HOROSCOP Sâmbătă, 10 septembrie. Mercur retrograd şi Lună Plină. Alegeri dificile şi probleme de comunicare pentru jumătate din zodiac

În această sâmbătă, au loc două evenimente astrologice importante. Este vorba despre debutul retrogradării lui Mercur prin Balanţă, care va dura până în 23 septembrie şi de Luna Plină în semnul Peştilor. Primul, care produce efecte pe termen mai lung, influenţează mai ales zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) care întâmpină probleme de comunicare mai ales, iar cel de-al doilea, a cărui energie se simte pentru câteva zile, pune semnele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) în siutaţia de a lua decizii dificile.

7789 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 10 septembrie. Mercur retrograd şi Lună Plină. Alegeri dificile şi probleme de comunicare pentru jumătate din zodiac

HOROSCOP 10 septembrie - Berbec

Mercur începe azi să retrogradeze prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, astfel că sunt de aşteptat neînţelegi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi în săptămânile care urmează. Luna Plină de azi din casa subconştientului din horoscopul tău solar vorbeşte şi ea despre unele frustrări şi temeri, ceea ce poate afecta şi mai mult echilibrul tău emoţional din aceste zile. Încearcă să nu dai curs conflictelor, atât cât este posibil.

HOROSCOP 10 septembrie - Taur

Mercur retrogradează de azi înainte prin casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să dai dovadă de un randament scăzut la serviciu şi să ai mai puţină energie decât de obicei. Luna Plină de azi din casa planurilor de viitor din astrograma ta solară indică faptul că proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le conduci s-ar putea să nu progreseze aşa cum voiai sau stagnează.

HOROSCOP 10 septembrie - Gemeni

Mercur se mişcă în sens aparent invers de azi încolo prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, astfel că pot apărea tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Luna Plină de astăzi din casa carierei din horoscopul tău solar prefigurează câteva zile dificile la locul de muncă, în care faci faţă cu greu presiunii de la locul de muncă, iar în raport cu superiorii, există riscul unor conflicte.

HOROSCOP 10 septembrie - Rac

Mercur se deplasează de azi înainte în sens aparent invers prin casa familiei din astrograma ta generală, astfel că s-ar putea să apară diferende între tine şi rudele apropiate. Luna Plină de azi din casa filozofiei de viaţă, a cursurilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului vorbeşte despre examene dificile, probleme birocratice ori despre o călătorie care se amână sau care nu aduce chiar rezultatele aşteptate. Vei învăţa multe de pe urma acestor experienţe/

HOROSCOP 10 septembrie - Leu

Mercur progresează pe o traiectorie aparent inversă de azi începând prin casa comunicării din astrograma ta solară, astfel că s-ar putea să te confrunţi cu trac în unele momente importante în care ar fi nevoie să iei cuvântul. Luna Plină de astăzi se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor, semn că ar putea apărea dezechilibre la nivelul raportului de forţe dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau unii din cei cu care lucrezi.

HOROSCOP 10 septembrie - Fecioară

Mercur retrogradează de azi încolo prin casa banilor din horoscopul tău general, astfel că ar putea apărea unele probleme financiare în săptămânile următoare. Este foarte important aşadar să îţi gestionezi cu mai multă atenţie veniturile şi, mai ales, cheltuielile. Luna Plină de azi se formează în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce poate pune în antiteză dorinţele şi nevoile tale cu cele ale partenerului şi/ sau ale persoanelor cu care lucrezi foarte îndeaproape.

HOROSCOP 10 septembrie - Balanţă

Mercur se deplasează de azi înainte în sens invers prin semnul naşterii tale, astfel că s-ar putea să fii mai puţin deschis(ă) decât de obicei, mai tăcut(ă) în anumite contexte decât i-ai obişnuit pe cei din jur. Luna Plină din casa muncii şi a sănătăţii arată că te bucuri totuşi de un imbold de energie, dar în acelaşi timp, există riscul să-ţi disipezi forţele, să nu realizezi mare lucru de pe urma eforturilor de azi.

HOROSCOP 10 septembrie - Scorpion

Mercur începe azi să se mişte în sens aparent invers prin casa subconştientului din astrograma ta generală, astfel că eşti mai predispus(ă) decât de obicei la momente în care te laşi pradă unor regrete cu privire la trecut sau unor frustrări. Luna Plină din casa iubirii şi a copiilor poate semnala faptul că te înţelegi destul de greu cu persoanele dragi, că dorinţele şi planurile voastre de viitor nu sunt tocmai compatibile unele cu celelalte.

HOROSCOP 10 septembrie - Săgetător

Mercur se deplasează de azi înainte pe o traiectorie aparent inversă prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta solară, astfel că nu este un moment bun să iei hotărâri cu bătaie lungă în ceea ce priveşte proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi. De asemenea, s-ar putea să intervină o distanţare între tine şi un prieten. Luna Plină din casa familiei vorbeşte despre tensiuni în casă.

HOROSCOP 10 septembrie - Capricorn

Mercur începe astăzi să retrogradeze prin casa carierei din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să comunici greu cu superiorii în săptămânile următoare. De asemenea, s-ar putea să faci mai greu faţă decât de obicei stresului de la locul de muncă. Luna Plină de azi se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce poate anunţa şi ea tensiuni în zilele următoare. Încearcă să nu laşi animozităţile să escaladeze fără să intervii.

HOROSCOP 10 septembrie - Vărsător

Mercur retrogradează de azi înainte prin casa filozofiei de viaţă, a cursurilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, ceea ce poate anunţa probleme birocratice în săptămânile următoare, dar şi încurcături cu privire la un examen sau o deplasare la distanţă de casă. Luna Plină de azi se formează în casa banilor, ceea ce poate pune presiune pe starea ta financiară. Este important să ai grijă cât cheltuieşti în această perioadă, să nu întreci limitele.

HOROSCOP 10 septembrie - Peşti

Mercur începe azi să se mişte în sens aparent invers prin casa relaţiilor şi a banilor, ceea ce înseamnă că nu îţi va fi uşor să ajungi la un consens cu persoana iubită şi/ sau cei cu care lucrezi în legătură cu modul în care vă veţi investi fondurile pe care le deţineţi în comun. Luna Plină de astăzi se perfectează în semnul naşterii tale, ceea ce întreţine o stare de agitaţie destul de mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici