HOROSCOP Sâmbătă, 4 februarie – O zi de sâmbătă cu risc de tensiuni. Lucrurile nu evoluează bine pentru zodii

Soarele din Vărsător realizează azi un careu tensionat cu Uranus din Taur, astfel că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) pot avea parte de unele surprize neplăcute.

24871 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 4 februarie – O zi de sâmbătă cu risc de tensiuni. Lucrurile nu evoluează bine pentru zodii

Sursa Foto - NASA


HOROSCOP Sâmbătă, 4 februarie –Berbec
Este posibil ca unele planuri pe care ţi le-ai făcut azi cu prietenii să te coste mai mult decât te-ai aşteptat, fie din cauza presiunii grupului, fie pentru că nu ţi s-a prezentat o panoramă clară a cheltuielilor la care te înhami. Aşadar, există riscul să se ajungă inclusiv la tensiuni cu prietenii. Poate că ar fi mai bine dacă ai lăsa lucrurile aşa cum sunt şi ai încerca să le rezolvi cândva mai târziu.

HOROSCOP Sâmbătă, 4 februarie –Taur

Există riscul să apară azi unele tensiuni între tine şi cineva din familie de gen feminin. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba despre un faux pas pe plan social, de o mişcare nu tocmai inspirată în raport cu o persoană cu care şi-ar dori să aibă o relaţie apropiată în plan personal. Dacă crezi că ai făcut ceva sau ai spus un lucru care a lezat, încearcă să remediezi situaţia.

HOROSCOP Sâmbătă, 4 februarie –Gemeni

În această zi de sâmbătă, există posibilitatea să nu fii în cea mai bună stare de spirit. Această dispoziţie s-ar putea să te urmărească o bună parte din zi, astfel că este nevoie de un efort conştient din partea ta pentru a remedia situaţia. Încearcă să vezi de unde anume ţi se trage şi ce ai putea face pentru a pune lucrurile pe făgaşul normal. Concentrează-te pe ceea ce merge aşa cum ţi-ai propus tu.

HOROSCOP Sâmbătă, 4 februarie –Rac

Există riscul să apară azi unele tensiuni în raport cu unul dintre prieteni. Ar putea fi vorba, de exemplu, de unele supărări mai vechi care se reactivează pe fondul aspectelor astrale de astăzi sau de ceva punctual, care are legătură cu ceva ce se întâmplă azi. Oricare ar fi situaţia, încearcă să înţelegi foarte bine situaţia cu care ai de-a face înainte să spui sau să faci lucruri pe care să le regreţi mai târziu.

HOROSCOP Sâmbătă, 4 februarie –Leu

S-ar putea ca echilibrul să lipsească azi în raport cu partenerul de viaţă, să se ducă o luptă pentru supremaţie între voi. Este foarte important să existe înţelegere între voi, astfel că dacă cineva încearcă prea dinadins să îşi impună punctul de vedere, ar trebui să există o atenţionare din partea celuilalt. Orgoliul nu ar trebui să ia loc dialogului aşa că încearcă să te concentrezi mai degrabă pe deschiderea unei căi de dialog transparent.

HOROSCOP Sâmbătă, 4 februarie –Fecioară

S-ar putea ca nivelul de energie de care ai parte astăzi să nu fie cel mai ridicat. Aşadar, poate că ar fi mai bine dacă ai lăsa unele activităţi solicitante din punct de vedere fizic pe altă dată, când stai mai bine pe acest plan. Caută să te menajezi şi să te odihneşti azi, să acorzi mai multă atenţie nevoilor tale fizice. În caz contrar, există riscul surmenării, de a trage prea mult de tine.

HOROSCOP Sâmbătă, 4 februarie –Balanţă

Există riscul să se ivească unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, astfel că dacă îţi doreşti ceva de la ei sau ai unele aşteptări, este indicat să le transmiţi cu claritate care sunt. În caz contrar, se poate ajunge la tensiuni din cauza faptului că nu reuşiţi să comunicaţi deschis pe această temă. Aşadar, nu lăsa orgoliul să te conducă atunci când este vorba despre cele mai dragi persoane.

HOROSCOP Sâmbătă, 4 februarie –Scorpion
Este posibil să te afli şi tu astăzi printre nativii(ele) care nu sunt în cele mai bune relaţii cu cei dragi. Ies la iveală puncte de vedere diferite în raport cu persoana iubită şi/ sau cu cineva din familie, iar dacă vrei ca angajamentele voastre să rămână în picioare, trebuie să laşi de la tine, cel puţin în anumite privinţe. Cu siguranţă există unele lucruri la care ai putea renunţa mai uşor la o adică.

HOROSCOP Sâmbătă, 4 februarie –Săgetător
În cazul în care ai de rezolvat astăzi unele treburi, s-ar putea ca anumite lucruri să meargă pe dos. Aşadar, trebuie să faci în aşa fel încât să te organizezi foarte bine, iar dacă depinzi de ajutorul cuiva, este foarte important să există o comunicare deschisă între voi. În caz contrar, s-ar putea să fii expus(ă) riscului uneori erori, ceea ce te poate costa timp, dar şi bani în zilele care urmează de săptămâna viitoare.

HOROSCOP Sâmbătă, 4 februarie –Capricorn
Astrele au astăzi un avertiment pentru tine şi îţi transmit că trebuie să ai mai multă grijă la cheltuieli. Există riscul să nu poţi rezista prea bine tentaţiilor, motiv pentru care trebuie să faci un exerciţiu de voinţă atunci când eşti la cumpărături. Ai unele activităţi ferme pe agenda de astăzi şi dacă nu eşti atent(ă), există riscul să fii nevoit(ă) să apelezi la bugetul pe care ţi l-ai propus pentru zilele care vor urma.

HOROSCOP Sâmbătă, 4 februarie –Vărsător

Diferenţele de mentalitate şi/ sau personalitate dintre tine şi unele persoane dragi din familie s-ar putea să iasă azi la iveală. Aşadar, există riscul să se ajungă la discuţii în contradictoriu în cazul în care le laşi să ajungă prea departe. Încearcă să ajungi la un consens oarecare cu cei dragi, mai ales dacă v-aţi propus să petreceţi mai mult timp împreună astăzi şi să vă bucuraţi de timpul de calitate de care dispuneţi împreună.

HOROSCOP Sâmbătă, 4 februarie –Peşti
S-ar putea să ai parte azi de unele veşti care te pun pe gânduri sau chiar îţi dau motive de îngrijorare. Pe de altă parte, nu este bine nici dacă reacţionezi la ele sub impulsul momentului. Lasă lucrurile aşa cum sunt pentru moment şi dă-ţi un timp de gândire. Îţi vei da seama mai bine ce ar fi de făcut dacă îţi dai un timp să te linişteşti şi să înţelegi ceea ce se întâmplă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici