie decât de obicei, să nu tratezi cu superficialitate toate treburile pe care le ai de făcut.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE - Scorpion

Există riscul să se nască azi unele tensiuni între tine şi unele persoane dragi, cel mai probabil din cauza faptului că nu aţi fost pe deplin sinceri unii cu ceilalţi în ceea ce priveşte dorinţele şi aşteptările pe care le aveţi unul din partea celuilalt. Tot azi, se formează o conjuncţie între Lună şi Neptun în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemmna că atmosfera se mai îndulceşte în a doua parte a zilei. Rămân totuşi problemele de comunicare pe care trebuie să ai grijă cum le gestionezi ca să nu se complice.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE - Săgetător

S-ar putea să ai parte şi tu de tensiuni cu partenerul de viaţă pe seama unor chestiuni de ordin casnic sau domestic. Ori poate că neînţelegerile se nasc între persoana iubită şi un membru al familiei tale de origine. Tot în cursul acestei zile, Luna aderă la o conjuncţie cu Neptun în casa familiei din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea ca lucrurile să revină la normal, cel puţin într-o anumită măsură. Pe de altă parte, s-ar putea ca problemele să nu se fi rezolvat, să nu fi ajuns încă la consensul pe care ţi-l doreşti cu siguranţă.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE - Capricorn

S-ar putea să fie destul de greu astăzi să comunici cu unii dintre colegii tă de muncă, iar acest lucru s-ar putea să aibă un impact destul de mare asupra randamentului de care dai dovadă astăzi. În decursul acestei zile, se formează un aspect de conjuncţie între Lună şi Neptun în casa comunicării din horoscopul tău general, iar acest lucru ar putea să indice faptul că problema pleacă de la faptul că laşi prea mult loc de interpretări în raport cu ceilalţi. Încearcă să oferi clarificări chiar şi atunci când ele nu îţi sunt solicitate şi problema va dispărea curând.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE - Vărsător

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să nu fii în cea mai avantajată ipostază astăzi. Acest lucru s-ar putea să se datoreze unor cheltuieli pe care nu aveai cum să le anticipezi ori unor probleme care existau de mai multă vreme în felul în care ţi-ai gestionat resursele în ultima perioadă. Conjuncţia Lunii cu Neptun din casa banilor din horoscopul tău solar dă de înţeles faptul că s-ar putea ca bugetul să fi suferit şi din cauza faptului că nu ai fost mai atent(ă) cu economiile în raport cu cheltuielile pe care le-ai făcut în această perioadă din urmă.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE - Peşti

S-ar putea să apară azi unele tensiuni destul de mari în raport cu cineva din familie, cel mai probabil din cauza unor diferenţe de comportament şi/ sau de viziune. Conjuncţia Lunii cu Neptun din semnul naşterii tale dă de înţeles faptul că ai avea mai mult de câştigat dacă ai da dovadă de toleranţă în privinţa unor aspecte şi dacă ai fi mai ferm(ă) în ceea ce le priveşte pe acelea la care ţii. În caz contrar, există posibilitatea ca acest gen de discuţii să se reproducă în perioada care urmează, să mai ai parte de ele şi pe viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici