HOROSCOP Sâmbătă, 6 august – Zodiile, încercate azi de tot felul de sentimente. Unele ar putea să le copleşească

Luna din Scorpion face azi o Mare Piramidă pe semne de Apă cu Venus din Rac şi Neptun retrograd din Peşti, astfel că zodiile acestea trei vor avea parte de o sâmbătă care le va trezi tot felul de sentimente.

12590 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 6 august – Zodiile, încercate azi de tot felul de sentimente. Unele ar putea să le copleşească

Sursa Foto - NASA

HOROSCOP  6 august - Berbec
Astăzi este despre familie, despre odihnă şi (re)stabilirea echilibrului tău emoţional. Ai avut parte de o săptămână agitată, în care n-ai prea avut timp nici de tine, dar nici de oamenii importanţi ţie. Acum este momentul să te revanşezi, să te asculţi şi să-i asculţi mai bine. Încearcă să te bucuri de moment, să laşi deoparte grijile şi probleme. Este un timp pentru toate, iar acum trebuie să te concentrezi pe ce contează cu adevărat.

HOROSCOP  6 august - Taur

Astăzi pari să fii în relaţii bune cu toată lumea. Ştii să vorbeşti pe limba tuturor, să te apropii de cei dragi, fie că vorbim de partenerul de viaţă ori de prieteni. Aşadar, te aşteaptă o zi perfectă în care să ieşi cu cel drag sau să te întâlneşti cu gaşca. Timpul petrecut alături de ei te ajută să te încarci cu energie pozitivă şi să treci peste momentele nu prea bune de peste săptămână.

HOROSCOP  6 august - Gemeni

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să te surprindă până şi pe tine nivelul de randament de care dai dovadă. În ceea ce îi/le priveşte pe ceilalţi(lelalte) nativi(e), este un moment bun să finalizeze sarcinile casnice restante, astfel încât să nu îşi aglomereze agenda cu treburi rămase de săptămâna aceasta. Dispun de energia şi dedicarea necesară pentru a termina cu brio tot ceea ce şi-au propus să ducă la bun sfârşit zilele acestea.

HOROSCOP  6 august - Rac

Spontaneitatea este atuul tău astăzi, astfel că dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru astăzi, s-ar putea să vină o propunere din partea prietenilor, a persoanei iubite şi/ sau a celor mici pe care o îmbrăţişezi numaidecât. În alte cazuri, s-ar putea ca ideile să le vină nativilor(elor) acestui semn. Oricare ar fi situaţia, cert este că vei avea parte de o sâmbătă mult mai reuşită decât te-ai aşteptat, deşi nu ai pregătit ceva de dinainte.

HOROSCOP  6 august - Leu

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) cărora astrele le-au pregătit o zi de sâmbătă specială alături de cei dragi. Peste săptămână, este posibil să se fi adunat unele motive de nemulţumire, de tensiune mocnită, dar dacă le acorzi mai multă atenţie superiorilor, nu se va ajunge prea departe. Aşadar, este important să îţi gestionezi timpul cu atenţie, să îţi respecţi angajamentele luate faţă de cei dragi. În caz contrar, rişti să îţi auzi reproşuri.

HOROSCOP  6 august - Fecioară

Comunici astăzi foarte bine cu cei din jur şi îţi face bine să te întâlneşti cu prieteni vechi şi cu rude, să petreci timp de calitate cu partenerul de viaţă şi/ sau cu prietenii. De asemenea, este un context bun în care să pui pe tapet subiecte pe care nu le-ai tratat până acum cu cei dragi, de teamă că lucrurile ar fi putut evolua într-o direcţie nu prea bună. Caută să afişezi multă deschidere.

HOROSCOP  6 august - Balanţă

Din punct de vedere financiar, lucrurile arată destul de bine pentru tine astăzi. Poate că bugetul destinat acestui final de săptămână este mai consistent decât de obicei, ceea ce îţi permite să faci mai mult din lucrurile pe care ţi le doreşti. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de unele oportunităţi de câştig care apar chiar astăzi, cu care te îndeletniceşti în timpul liber, când nu ai alte planuri cu familia sau prietenii.

HOROSCOP  6 august - Scorpion
Te simţi bine în pielea ta astăzi, iar acest lucru se vede cu ochiul liber din felul în care gândeşti şi din uşurinţa cu care exprimi ceea ce simţi. Pune-te astăzi pe primul loc, mai ales în cazul în care ai acordat mai multă importanţă altor lucruri în ultima vreme. Răsfaţă-te într-un fel sau altul, vizitează-ţi hair stylist-ul preferat sau înnoieşte-ţi garderoba cu câteva piese noi de sezon. Ai nevoie câteodată de astfel de lucruri.

HOROSCOP  6 august - Săgetător
Astrele scot astăzi la iveală latura ta introspectivă, astfel că s-ar putea să te surprinzi astăzi adesea gândindu-te la lucruri din trecut sau contemplând ceea ce simţi în această perioadă. Dacă te foloseşti înţelept de energia aspectelor de astăzi, faci cu succes loc în viaţa ta unui nou început, dar în caz contrar, există riscul ca starea ta de spirit să aibă de suferit, să te laşi copleşit(ă) de emoţii negative, care îţi fac rău.

HOROSCOP  6 august - Capricorn
Ziua de astăzi este despre planurile cu prietenii şi/ sau activităţile pe care ţi le-ai propus să le faci de multă vreme. În cazul în care ai bilete la vreun concert, de exemplu, fii sigur(ă) că organizarea va fi aşa cum ţi-ai imaginat-o, că te vei bucura mult să îţi vezi trupele sau interpretul(a) preferaţi(te). Faptul că petreci timp cu persoane care îţi seamănă ca preferinţe şi interese are un efect absolut benefic asupra ta.

HOROSCOP  6 august - Vărsător

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să atragi atenţie pozitivă din partea superiorilor. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, ziua de astăzi ar putea veni la pachet cu momente care pot avea un impact mare asupra imaginii tale în comunitate. Poate ai şansa de a vorbi cu unele persoane importante, care te pot ajuta pe viitor într-un fel sau altul. Dă dovadă de naturaleţe şi cu siguranţă vei face o impresie foarte bună.

HOROSCOP  6 august - Peşti
Dacă eşti în concediu sau urmează să pleci astăzi către destinaţia de vacanţă, află că astrele îţi surâd şi se îngrijesc să ai parte de o vreme bună şi de distracţie în toată regula alături de partenerul de viaţă şi/ sau copii. În cazul altor nativi(e), aspectele cosmice de astăzi anunţă o idilă departe de casă, în concediu, cu o persoană care provine dintr-o altă cultură şi/ sau care are o religie diferită de-a ta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici