HOROSCOP vineri, 3 decembrie 2021. Situaţii greu de rezolvat pentru patru zodii. O singură zodie o depăşeşte

Luna din Scorpion face azi un careu tensionat cu Jupiter din Vărsător, indiciu cum că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt puse în faţa unor situaţii greu de rezolvat. Leii şi celelalte două semne de foc (Leu, Săgetător) au parte însă de o după-amiază plăcută, graţie intrării Lunii în Săgetător din a doua parte a zilei.

4866 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP vineri, 3 decembrie 2021. Situaţii greu de rezolvat pentru patru zodii. O singură zodie o depăşeşte

HOROSCOP vineri, 3 decembrie. Situaţii greu de rezolvat pentru patru zodii. O singură zodie o depăşeşte

HOROSCOP 3 decembrie - Berbec

S-ar putea să realizezi astăzi că un proiect, un plan de viitor, o prietenie sau chiar relaţia de cuplu nu merge deloc bine, că trebuie să se facă ceva urgent pentru ca lucrurile să revină pe calea cea bună. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa studiilor, a călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, semn că atenţia îţi este atrasă către pregătirea pentru un examen sau pentru o deplasare la mare distanţă de casă. Ori poate că trebuie să te informezi cu privire la un proces birocratic mai complex pe care trebuie să îl începi curând.

HOROSCOP 3 decembrie - Taur 

În plan profesional, s-ar putea să ai parte azi de o zi mult mai dificilă şi mai agolmerată decât zilele de vineri obişnuite de la locul de muncă. Ai tot felul de lucruri de făcut, pe care trebuie să le duci la bun sfârşit până la finele programului de astăzi. În a doua jumătate a acestei zile, Luna poposeşte în casa relaţiilor şi a banilor, semn bun pentru nativii(ele) acestui semn care trebuie să discute cu persoana iubită sau cu cei cu care colaborează despre unele investiţii în proiecte comune. Din câte se pare, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

HOROSCOP 3 decembrie - Gemeni

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, generate cel mai probabil de faptul că dorinţele şi nevoile voastre nu sunt compatibile. Nu este exclus să existe şi un strop de neîncredere la mijloc ori senzaţia că intenţiile unora din voi nu sunt cele mai bune. După orele prânzului, Luna intră în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că atmosfera se mai îmbunează în raport cu cei dragi, dar mai ales cu partenerul de viaţă. Se pare că se clarifică o bună parte din neînţelegerile care au tronat de dimineaţă.

HOROSCOP 3 decembrie - Rac 

Din câte se pare, tu şi partenerul de viaţă aveţi idei destul de diferit cu privire la modul în care ar trebui gestionate unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ, iar din acest motiv, s-ar putea să apară unele tensiuni cam mari între voi. Atenţia ţi se mută, în a doua parte a zilei, în sectorul profesional, acoloo unde trebuie să dai dovadă de un nivel ridicat de randament. Nu îţi va fi prea greu să faci acest lucru, întrucât Luna intră în acest sector al horoscopului tău solar şi îţi oferă avântul de care aveai nevoie să termini.

HOROSCOP 3 decembrie - Leu 

S-ar putea ca, de dimineaţă, să îţi fie destul de greu să comunici cu colegii de muncă. Anumite chestiuni care vă implică pe toţi scot la iveală diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate destul de mari, care nu se depăşesc cu uşurinţă. Din acest motiv, trebuie să ai mai multă grijă cum vorbeşti cu ei, să dai dovadă de un plus de diplomaţie. În a doua jumătate a acestei zile, Luna poposeşte în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, prilej numai bun ca, după programul de la muncă, să petreceţi mai mult timp de calitate împreună.

HOROSCOP 3 decembrie - Fecioară

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să exagerezi cu nişte cheltuieli, pe care eşti tentat(ă) să le justifici prin existenţa unor reduceri şi/ sau prin faptul că trebuie să cumperi cuiva drag un cadou care să reflecte ce simţi pentru el/ea. În a doua jumătate a zilei, Luna se mută în casa familiei din horoscopul tău solar, prilej de a petrece mai mult timp alături de cei dragi, probabil cu ocazia unui eveniment de familie sau doar pentru aveţi cu toţii mai mult timp la dispoziţie pentru activităţi care să aducă realmente mai aproape unul de celălalt acum.

HOROSCOP 3 decembrie - Balanţă

În prima parte a zilei, s-ar putea să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi cei dragi, iar din acest motiv, atmosfera de acasă s-ar putea să fie destul de tensionată. Încearcă să vezi ce se poate face, pentru ca lucrurile să reintre pe făgaşul normal. După orele prânzului, Luna ajunge în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te va ajuta să ajungi la cursa neînţelegerilor cu cei dragi şi să ajungeţi la un consens cu privire la acele situaţii care au condus la o stare mai neplăcută. Din câte se pare, nu a fost ceva serios.

HOROSCOP 3 decembrie - Scorpion 

Trebuie să ai mare grijă la informaţiile cu care intri astăzi în contact, căci există riscul ca unele din ele să fie greşite, iar deciziile pe care le faci pe marginea lor să fie unele pe care ajungi să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, verifică veridicitatea lor înainte să faci sau să spui unele lucruri pe care nu le poţi lua înapoi. În a doua jumătate a acestei zile, Luna intră în casa banilor din horoscopul tău solar, semn că te-ai putea intersecta cu o oportunitate de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii.

HOROSCOP 3 decembrie - Săgetător 

În prima jumătate a zilei, nu este indicat să faci investiţii în planuri de viitor sau în proiecte de grup. Ar putea părea că riscurile sunt mici, dar există scenarii pe care nu le-ai luat în calcul şi care s-ar putea adeveri, riscând să te aducă în praful unei pagube de proporţii. După prele prânzului, Luna poposeşte în semnul naşterii tale, semn că te vei bucura de o stare de spirit mai bună în a doua parte a zilei. Nu-ţi este deloc greu să atragi atenţia şi să obţii ceea ce îţi doreşti de pe urma celor cu care interacţionezi.

HOROSCOP 3 decembrie - Capricorn

S-ar putea ca responsabilităţile care îţi revin azi la serviciu să planeze destul de greu pe umerii tăi şi să fie greu de dus. În plus, nu eşti nici în cele mai bune relaţii cu superiorii, iar din acest motiv, trebuie să ai multă grijă cum te porţi la serviciu şi cum îţi abordezi sarcinile de lucru. În a doua parte a acestei zile, Luna progresează în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că după-amiaza acestei zile ar trebui dedicată odihnei şi refacerii după o zi stresantă. Ai nevoie de astfel de momente de respiro din când în când.

HOROSCOP 3 decembrie - Vărsător

Nu eşti într-o stare de spirit prea bună în această dimineaţă, iar acest lucru s-ar putea datora unor evenimente mai puţin plăcute petrecute de dimineaţă sau în zilele care au trecut. Sau poate că nu eşti într-o dispoziţie prea bună pur şi simplu, că te-ai trezit cu faţa la cearşaf. În a doua jumătate a zilei, Luna se mută în casa vieţii sociale şi a planurilor de viitor, semn că prietenii sau iniţiativele tale pe termen lung te ajută să priveşti partea bună a lucrurilor şi să te concentrezi pe viitor. Ştii că ceea ce se întâmplă acum este trecător.

HOROSCOP 3 decembrie - Peşti

În prima parte a acestei zile, se întrezăresc unele probleme în plan profesional, care te obligă să le priveşti dintr-un alt unghi pentru a le găsi o rezolvare. Altfel spus, este necesar să renunţi la perspectiva ta obişnuită şi să te deschizi către altele, pe care ai evitat poate să le adopţi până în prezent. După orele după-amiezii, Luna intră în casa carierei, semn că trebuie să te concentrezi mai mult pe sectorul profesional, acolo unde s-ar putea să apară unele oportunităţi de a te bucura de mai multă vizibilitate decât ai avut parte în ultima perioadă. Profită de ele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici