HOROSCOP Vineri, 24 februarie. O zi cu întâmplări nedorite. Patru zodii sunt vizate în principal

Luna din Berbec face azi un careu tensionat cu Pluto din Capricorn înainte să intre în Taur, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) ar putea avea parte de unele situaţii pe care nu şi le doresc în prima parte a acestei zile.

44742 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 24 februarie. O zi cu întâmplări nedorite. Patru zodii sunt vizate în principal

HOROSCOP 24 Februarie - Berbec

Presiunile de la locul de muncă s-ar putea să atârne destul de greu pe umerii tăi pe parcursul acestei zile sau poate că nu eşti în cele mai bune relaţii cu unul dintre superiori, iar acest lucru îţi afectează într-o formă sau alta modul în care eşti perceput(ă) la locul de muncă. În a doua parte a acestei zile, Luna poposeşte în casa banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te regrupezi, să îţi găseşti motivaţia pentru a îngropa securea războiului ori pentru a-ţi găsi ritmul care îţi lipsea pe plan profesional. Lucrurile revin la normal.

HOROSCOP 24 Februarie - Taur

S-ar putea ca starea ta de spirit să nu fie cea mai bună astăzi, fie din cauza unor lucruri care s-au întâmplat în ultima perioadă pe plan personal, fie din pricina unei supărări care ţi-a fost pricinuită chiar azi. Tot pe parcursul acestei zile, însă, Luna ajunge în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că îţi recuperezi totuşi starea bună de spirit până al finalul zilei. Ai mai multă încredere că, mai devreme sau mai târziu, va reieşi soarele şi pe strada ta şi că până atunci nu poţi cultiva o astfel de dispoziţie care nu e în avantajul tău.

HOROSCOP 24 Februarie - Gemeni

Un proiect sau o relaţie de prietenie s-ar putea să nu evolueze chiar aşa cum ţi-ai dorit, motiv pentru care s-ar putea să nu fii azi în cele mai bune ape. Pe de altă parte, nu se recomandă să iei azi decizii cu caracter definitiv, care ar putea conduce la alegeri pe care nu le mai poţi schimba. Tot pe parcursul acestei zile, Luna îşi face loc în casa subconştientului, semn că astrele îţi dau timpul de gândire de care ai nevoie înainte de a te decide ce ar fi cel mai bine să faci. Profită de acest tranzit selenar.

HOROSCOP 24 Februarie - Rac

Lucrurile s-ar putea să nu stea chiar aşa cum ţi-ai fi dorit pe plan profesional, cel mai probabil din cauza faptului că unele relaţii care există în acest mediu nu sunt cele mai armonioase. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă în ceea ce priveşte cariera ta sau a lui. Tot pe parcursul acestei zile, Luna ajunge în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, indiciu cum că se recomandă să petreci mai mult timp cu prietenii. Ei s-ar putea să te ajute să vezi anumite lucruri dintr-o perspectivă mai potrivită.

HOROSCOP 24 Februarie - Leu

Pe plan profesional, s-ar putea să ai parte azi de o zi destul de complicată, cel mai probabil din cauza volumul de sarcini cu care ai de-a face sau din pricina complexităţii lor. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa carierei din horoscopul tău solar, astfel că trebuie să îţi muţi atenţia asupra sectorului profesional. Acolo s-ar putea să ai parte de multe oportunităţi pentru a ieşi în evidenţă, pentru a-ţi consolida imaginea la locul de muncă. În plus, s-ar putea să ai şansa de a te apropia mai mult de unul dintre superiorii tăi.

HOROSCOP 24 Februarie - Fecioară

Există riscul să apară azi unele tensiuni între tine şi cineva drag, cel mai probabil din cauza faptului că orgoliile sunt supradimensionate pe fondul aspectelor astrale care se creează în prima parte a acestei zile. În acest context, va trebui să ai grijă cum te porţi şi cum anume reacţionezi la ceea ce ţi se pune. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa filzoofiei de viaţă, ceea ce s-ar putea să te ajute să vezi anumite lucruri din perspectiva interlocutorului, să te pui ceva mai uşor în bocancii săi şi să ajungi astfel la un compromis satisfăcător.

HOROSCOP 24 Februarie - Balanţă

S-ar putea ca şi în cazul tău să apară unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, cel mai probabil din cauza unor chestiuni de ordin casnic şi/ sau domestic în privinţa cărora vă este greu să ajungeţi la un punct de vedere comun, la o strategie de compromis. În acest context, este destul de important să laşi de la tine. În a doua jumătate a zilei, Luna ajunge în casa relaţiilor şi a banilor, ceea ce poate indica faptul că lucrurile merg ceva mai bine la nivelul colaborărilor în care eşti implicat(ă) în această perioadă pe planul vieţii profesionale.

HOROSCOP 24 Februarie - Scorpion

Comunicarea cu colegii de muncă s-ar putea să decurgă anevoios astăzi, fie din cauza faptului că aveţi opinii diferite despre modul în care aţi putea gestiona unele chestiuni, fie din cauza faptului că apar unele neînţelegeri pe fondul unor e-mail-uri care au lăsat loc de interpretări. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea da de înţeles că ajungeţi la o formă de compromis. În acelaşi timp, mai arată faptul că lucrurile merg bine între tine şi partenerul de viaţă, că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

HOROSCOP 24 Februarie - Săgetător

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să nu stai prea bine astăzi, iar acest lucru s-ar putea să se datoreze şi faptului că îţi este destul de greu să faci faţă unor tentaţii care îţi dau târcoale sau pe care nu le poţi refuza cuiva drag. În a doua parte a acestei zile, Luna pătrunde în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să faci destul de multe progrese la nivel profesional. În plus, stai destul de bine cu energia, astfel că îţi vei permite să faci şi alte lucruri după programul profesional.

HOROSCOP 24 Februarie - Capricorn

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi cineva drag din familie, precipitate cel mai probabil de unele diferenţe de viziune şi/ sau de comportament cărora le faci faţă puţin mai greu astăzi. În a doua jumătate a acestei zilei, Luna ajunge în casa iubirii şi copiilor din astrograma ta generală, prilej să petreci mai mult timp cu cei dragi. În cazul în care eşti single, s-ar putea să primeşti mai multă atenţie din partea cuiva special. Vestea bună este că sentimentele sunt reciproce, astfel că s-ar putea să te simţi tentat(ă) să răspunzi acestor oportunităţi de flirt.

HOROSCOP 24 Februarie - Vărsător

Este posibil să primeşti astăzi unele veşti care te pun pe gânduri sau îţi cauzează unele supărări. Indicat ar fi să nu răspunzi imediat la ele, ci să mai aştepţi pentru a vedea cum evoluează lucrurile. S-ar putea să nu stea chiar atât de rău pe cât te-ai aşteptat. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face loc în casa familiei din astrograma ta solară, astfel că te bucuri de o atmosferă armonioasă în raport cu cei dragi. Aşadar, dacă aţi trecut prin tensiuni în ultima vreme, s-ar putea ca acest lucru să se schimbe, să reveniţi la normal.

HOROSCOP 24 Februarie - Peşti

Nu este un moment bun din săptămână în care să faci investiţii în planuri de viitor personale sau în proiecte de grup pentru că există riscul ca lucrurile să nu stea aşa cum îţi imaginezi tu. Mai exact, s-ar putea să te înhami la unele riscuri de care nu eşti conştient(ă) şi care s-ar putea să te coste scump. În a doua parte a acestei zile, Luna poposeşte în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că s-ar putea să primeşti unele veşti bune, care îţi înseninează ziua. Sau poate că este vorba de un telefon-surpriză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici