HOROSCOP Vineri, 24 iunie. Luna merge în gol. Eforturi fără rezultate şi iniţiative cu ghinion

Luna merge în gol prin semnul Taurului, indiciu cum că zodiile fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se simt azi ca legate de mâini şi de picioare, că fac eforturi ale căror rezultate nu se văd.

3670 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 24 iunie. Luna merge în gol. Eforturi fără rezultate şi iniţiative cu ghinion

HOROSCOP Vineri, 24 iunie. Luna merge în gol. Eforturi fără rezultate şi iniţiative cu ghinion

HOROSCOP 24 IUNIE - Berbec

Luna se mişcă azi în gol prin casa banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care nu se recomandă să faci astăzi investiţii financiare considerabile. Încearcă să te limitezi la cumpărăturile de bază, la ceea ce trebuie să achiziţionezi pentru casă pentru ca lucrurile să meargă bine pe plan domestic. În unele cazuri, s-ar putea să fie greu de evitat cheltuielile, să nu fi anticipat la timp apariţia unora dintre ele sau să nu fi putut să le preconizezi mai de devreme. Aşadar, trebuie să fii atent(ă) cu banii, să ai grijă cum îţi gestionezi resursele, câştigurile şi plăţile.

HOROSCOP 24 IUNIE - Taur

Luna tranzitează în gol semnul naşterii tale, ceea ce arată că modul în care te comporţi astăzi la serviciu şi/ sau în viaţa personală s-ar putea să nu fie cel cu care eşti tu obişnuit(ă) şi cel cu care i-ai obişnuit pe ceilalţi. Reacţionezi într-un fel nefamiliar la unele situaţii de la locul de muncă sau din familie, ceea ce poate crea unele tensiuni între tine şi cei din jur. În situaţii ca acestea, comunicarea este cheia, mai ales dacă te simţi copleşit(ă) de unele sentimente sau trăiri pe care îţi este greu să le gestionezi prea bine. Vorbeşte despre ele.

HOROSCOP 24 IUNIE - Gemeni

Luna progresează azi în gol prin casa subconştientului din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să te trezeşti că îţi circulă prin minte tot felul de gânduri, iar multe din ele nu sunt tocmai sănătoase. Poate regreţi lipsa cuiva de lângă tine sau te gândeşti persistent la un eveniment deloc plăcut care a avut loc acum ceva timp. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu îţi face bine să îţi umpli atât de mult prezentul cu lucruri din trecut. Încearcă să faci pace cu tot ceea ce a fost şi să te concentrezi mai mult pe viitor.

HOROSCOP 24 IUNIE - Rac

Luna se mişcă astăzi în gol prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală. Acest lucru înseamnă că s-ar putea ca progresele să vină mai lent în ceea ce priveşte iniţiative tale şi/ sau cele în care eşti implicat(ă). În alte cazuri, poate că întârzie un ajutor, spiritual sau financiar, la care te-ai fi aşteptat din partea unuia dintre prieteni. Pe de altă parte, nu se recomandă să iei decizii abrupte şi radicale. S-ar putea ca lucrurile să revină la normal de mâine încolo, să se finalizeze această aşteptare care îţi produce acum multe îngrijorări.

HOROSCOP 24 IUNIE - Leu

Luna tranzitează azi în gol casa carierei din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea ca anumite lucruri la serviciu să nu evolueze tocmai bine, ba chiar să bată pasul pe loc. În unele cazuri, ar putea fi vorba despre relaţia cu unul din superiorii cu care ai crezut că ai făcut progrese în ultima vreme. În altele, este vorba de modul în care eşti văzut(ă) în compania în care lucrezi sau în comunitate, unde pare să se fi încetăţenit o părere despre tine pe care ai vrea s-o schimbi sau s-o îmbunătăţeşti. Ai răbdare, lucrurile se vor schimba.

HOROSCOP 24 IUNIE - Fecioară

Luna progresează astăzi în gol prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest tranzit semnalează faptul că, în caz de un examen sau o restanţă, reţii mai greu informaţia decât de obicei, semn că trebuie să depui eforturi mai mari pentru a ţi-o însuşi. În cazul unei deplasări în scop personal sau profesional, pot apărea amânări sau probleme legate de o rezervare. Dacă ai de rezolvat treburi birocratice, asigură-te că urmezi cu atenţie toate protocoalele. Cu alte cuvinte, trebuie să ai grijă să nu laşi lucrurile la voi întâmplării. Altfel, vor apărea probleme.

HOROSCOP 24 IUNIE - Balanţă

Luna tranzitează în gol astăzi casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că nu este o zi prea bună în care să iei decizii cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi despre finanţele comune sau despre investiţii pe care vă gândiţi să le faceţi în perioada care urmează. Poate că nu aţi discutat suficient pe marginea lor sau există însă detalii pe care niciunul dintre voi nu le cunoaşte. Este bine să aveţi un plan, nişte scenarii de aplicat în funcţie de modul în care evoluează lucrurile, dar se recomandă să mai aştepţi.

HOROSCOP 24 IUNIE - Scorpion

Luna se mişcă azi în gol prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care te concentrezi astăzi, fie că vrei, fie că nu, pe relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Per ansamblu, atmosfera între voi este una armonioasă, dar s-ar putea ca unele discuţii să nu meargă prea bine, să îţi fie greu să ajungi la o concluzie cu ei. Încearcă să nu tragi concluzii pripite pe marginea acestui fapt. S-ar putea doar să fiţi cu toţii obosiţi după o săptămână grea, iar acest blocaj să dispară cât de cuând, poate mâine.

HOROSCOP 24 IUNIE - Săgetător

Luna progresează azi în gol prin casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, motiv pentru care trebuie să ai grijă astăzi la bunăstarea ta generală şi la ceea ce faci la serviciu. S-ar putea ca nivelul de energie şi randament de care dai dovadă să fie mai scăzute decât în zilele anterioare, să îţi fie mai greu să te concentrezi la ceea ce ai de făcut. La locul de muncă, există şi riscul de a comite erori care vor necesita timp şi energie pentru a le repara, astfel că se recomandă să laşi anumite treburi pe săptămâna viitoare.

HOROSCOP 24 IUNIE - Capricorn

Luna tranzitează azi în gol casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, indiciu cum că relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici ar trebui să constituie o prioritate pentru tine. Pe de altă parte, s-ar putea să existe momente în care comunici greu cu ei, în care ai impresia că nu vă leagă prea multe lucruri. S-ar putea să nu fie însă decât o părere de moment, alimentată de o stare de oboseală pe care o gestionezi mai greu decât de obicei. Este foarte important să nu spui astăzi lucrurile pentru care îţi va părea rău.

HOROSCOP 24 IUNIE - Vărsător

Luna se mişcă în gol astăzi prin casa familiei din horoscopul tău general, semn că ar putea exista o tensiune mocnită între tine şi unii membri ai familiei. Poate că nu eşti conştient(ă) de ea în toate momentele, dar în unele situaţii, iese la iveală, mai ales atunci când discutaţi subiecte sensibile. Aşadar, devin mai evidente uneori diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune între tine şi ceilalţi, astfel că trebuie să ai mare grijă cum le gestionezi. În caz contrar, s-ar putea ajunge la un conflict în toată regula, la replici tăioase care nu se vor uita prea uşor.

HOROSCOP 24 IUNIE - Peşti

Luna tranzitează în gol azi casa comunicării din horoscopul tău solar, semn că ar putea exista astăzi situaţii în care te confrunţi cu trac, în care nu îţi alegi tocmai strălucit cuvintele. Aşadar, dacă trebuie să porţi o discuţie mai dificilă, ar fi indicat să îţi faci un plan înainte, să te asiguri că nu te laşi pradă unei spontaneităţi care nu funcţionează în favoarea ta. În caz contrar, există riscul să apară probleme, să pierzi o oportunitate pentru care ai lucrat mult. Caută să ai răbdare cu tine şi cu ceilalţi, să te bazezi mai mult pe raţiune acum.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici