HOROSCOP Vineri, 2 decembrie - Confuzii şi decizii neînţelepte. Zodiile trebuie să nu îşi facă iluzii astăzi

Mercur din Săgetător face azi un careu tensionat cu Neptun, pe ultima sută de metri a retrogradării prin Peşti. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) s-ar putea să aibă parte de confuzii şi riscă să ia decizii prea riscante.

20501 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 2 decembrie - Confuzii şi decizii neînţelepte. Zodiile trebuie să nu îşi facă iluzii astăzi

NASA

HOROSCOP 2 DECEMBRIE - Berbec

S-ar putea ca starea ta de spirit de astăzi să nu fie cea mai grozavă. Poate că eşti doar obosit(ă) după o săptămână destul de dificilă sau apar lucruri care te fac să pui răul în faţă ori să creezi asocieri cu ceva din trecut. În contextul acesta, încearcă să vezi paharul ca fiind pe jumătate plin, mai degrabă decât gol. Cu siguranţă există lucruri sau persoane pentru care eşti recunoscător(are) şi pentru care merită să priveşti înainte cu încredere. În fond, nu este vorba de ceva serios, ci doar de lucruri trecătoare, pentru care nu merită să te necăjeşti.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE - Taur

Este posibil ca un proiect în care eşti implicat(ă) sau pe care îl coordonezi să nu evolueze prea bine. Poate că viziunile tale nu au fost conforme cu realitatea în teren, cu ceea ce puteai obţine în mod realist prin ajutorul şi cu resursele pe care le aveai la dispoziţie. Sau poate că sprijinul care ţi-a fost promis întârzie să apară. Din câte se pare, nu te poţi baza prea mult pe ceilalţi pentru asistenţă ori sfaturi care să te ajute să depăşeşti acest episod. În contextul acesta, depinde doar de tine să găseşti forţa de a merge mai departe.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE - Gemeni

La locul de muncă, s-ar putea să apară azi tensiuni. Este vorba, cel mai probabil, de un dereglaj la nivelul raportului de forţe, de faptul că cineva îşi arogă mai multă autoritate decât ar trebui să îi revină de fapt în relaţia voastră. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că se impune un dialog calm, nişte lămuriri în privinţa comportamentelor care nu îşi au locul în parteneriatul pe care îl formaţi. Încearcă să vezi ce anume s-a întâmplat de s-a ajuns în această situaţie şi caută să repuneţi lucrurile pe un alt calapod, mai clar şi egal pentru toţi.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE - Rac

Din punct de vedere profesional, s-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care nu au parte de o zi foarte bună. Poate că apar sarcini urgente care nu figurau pe agenda de astăzi sau te trezeşti că ai resurse mai puţin decât ai fi avut nevoie pentru a duce la bun sfârşit o sarcină de lucru. Într-un context ca acesta, este important să îţi păstrezi stăpânirea de sine, să te asiguri că nu laşi stresul să te afecteze prea mult şi să iei decizii nu tocmai înţelepte. În felul acesta, vei face cu bine faţă provocărilor actuale.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE - Leu

S-ar putea să ai parte de azi de unele tensiuni în raport cu unele persoane din familie. Cel mai probabil, nu este vorba de nimic serios, dar în acelaşi timp, trebuie să ţii cont de dorinţele şi nevoile celor dragi şi să le armonizezi într-un mod sau altul cu alte tale. Din câte se pare, problemele pleacă de la faptul că nu vorbiţi suficient de deschis despre ceea ce vreţi unul de la celălalt şi care sunt aşteptările voastre. Încearcă să lucrezi mai mult la acest aspect şi vei vedea că lucrurile vor reveni foarte rapid pe un făgaş normal.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE - Fecioară

Este posibil să nu ai nici tu parte de o zi prea grozavă astăzi în raport cu cei dragi. S-ar putea, de exemplu, să apară discuţii în contradictoriu pe anumite teme domestice şi/ sau casnice, cel mai probabil pentru că aţi evitat să vorbiţi despre ele la momentul oportun. În contextul acesta, încearcă să abordezi lucrurile cu calm şi vei vedea că situaţia este pe deplin remediabilă, că se poate ajunge la o discuţie civilizată pe marginea acestor teme. Nu trebuie decât să faci primul pas şi să fii ceva mai atent(ă) cum gestionezi astfel de situaţii conflictuale în viitor.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE - Balanţă

În cazul tău, problemele de comunicare s-ar putea să apară în raport cu unii colegi de muncă. Aşadar, este important să ai grijă cum gestionezi subiectele complicate, mai ales în cazul în care riscă să vă afecteze pe toţii într-o măsură sau alta nelămuririle care nu sunt clarificate la timp. Încearcă să vezi ce se poate face în acest context şi cum poţi să ajungi la un teren comun de discuţie cu ceilalţi. Lasă orgoliul la o parte şi astfel faci primul pas către un dialog civilizat cu persoanele cu care lucrezi. Depinde de tine să laşi de la tine.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE - Scorpion

Din punct de vedere financiar, nu se arată o zi prea grozavă pentru tine. Există riscul să cedezi unor tentaţii care nu figurau pe lista de cumpărături ori să îţi doreşti cu tot dinadinsul să îţi răsfeţi partenerul de viaţă. În principiu, nu este nimic rău în toate acestea, dar dacă ai un buget fix în aceste zile, ar fi păcat să intri în cel de weekend pentru a putea să achiziţionezi lucruri de care nu ai neapărat nevoie momentan. Încearcă să gestionezi lucrurile cu mai multă atenţie din acest punct de vedere şi astfel nu vei ajunge la economii.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE - Săgetător

Este posibil să se nască azi unele tensiuni între tine şi unele persoane din familie. Ar putea fi vorba de vechiul conflict între generaţii, de diferenţe de mentalitate şi/ sau viziune care ies la iveală într-un moment inoportun. Sau poate că este vorba de ceva punctual, de un subiect care scoate la iveală puncte de vedere care nu converg în aceeaşi direcţie. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu torni gaz pe foc, ci concentrează-te pe soluţionarea cât mai rapidă a conflictului. Propune un dialog calm pe marginea temelor care au stârnit fricţiuni şi veţi ajunge cumva la un compromis.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE - Capricorn

S-ar putea să afli astăzi tot felul de informaţii care s-ar putea să te pună pe gânduri. În unele cazuri, există chiar riscul de a spune sau de a face lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, poate că ar fi bine să nu reacţionezi chiar în momentul în care primeşti aceste veşti. Ia-ţi un timp de gândire şi vezi cum evoluează lucrurile înainte să iei unele decizii pe seama lor. S-ar putea să se dovedească a nu fi fost decât unele simple zvonuri care nu au, de fapt, un fundament real.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE - Vărsător

Nu este un moment bun astăzi în care să investeşti în planuri de viitor sau proiecte de grup. Poate că nu îţi prezintă garanţiile de care ai nevoie pentru a-ţi lua un angajament financiar prea mare sau poate că te solicită prea mult din punct de vedere economic. Ia lucrurile aşa cum sunt şi gândeşte-te dacă este o idee bună să mergi mai departe, să faci o investiţie substanţială în acest moment. Dacă analizezi lucrurile, îţi vei da seama că ar fi bine să mai aştepţi pentru a vedea exact în ce te bagi şi dacă merită asta cu adevărat.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE - Peşti

Este posibil să se nască azi unele tensiuni între tine şi unii dintre superiori. Poate că doar aveţi puncte de vedere diferite asupra unei situaţii de interes comun la nivel profesional sau poate că este vorba de ceva mai mult, de comportamente sau decizii care te vizează şi cu care nu eşti de acord. Încearcă să nu agiţi prea tare apele, mai ales dacă depinde de ei să ia decizii care te avantajează. Încearcă să dai dovadă de diplomaţie şi să explici cu claritate cum vezi lucrurile. Altfel, s-ar putea să se ajungă la tensiuni care sunt în dezavantajul tău.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici