HOROSCOP Marţi 7 februarie 2023 – Alegerile pripite costă scump. Aceste zodii trebuie să reziste primului impuls

Luna din Fecioară aderă azi la un careu tensionat cu Marte din Gemeni, astfel că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) s-ar putea să facă unele alegeri pripite.

27599 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi 7 februarie 2023 – Alegerile pripite costă scump. Aceste zodii trebuie să reziste primului impuls

HOROSCOP Marţi 7 februarie 2023 – Alegerile pripite costă scump. Aceste zodii trebuie să reziste primului impuls

HOROSCOP Marţi 7 februarie 2023 – Berbec

 
Este posibil să apară azi unele discuţii în contradictoriu cu unii colegi de la locul de muncă, cel mai probabil din cauza unor nelămuriri care nu au fost clarificate la timp. Dacă crezi că te afli în această postură şi atmosfera tinde să devină destul de încărcată între voi, încearcă să fii tu acela(ea) care preia iniţiativa unui dialog calm, care să vă ajute să ajungeţi la un compromis. S-ar putea să nici nu existe o problemă reală, ci să aveţi parte doar de o sincopă de comunicare pe care trebuie să o traversaţi la timp, într-o manieră deloc conflictuală.
 

HOROSCOP Marţi 7 februarie 2023 – Taur 

Trebuie să ai mai multă grijă azi cum îţi gestionezi resursele, căci există posibilitatea să te confrunţi cu unele tentaţii cărora le faci faţă destul de greu. În cazul în care nu trebuie să faci un cadou cuiva apropiat sau nu apar situaţii în care trebuie să te abaţi de la lista de cumpărături, poate că ar fi mai bine dacă ai evita magazinele preferate. Poate că bugetul tău nu ar suporta în mod confortabil o demonstraţie de extravaganţă la cumpărături sau probabil că apar alte cheltuieli mai importante care nu suportă amânare şi de care trebuie să vezi imediat.
 

HOROSCOP Marţi 7 februarie 2023 – Gemeni 

Este posibil ca astăzi să planeze un climat destul de tensionat deasupra vieţii de familie. Poate că persistă de mai multă vreme unele tensiuni între tine şi cineva din familie sau poate că este vorba de ceva punctual care te necăjeşte în raport cu ei. Soluţia constă în modul în care îţi gestionezi aşteptările, căci dacă pretenţia ta este aceea ca ceilalţi să se schimbe, îţi vei da seama destul de repede că acest lucru este aproape imposibil. Aşadar, încearcă să accepţi diferenţele care există între voi şi să vezi cum anume ai putea potenţa ceea ce vă aduce aproape.
 

HOROSCOP Marţi 7 februarie 2023 – Rac 

S-ar putea să afli astăzi unele lucruri care te pune pe gânduri sau chiar îţi creează unele motive serioase de îngrijorare, astfel că este foarte important să vezi cum anume răspunzi acestor veşti sau discuţii. Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este acela de a nu te lăsa pradă primului impuls, căci există riscul să nu te conducă în direcţia cea mai bună. Aşadar, caută mai degrabă să te linişteşti şi să îţi dai un timp de gândire pentru a înţelege cu adevărat care este situaţia cu care ai de-a face şi cum o poţi gestiona eficient.
 

HOROSCOP Marţi 7 februarie 2023 – Leu 

Nu este un moment bun din săptămână în care să faci investiţii în planurile tale de viitor şi/ sau în proiecte de grup, căci s-ar putea să te influenţeze prea mult opinia celorlalţi sau aştepările şi speranţele pe care ţi le-ai creat singur(ă) în legătură cu aceste proiecte. Aşadar, există riscul să nu calculezi foarte bine riscurile la care te expui şi să faci o mişcare financiară care nu te va avantaja deloc mai târziu. Încearcă mai degrabă să aştepţi şi să vezi cum evoluează unele lucruri sau relaţii care par să nu se fi stabilizat de tot până acum.
 

HOROSCOP Marţi 7 februarie 2023 – Fecioară

 
La locul de muncă, planează asupra ta destul de multă presiune, iar aşteptările şefilor sunt destul de mari în raport cu multiplele constrângeri cu care ai de-a face. Aşadar, s-ar putea să apară momente în care nu îţi este deloc uşor să faci faţă acestui cumul de factori, în care eşti mai expus(ă) decât de obicei tensiunilor cu superiorii sau altor situaţii care nu te pun într-o lumină bună. În acest context, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi stresul, căci în caz contrar, s-ar putea ca lucrurile să ia o întorsătură care nu te va avantaja deloc pe viitor.
 

HOROSCOP Marţi 7 februarie 2023 – Balanţă 

S-ar putea ca starea ta de spirit să nu fie cea mai grozavă astăzi, motiv pentru care rişti să o iei pe o pantă descedentă destul de repede dacă nu ai griji cum gestionezi lucrurile pe care le simţi şi gândurile care îţi vin în minte. Poate că eşti într-un moment de cotitură în viaţa tare, care necesită să iei decizii pe care le-ai tot amânat. În acest context, este cu atât mai important să îţi dai timp de gândire şi să nu te laşi pradă unei mentalităţi fataliste. Întotdeauan se poate face ceva pentru ca lucrurile să se îmbunătăţească.
 

HOROSCOP Marţi 7 februarie 2023 – Scorpion

 
O chestiune care ţine de un proiect în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care îl coordonezi s-ar putea să nu meargă prea bine astăzi. Sau poate că o colaborare şi/ sau o prietenie nu evoluează aşa cum ţi-ai fi dorit de fapt. În contextul acesta, nu lăsa trăirile de moment să dicteze decizii cu bătaie lungă. Încearcă să te detaşezi din punct de vedere emoţional de ceea ce se întâmplă şi, în felul acesta, îţi vei da seama ce ar trebui făcut raţional pentru ca lucrurile să revină pe direcţia cea bună, să vezi schimbarea pe care ţi-o doreşti.
 

HOROSCOP Marţi 7 februarie 2023 – Săgetător 

Este posibil ca lucrurile să nu stea prea bine astăzi între tine şi cineva de la serviciu. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă de tensiuni în raport cu partenerul de viaţă. În ambele contexte, însă, problemele s-ar putea să plece de la faptul că raportul de forţe între voi a devenit unul inegal într-o formă sau alta. Aşadar, poate că ar fi indicată o discuţie cu cărţile pe masă, care să vă ajute să reglaţi eventualele inegalităţi. În caz contrar, există riscul să apară unele şicane care nu îţi cad deloc bine sau chiar certuri.
 

HOROSCOP Marţi 7 februarie 2023 – Capricorn

 
Nici în cazul tău nu se prefigurează o zi prea bună la locul de muncă. Există posibilitatea, de exemplu, ca unele sarcini să fie prea grele sau poate că nu ai suficientă experienţă ori randament pentru ele. Aşadar, creşte destul de mult riscul de a te confrunta cu erori sau situaţii care te pun într-o lumină proastă. Soluţia ar putea fi aceea de a-ţi ierarhiza priorităţile, de a te concentra întâi de toate pe acele lucruri care necesită atenţie şi implicare totală din partea ta. Apoi, încearcă să vezi de cele care nu sunt chiar atât de solicitante pentru tine.
 

HOROSCOP Marţi 7 februarie 2023 – Vărsător 

În planul vieţii de cuplu şi/ sau în raport cu cei mici, ai putea să ai o zi destul de tensionată. Motivul s-ar putea să îl constituie faptul că nu sunteţi suficient de deschişi unul cu celălalt în raport cu lucrurile pe care vi le doriţi unul de la celălalt, cu aşteptările pe care le aveţi. În cazul în care te întâlneşti cu cineva în această perioadă, s-ar putea să apară indicii că această persoană nu prea este ceea ce ţi-ai fi dorit în anumite privinţe. Depinde însă numai de tine să-ţi dai seama dacă poţi să accepţi aceste lucruri.
 

HOROSCOP Marţi 7 februarie 2023 – Peşti

 
Nici tu nu ai parte de o zi prea grozavă în viaţa de familie. S-ar putea ca o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ să creeze tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Sau poate că cineva din familie nu este de acord cu ceea ce se întâmplă în viaţa ta de cuplu sau cu unele aspecte ce ţin de comportamentul celui drag. Aşadar, se prefigurează situaţii destul de complicate la orizont, care necesită mult tact din partea ta, mai ales dacă nu vrei să se ajungă la tensiuni şi la declaraţii pe care nu le mai poţi schimba.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici