HOROSCOP Miercuri, 5 octombrie. Schimbări care bulversează patru zodii. Se pot confrunta şi cu lipsuri

Luna din Vărsător aderă la un careu tensionat cu Uranus retrograd din Taur, iar apoi la o conjuncţie cu Saturn retrograd. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte de schimbări care le bulversează şi care le pun faţă în faţă cu unele lipsuri.

7955 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 5 octombrie. Schimbări care bulversează patru zodii. Se pot confrunta şi cu lipsuri

HOROSCOP Miercuri, 5 octombrie. Schimbări care bulversează patru zodii. Se pot confrunta şi cu lipsuri

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE - Berbec

S-ar putea să realizezi astăzi că nu dispui de fondurile necesare pentru a investi într-un proiect pe care-l ai pe rol acum sau pe care vrei să îl implementezi cât de curând. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un prieten care ar fi trebuit să îţi restituie astăzi un împrumut, dar care întârzie să facă acest lucru. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din a doua parte a zilei, care ocupă casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, vorbeşte despre faptul că te simţi mai departe decât de obicei de atingerea unui ţel sau de un prieten.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE - Taur

Ai foarte multe responsabilităţi la serviciu, iar o parte din ele s-ar putea să scoată la iveală o latură a ta de care nu eşti prea mândru(ă). Din această cauză, există riscul să apară tensiuni între tine şi superiori, poate chiar şi o distanţare pe care nu ţi-o doreşti. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din casa carierei arată faptul că nu eşti mulţumit(ă) de modul în care stau lucrurile pe acest plan. Poate că te simţi limitat(ă) în actuala companie în care lucrezi sau în domeniul tău principal de activitate. Se recomandă totuşi să mai aştepţi înainte de o decizie.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE - Gemeni

S-ar putea ca starea ta de spirit să nu fie cea mai reuşită astăzi. Ba mai mult, s-ar putea să fii predispus(ă) la ieşiri care nu îţi stau în caracter, la reacţii care te dezamăgesc. În contextul de faţă, trebuie să ai mare grijă şi să te asiguri că nu te expui şi mai mult unor energii negative. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd de după-amiază arată faptul că dispoziţia aceasta s-ar putea să se prelungească şi în a doua parte a zilei. Încearcă să vezi partea plină a paharului, să nu te laşi absorbit(ă) de gânduri care nu sunt pozitive.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE - Rac

Este posibil să apară astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi ori clienţi, iar urmările riscă să se vadă în ceea ce priveşte bunul mers al proiectelor pe care le aveţi împreună. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din a doua parte a zilei indică faptul că te simţi constrâns(ă) într-un fel sau altul în raport cu ei, că eşti nevoit(ă) să laşi prea mult de la tine pentru ca lucrurile să meargă bine între voi şi în ceea ce priveşte proiectele voastre comune. Va trebui să lucrezi la acest aspect cât de curând.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE - Leu

Şi în cazul tău ar putea avea de suferit raportul de forţe în relaţie cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din casa parteneriatelor arată faptul că îţi lipsesc anumite lucruri pe plan relaţional, că nu te simţi împlinit(ă) din acest punct de vedere momentan. Aşadar, poate că ar fi indicat să te concentrezi asupra acestui sector de viaţă şi să vezi ce este de făcut pentru a pune lucrurile în ordine. În caz contrar, s-ar putea ca lucrurile să se degradeze şi mai mult în viitor, să aibă serios de suferit.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE - Fecioară

În plan profesional, te aşteaptă o zi foarte plină astăzi. Trebuie să depui un efort fizic şi/ sau intelectual mult mai mare decât eşti obişnuit(ă) pentru a obţine cam acelaşi lucru ca de obicei, astfel că nu este de mirare dacă nivelul tău de energie scade destul de repede. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din casa muncii şi a sănătăţii indică faptul că bateriile tale riscă să ajungă la un nivel destul de scăzut şi că randamentul de care dai dovadă nu este unul care să te mulţumească. În acest context, trebuie să ai ceva mai multă grijă de tine.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE - Balanţă

S-ar putea să apară tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, cel mai probabil din cauza faptului că aveţi idei diferite despre nevoile şi aşteptările celuilalt faţă de voi. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din casa iubirii arată faptul că atmosfera este destul de rece între voi, ceea ce ar putea da de înţeles că nu riscă să se ajungă la tensiuni, cel puţin astăzi. Pe de altă parte, trebuie să găseşti o modalitate de a ordona lucrurile între voi, astfel încât să nu se ajungă la situaţii în care spiritele se încing şi apar certuri.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE - Scorpion

Din câte se pare, lucrurile nu stau prea bine între tine şi partenerul de viaţă cu privire la o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ. Ori poate că cineva din familie caută să se amestece în viaţa ta de cuplu, lucru care riscă să conducă la tensiuni între voi. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din casa familiei arată şi ea că atmosfera de acasă nu este cea mai caldă şi că trebuie să iei măsuri înainte să se ajungă la un conflict. Încearcă să vezi dacă poţi lăsa de la tine în anumite privinţe până nu e prea târziu.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE - Săgetător

Este posibil să apară azi tensiuni între tine şi unii colegi de serviciu, vizibile mai ales în contextul în care trebuie să colaboraţi în cadrul unui proiect sau să vă puneţi de acord în privinţa unui plan de acţiune pentru a remedia o problemă comună. Conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd din casa comunicării arată faptul că ar putea exista probleme de comunicare, generate cel mai probabil de faptul că nu sunteţi suficient de deschişi în anumite privinţe. Pe de altă parte, este important să dai dovadă de diplomaţie dacă decizi să fii total sincer(ă) în legătură cu ceea ce crezi.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE - Capricorn

Din punct de vedere financiar, lucrurile s-ar putea să nu stea prea grozav pentru tine astăzi. Acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că te urmăresc tot felul de tentaţii şi nu este uşor să le rezişti, să te rezumi la ceea ce ai pe lista de cumpărături. În a doua parte a zilei, se perfectează o conjuncţie între Lună şi Saturn retrograd în casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să fie nevoie să faci economie la unele lucruri dacă ai mers prea departe cu unele achiziţii cândva de dimineaţă. Vezi unde poţi strânge cureaua.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE - Vărsător

Este posibil să apară azi unele tensiuni între tine şi cineva din familie. Este greu de spus de la ce anume pleacă, dar cert este că problema o constituie, de fapt, diferenţele de mentalitate între generaţii. În a doua parte a zilei, Luna realizează o conjuncţie cu Saturn retrograd în semnul naşterii tale, ceea ce ar putea înseamnă că există şi unele probleme de comunicare din partea ta. Poate că nu îţi găseşti prea uşor forţa de a spune ceea ce gândeşti, iar acest lucru poate avea o influenţă nu prea bună asupra modului în care te înţelegi cu ceilalţi.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE - Peşti

Este posibil să primeşti astăzi unele veşti care te tulbură. Sau poate se întâmplă să auzi unele lucruri care te pun pe gânduri în legătură cu unele persoane pe care le credeai apropiate. După orele prânzului, Luna şi Saturn retrograd realizează o conjuncţie în casa subconştientului din horoscopul tău general, astfel că şi spre seară s-ar putea să fii destul de afectat(ă) de cele care au ajuns la urechile tale. Încearcă să vezi dacă chiar ai motive de îngrijorare sau dacă nu cumva ai exagerat puţin dimensiunile celor auzite. S-ar putea  să nu fi fost totuşi chiar atât de rele.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici