HOROSCOP Sâmbătă, 21 ianuarie – Lună Nouă azi. Patru zodii au parte de noi începuturi

Sâmbăta aceasta stă sub semnul Lunii Noi în Vărsător, astfel că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte de noi începuturi.

32976 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 21 ianuarie – Lună Nouă azi. Patru zodii au parte de noi începuturi

HOROSCOP Sâmbătă, 21 ianuarie – Lună Nouă azi. Patru zodii au parte de noi începuturi

HOROSCOP 21 IANUARIE - Berbec

Luna Nouă de azi se perfectează în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să cunoşti în acest weekend o persoană cu care descoperi că ai multe lucruri în comun. Aşadar, este posibil ca lucrurile să evolueze destul de repede la o prietenie, să-ţi dai seama că ceva din prezenţa sa lipsea în grupul de prieteni pe care ai reuşit să ţi-l formezi până în prezent. Păstreaz-o lângă tine pe viitor.

HOROSCOP 21 IANUARIE - Taur

Luna Nouă de astăzi se formează în casa statutului din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că întâlneşti astăzi unele persoane importante din comunitatea în care locuieşti şi/ sau din domeniul tău de activitate. Din câte se pare, le vei face o impresie tare bună, iar acest lucru promite să contribuie pozitiv la evoluţia ta pe aceste planuri. Aşadar, caută să investeşti în aceste relaţii, să contribui şi mai mult la dezvoltarea lor.

HOROSCOP 21 IANUARIE - Gemeni

Luna Nouă de azi ocupă casa călătoriilor din astrograma ta generală, astfel că sunt recomandate astăzi mini-excursiile sau activităţile care te scot din peisajul cotidian. Ai nevoie de activităţi care să te ajute să te rupi de probleme şi să-ţi ofere un punct de vedere nou asupra unor chestiuni de interes maxim în această perioadă. Ţine numai de tine să faci loc unei viziuni noi, proaspete, care-ţi permite să vezi anumite lucruri dintr-un alt unghi.

HOROSCOP 21 IANUARIE - Rac

Luna Nouă de azi se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, astfel că dacă ai vreo idee nouă de investiţie, acum ar fi momentul să te consulţi cu partenerul de viaţă în privinţa ei. S-ar putea să îţi dai seama că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, că v-aţi gândit amândoi la acelaşi lucru în ceea ce priveşte oportunităţile de suplimentare a finanţelor şi economiilor de care dispuneţi în comun.

HOROSCOP 21 IANUARIE - Leu

Luna Nouă de astăzi se formează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, astfel că se deschide în aceste zile un nou capitol în relaţia de cuplu. Poate că veţi renunţa la unele comportamente care nu au făcut bine parteneriatului pe care îl formaţi sau poate că vă luaţi unele angajamente care duc relaţia de cuplu mai departe. Oricare ar fi situaţia, cert este că sunteţi amândoi preătiţi pentru ceva mai bun în perioada următoare.

HOROSCOP 21 IANUARIE - Fecioară

Luna Nouă de azi se perfectează în casa sănătăţii din horoscopul tău solar, astfel că trebuie să îţi faci astăzi timp pentru odihnă. Încearcă să te concentrezi mai mult pe acele activităţi care te ajută să îţi refaci nivelul de energie, mai ales dacă se prefigurează un început de săptămână plin sau dacă ai multe angajamente mâine. Trebuie să acorzi o atenţie suplimentară nevoilor tale din această perioadă, inclusiv celor psihice sau la nivel fizic.

HOROSCOP 21 IANUARIE - Balanţă

Luna Nouă de azi ocuă casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, astfel că dacă nu ţi-ai făcut niciun plan pentru astăzi, ia în seamă sfatul astrelor şi încearcă să petreci mai mult timp cu cei dragi. În cazul în care eşti single, s-ar putea să apară oportunităţi de flirt. Fie că se materializează azi ceva sau nu, este clar faptul că îţi face bine atenţia pe care o primeşti din partea celorlalţi.

HOROSCOP 21 IANUARIE - Scorpion

Luna Nouă de azi se formează în casa familiei din astrograma ta solară, indiciu cum că te numeri şi tu printre nativii(ele) care se bucură azi de momente frumoase alături de cei dragi. În cazul în care simţi că te-ai distanţat de cineva din familie, acum ar fi momentul să iei iniţiativa şi să vezi dacă poţi să te reapropii de acel cineva drag. S-ar putea să nu fie deloc vorba de ceva serios, irecuperabil.

HOROSCOP 21 IANUARIE - Săgetător

Luna Nouă de azi se perfectează-n casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce îţi oferă o mai mare deschidere în ceea ce priveşte interacţiunea cu ceilalţii. Ştii exact ce şi când să spui pentru a obţine reacţia pe care ţi-o doreşti din partea celorlalţi, astfel că nu-ţi va fi greu să faci o impresie bună în contexte sociale de care ai parte în acest final de săptămână. Unele persoane te surprind şi ele plăcut.

HOROSCOP 21 IANUARIE - Capricorn

Luna Nouă de azi ocupă casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că în acest weekend s-ar putea să apară unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat în ultima perioadă. Este drept că s-ar putea să fie nevoie să renunţi la o parte din timpul tău liber, dar pe de altă parte, îţi face bine să dispui de un plus la bugetul din zilele următoare.

HOROSCOP 21 IANUARIE - Vărsător

Luna Nouă de azi se perfectează în semnul naşterii tale, astfel că la final de săptămână te bucuri de o doză în plus de energie. Aşadar, dacă ai angajamente ferme astăzi sau mâine, nu trebuie să îţi faci niciun fel de griji că nu le vei putea face faţă. Eşti într-o formă foarte bună, iar acest lucru te va ajuta să te ridici la înălţimea tuturor aşteptărilor care te privesc în zilele care vor urma.

HOROSCOP 21 IANUARIE - Peşti

Luna Nouă de astăzi se formează în casa subconştientului din astrograma ta generală, astfel că ziua de astăzi ar trebui să fie una de refacere pe plan mental pentru tine. Cu alte cuvinte, trebuie să te asiguri că îţi ai parte de odihna de care ai nevoie pentru a te reface de pe urma stresului din ultimele zile. Pune-ţi nevoile şi dorinţele pe primul loc şi încearcă să te gândeşti la ceea ce ai nevoie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici