HOROSCOP Vineri, 12 august. Lună Plină în Vărsător. Schimbări importante pentru patru zodii

Astăzi se formează aspectul de Lună Plină în semnul Vărsătorului, indiciu cum că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor avea parte de schimbări importante în anumite domenii de viaţă.

4635 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 12 august. Lună Plină în Vărsător. Schimbări importante pentru patru zodii

Sursa Foto - Urania's Mirror

HOROSCOP 12 AUGUST - Berbec

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, iar acest eveniment astral aduce la un punct culminant eforturile întreprinde de tine pe aceste fronturi în ultimele două săptămâni. Dacă ai lucrat la proiecte în derulare sau pe care urmează să le implementezi, vei vedea unele progrese importante. În caz contrar, acestea s-ar putea să facă unii paşi în spate. De asemenea, poţi observa o apropiere faţă de unele persoane, iar în alte cazuri, o distanţare. În orice caz, te preocupă mai mult decât de obicei viitorul unor relaţii/ iniţiative.

HOROSCOP 12 AUGUST - Taur

Luna Plină de azi se formează în casa carierei din horoscopul tău solar, motiv pentru care vei vedea unele schimbări în plan profesional în zilele care urmează. Dacă ai depus eforturi pentru a-ţi mări vizibilitatea la locul de muncă şi/ sau în domeniul în care activezi, vor apărea progrese în acest sens cât de curând. Acelaşi lucru se va întâmpla dacă nu te-ai implicat prea mult la serviciu. Mai exact, relaţia ta cu superiorii poate suferi sau există riscul să nu fii văzut(ă) cu ochi prea buni la locul de muncă. Astfel, ştii cum să îţi modifici traiectoria la serviciu.

HOROSCOP 12 AUGUST - Gemeni

Luna Plină de astăzi ocupă casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă te-ai pregătit recent pentru un examen, pentru o deplasare în scopuri profesionale sau în concediu ori ai depus eforturi pentru a rezolva o problemă birocratică, există şansa să vezi unele progrese, să obţii ceea ce ţi-ai dorit în perioada care urmează. Pe de altă parte, nu de aceleaşi veşti bune se bucură cei(ele) care nu au depus eforturi prea mari în direcţiile enunţate anterior. Aşadar, este un prilej bun să-ţi dai seama dacă strategiile folosite până în prezent sunt cele mai potrivite.

HOROSCOP 12 AUGUST - Rac

Luna Plină de azi se formează în casa parteneriatelor şi a banilor din astrograma ta generală, astfel că ajung astăzi - sau în zilele următoare - la un oarecare consens discuţiile purtate cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi în legătură cu unele potenţiale investiţii pe care le veţi faceţi în viitor sau legate de anumite iniţiative pe care le-aţi finanţat deja la comun. În alte cazuri, s-ar putea să apară primele profituri sau pierderi, în funcţie de cât de inspirate au fost deciziile luate în această direcţie. Caută să menţii un echilibru în raportul de forţe.

HOROSCOP 12 AUGUST - Leu

Luna Plină de astăzi se formează în casa relaţiilor din astrograma ta solară, astfel că astrele îţi direcţionează atenţia către legătura pe care ai ai cu cei cu care lucrezi, dar şi cu persoana iubită. Dacă ai lăsat lucrurile să evolueze de la sine între voi, fără să le acorzi prea multă atenţie, există posibilitatea ca ceva să se schimbe şi nu-n bine între tine şi ceilalţi. Dar în cazul în care ai făcut eforturi pentru a pune lucrurile în ordine, vei vedea progrese. Poate că nu aţi ajuns încă acolo unde îţi doreai, dar sunteţi pe drumul cel bun.

HOROSCOP 12 AUGUST - Fecioară

Luna Plină de azi ocupă casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, astfel că dacă ai implementat recent schimbări în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă şi/ sau alimentaţie ori în ceea ce priveşte tehnicile pe care le întrebuinţezi la serviciu, există posibilitatea să apară unele rezultate astăzi sau în zilele care urmează. Pe de altă parte, lucrurile s-ar putea să nu meargă prea bine dacă ajustările s-au lăsat aşteptate. Vestea bună este că-ţi dai seama ce trebuie făcut pentru a te bucura de un randament mai mare, dar şi de un nivel de energie mai bun.

HOROSCOP 12 AUGUST - Balanţă

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, astfel că vei observa unele schimbări în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Acestea vizează o îmbunătăţire a relaţiei voastre în cazul în care s-au depus eforturi consistente, iar dacă nu, există riscul ca unele probleme dintre voi să persiste sau chiar să se agraveze. Aşadar, este un moment bun în care să analizezi situaţia şi să vezi dacă lucrurile merg în direcţia dorită. Cu siguranţă ştii deja ce trebuie să faci şi ai nevoie doar de curaj.

HOROSCOP 12 AUGUST - Scorpion

Luna Plină de azi se formează în casa familiei din astrograma ta generală, motiv pentru care este posibil să apară evenimente importante în acest domeniu de viaţă. Dacă ai făcut eforturi pentru a îndrepta relaţia cu anumite rude apropiate, vei vedea că îţi este mai uşor să gestionezi diferenţele de viziune şi/ sau de personalitate dintre tine şi ei. În alte cazuri, poate fi vorba de unele schimbări negative, precipitate probabil de faptul că nu ai luat atitudine. Prin urmare, poate că este momentul să faci unele ajustări de atitudine faţă de cei dragi, să accepţi unele discordanţe dintre voi.

HOROSCOP 12 AUGUST - Săgetător

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa comunicării din astrograma ta solară, iar din acest motiv, s-ar putea ca unele discuţii care au bătut pasul pe loc să facă unele progrese în decursul acestei zile sau al celor care vor urma. Dacă ţi-ai construit o argumentaţie clară, vei vedea că interlocutorul va ajunge la concluzia ta, dar dacă nu ai folosit un raţionament prea bun, există riscul să îl fi îndepărtat de la punctul de vedere pe care ţi l-ai fi dorit să îl adopte. Aşadar, este important să vezi ce este de făcut pentru a convinge pe deplin.

HOROSCOP 12 AUGUST - Capricorn

Luna Plină de azi îşi face apariţia în casa banilor din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să observi unele schimbări în ceea ce priveşte finanţele tale în zilele care urmează. Ar putea fi vorba, de exemplu, de unele oportunităţi de rotunjire a bugetului şi/ sau de a-ţi valorifica unele economii prin intermediul investiţiilor. Dar dacă nu ai luat unele decizii prea bune în plan financiar, nu sunt excluse nici pagubele. Gândeşte-te ce spun aceste lucruri despre modul în care ţi-ai gestionat finanţele şi vezi ce e de făcut în privinţa lor pe viitor pentru a le putea spori.

HOROSCOP 12 AUGUST - Vărsător

Luna Plină de astăzi se perfectează în chiar semnul naşterii tale, ceea ce-ţi dă un imbold binemeritat de energie. Pe de altă parte, dacă au existat probleme în relaţia de cuplu în ultima vreme, este posibil ca acest eveniment astral să le potenţeze în cazul în care nu ai făcut mare lucru în privinţa lor. În alte cazuri, s-ar putea să aducă unele schimbări în bine, nu însă fără compromisuri. Aşadar, există posibilitatea să apară efecte diferite ale acestui evenimentaestral, în funcţie de gradul de deschidere şi de efort întreprins în relaţie cu ceilalţi, dar mai ales cu partenerul.

HOROSCOP 12 AUGUST - Peşti

Luna Plină de azi se formează în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că starea ta interioară ar putea fluctua destul de mult în decursul acestei zile. Este greu de spus dacă urmează să se stabilizeze într-un fel sau altul sau dacă va fluctua în continuare. Cert este faptul că ţine de modul în care ai gestionat tu emoţional episoadele care te-au marcat la nivel interior într-o măsură mai mare sau mai mică. Vestea bună este însă aceea că îţi vei da seama cum stai mai bine şi vei putea face unele schimbări în bine mai încolo.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici