HOROSCOP Sâmbătă, 4 iunie – Saturn retrograd de azi. Lipsuri şi greutăţi, inclusiv de ordin financiar

Saturn începe azi să retrogradeze prin domiciliul său diurn, Vărsătorul, asumându-şi o traiectori aparent inversă pe care o menţine până în 23 octombrie anul curent. Se arată o perioadă cu potenţiale lipsuri şi greutăţi pentru toate zodiile, dar mai ales pentru cele Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).

19727 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 4 iunie – Saturn retrograd de azi. Lipsuri şi greutăţi, inclusiv de ordin financiar

Sursa Foto - NASA

Berbec

Saturn începe azi să retrogradeze prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în următoarele luni, ai putea să experimentezi unele amânări sau întârzieri în ceea ce priveşte proiectele de care te ocupi în această perioadă. În privinţa prietenilor, s-ar putea să intervină o distanţare faţă de unii dintre ei, să simţi că nu mai sunteţi chiar atât de apropiaţi cum aţi fost în ultima vreme.

Taur

Saturn începe azi să se mişte în sens aparent invers prin casa carierei din horoscopul tău solar, motiv pentru care ascensiunea ta profesională s-ar putea să fie mai greoaie în următoarea perioadă. Încearcă să ai mai multă grijă cum gestionezi oportunităţile care apar la locul de muncă. S-ar putea să fie mai rare în lunile care urmează şi nu ai vrea să ratezi o şansă importantă de a te afirma în faţa unor persoane influente.

Gemeni

Saturn se mişcă de azi înainte în sens retrograd prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Este posibil ca o deplasare să se amâne sau să se sisteze, să nu poţi susţine un examen dintr-un motiv sau altul. În alte cazuri, ar putea fi vorba de unele probleme birocratice care persistă, din care ţi se pare că nu poţi ieşi nicicum. Încearcă să nu te dai bătut(ă) încă.

Rac

Saturn începe să se mişte de-a-ndoasele prin casa relaţiilor şi a banilor, semn că finanţele ar putea să devină un subiect spinos între tine şi partenerul de viaţă ori cei cu care lucrezi. De asemenea, anumite evenimente din lunile care urmează ar putea scoate la iveală dezechilibre în ceea ce priveşte raportul de forţe între tine şi ei. Încearcă să ai mare grijă cum gestionezi situaţiile de faţă. Ele vă pot afecta relaţia şi proiectele.

Leu

Saturn începe să se mişte în sens aparent retrograd prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce poate arăta faptul că intervine o oarecare distanţă între tine şi partenerul de viaţă în perioada care urmează. În alte situaţii, poate fi vorba despre o despărţire de un colaborator sau de un client ori despre un impas mare în raport cu aceştia. Încearcă să vezi de unde a pornit problema şi dacă lucrurile pot fi salvate.

Fecioară

Saturn retrogradează de azi prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, motiv pentru care nivelul tău de energie şi randament s-ar putea să descrească în această perioadă. Încearcă să le conservi, să nu le investeşti în proiecte care îţi aduc doar beneficii imediate. Gândeşte în perspectivă şi alege ceea ce este bun pentru tine pe termen lung. De asemenea, caută să fii mai atent(ă) la starea ta de bine din această perioadă.

Balanţă

Saturn începe să retrogradeze prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, iar din acest motiv, s-ar putea să apară o oarecare distanţă între tine şi persoana iubită şi/ sau copii. Este foarte important să nu laşi să se întâmple acest lucru, să dai dovadă de deschidere faţă de cei dragi. De asemenea, nu uita de hobby-urile tale, căci altfel s-ar putea să simţi că te privezi de unele lucruri importante pentru tine.

Scorpion
Saturn retrogradează de azi înainte prin casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să comunici mai greu cu unele persoane dragi, iar de altele rişti să te distanţezi destul de mult. Aşadar, este cu atât mai important să înţelegi că, în privinţa unor diferenţe de viziune şi/ sau de comportament, nu poţi decât să afişezi înţelegere şi să le accepţi aşa cum sunt, fără să te aştepţi la schimbări prea mari.

Săgetător
Saturn începe să retrogradeze prin casa comunicării din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să experimentezi mai des un oarecare trac în raport cu anumite persoane. În situaţii ca acestea sau când o conversaţie are mize mari, trebuie să te asiguri că eşti pregătit(ă) pentru orice scenariu, pentru orice direcţie pe care ar putea-o lua lucrurile. În caz contrar, s-ar putea să pierzi oportunităţi mari, cu care nu te mai întâlneşti în curând.

Capricorn
Saturn retrogradează de azi înainte prin casa banilor din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea ca oportunităţile financiare s-ar putea să fie mai rare în următoarele luni. Acest lucru s-ar putea să se vadă mai ales în cazul acelor proiecte care te ajutau să îţi rotunjeşti veniturile. Aşadar, poate că ar fi indicat să strâng cureaua puţin, să te asiguri că plăţile pe care le faci sunt în echilibru cu profiturile de acum.

Vărsător

Saturn se mişcă de astăzi în sens aparent invers prin semnul naşterii tale, ceea ce te împiedică să dai dovadă de prea multă deschidere în anumite contexte sociale sau în raport cu unele persoane. Poate că vrei să laşi faptele să vorbească pentru tine, dar în anumite situaţii, este nevoie să iei atitudine. În caz contrar, există riscul să se ajungă la situaţii care nu te avantajează, de pe urma cărora poţi avea de pierdut.

Peşti
Saturn începe să tranziteze în sens invers casa subconştientului din astrograma ta solară, semn că se anunţă o perioadă bună pentru introspecţie. Cu siguranţă există gânduri şi tipare comportamentale care nu ţi-au adus beneficii în ultima perioadă şi de care poate că ar fi bine să scapi. Nu va fi un proces uşor, mai ales dacă ţi-e greu să înţelegi de ce le perpetuezi la infinit, dar pe termen lung, vei avea mult de câştigat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici