HOROSCOP Vineri, 6 ianuarie – Răsturnări de situaţie în favoarea zodiilor. Planurile lor se schimbă, dar în bine

Luna din Rac face un sextil armonios cu Uranus retrograd din Taur, astfel că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de o zi cu răsturnări de situaţie care se dovedesc a fi fost în favoarea lor.

17963 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 6 ianuarie – Răsturnări de situaţie în favoarea zodiilor. Planurile lor se schimbă, dar în bine

HOROSCOP Vineri, 6 ianuarie – Răsturnări de situaţie în favoarea zodiilor. Planurile lor se schimbă, dar în bine

HOROSCOP 6 IANUARIE - Berbec

Se anunţă o zi numai bună pentru mici investiţii în planul casnic, mai ales dacă intenţionezi să îţi uşurezi astfel unele atribuţii gospodăreşti. S-ar putea să te surprindă plăcut şi faptul că cei dragi sunt dispuşi să te ajute în acest sens, adică să contribuie cu o anumită sumă pentru achiziţionarea unor lucruri care, în fond, vă vor ajuta pe toţi într-un fel sau altul. Sunt favorizate, de asemenea, şi lucrările de construcţie, amenajare sau redecorare care implică să faci front comun cu cei dragi pentru a vă transpune eficient în realitate o viziune pe care o aveţi cu toţii.

HOROSCOP 6 IANUARIE - Taur

Comunici astăzi într-un fel în care nu dai greş, indiferent de interlocutor sau de contextul social în care te afli. Ştii exact ce şi când să spui pentru a obţine reacţia pe care ţi-o doreşti de la ceilalţi, iar acest lucru te ajută să consolidezi relaţiile deja existe şi să construieşti altele noi. De asemenea, s-ar putea să afli veşti care te bucură sau să ţi se facă unele complimente care îţi potenţează încredere în forţele proprii. Aşadar, ai parte de tot felul de interacţiuni care au o influenţă pozitivă asupra ta, care te ajută să te cunoşti mai bine.

HOROSCOP 6 IANUARIE - Gemeni

Din punct de vedere financiar, stai destul de bine astăzi. S-ar putea să faci unele economii la care nu te aşteptai sau poate că ţi se întoarce un împrumut pe care nu sperai să îl vezi restituit atât de devreme. Acest lucru pare că te scoate dintr-o pasă nu tocmai plăcută în care te aflai astăzi, căci nu mai simţi atât de puternic apăsarea grijilor cu privire la acoperirea unor cheltuieli neaşteptate cu care rişti să te întâlneşti astăzi. Cu alte cuvinte, simţi că Universul are grijă de tine, că apare un ajutor când ai nevoie mai mare de el.

HOROSCOP 6 IANUARIE - Rac

Astăzi se întâmplă unele lucruri care îţi reînnoiesc speranţa cu privire la viitor sau la unele proiecte sau relaţii în care eşti implicat(ă). Nu se poate spune că ţi-ai pierdut-o între timp, dar poate că nu mai erai atât de animat(ă) în ceea ce le priveşte. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de întâlniri cu nişte persoane care te inspiră, care te ajută să gândeşti în perspectivă şi să îţi consolidezi planurile de viitor. Se vede că eşti pe o traiectorie ascendentă, că faci paşi mărunţi dar siguri către ceea ce ţi-ai propus să realizezi în acest an.

HOROSCOP 6 IANUARIE - Leu

Este posibil să apară azi evenimente care te propulează în atenţia superiorilor sau a altor persoane importante din domeniul tău de activitate. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o popularitate mai mare în comunitate, care te ajută să îţi consolidezi un anumte statut. Cert este că nu te aşteptai ca lucrurile să ia o astfel de întorsătură, dar ar fi indicat să profiţi de această oportunitate şi să îţi faci vocea auzită. Ai multe lucruri bune de spus, iar acum este momentul să le faci cunoscute, să spui ceea ce crezi că ar trebui să se întâmple.

HOROSCOP 6 IANUARIE - Fecioară

Se prefigurează o zi favorabilă planurilor tale de viitor şi proiectelor în care eşti implicat(ă) şi/ sau le coordonezi, în sensul în care s-ar putea să îţi vină unele idei foarte bune în ceea ce priveşte modul în care le-ai putea dezvolta sau transpune în realitate. Dacă urmează să te ocupi de chestiuni birocratice în privinţa lor, rezultatele s-ar putea să apară mult mai repede decât ai preconizat, ceea ce te încurajează şi îţi arată că eşti pe traiectoria potrivită. Aşadar, se anunţă o zi foarte productivă la orizont, care promite să îţi aducă progresele la care sperai de mult.

HOROSCOP 6 IANUARIE - Balanţă

Din punct de vedere profesional, toate merg foarte bine pentru tine astăzi. Dispui de puterea de muncă necesară pentru a-ţi transpune visurile în realitate şi pentru a te impune în faţa celorlalţi colegi de muncă, dar şi a superiorilor. Nimic nu te poate opri din a-ţi atinge obiectivele de astăzi şi faci corect distincţia între asertivitate şi agresivitate, ceea ce te ajută să stabileşti raporturi sănătoase cu cei din jur. Aşadar, se anunţă o zi productivă, în care s-ar putea să atingi chiar mai multe ţinte decât ţi-ai propus la început săptămânii, lucru care nu poate decât să te bucure.

HOROSCOP 6 IANUARIE - Scorpion

Astăzi eşti pe aceeaşi lungime de undă cu interlocutorii tăi. Fie că este vorba de colaboratori, clienţi, colegi de muncă sau partenerul de viaţă, reuşeşti să ajungi la un consens cu ei fără prea multe eforturi. În acest sens ajută şi faptul că ai obiective comune cu ei, că sunteţi cu toţii motivaţi să trageţi la fel de tare la căruţă pentru a le atinge. Aşadar, dacă au existat recent subiecte de discuţie complicate, în privinţa cărora nu aţi ajuns la o rezolvare, acum este momentul să le repuneţi pe tapet. Cu siguranţă veţi ajunge la un rezultate foarte satisfăcător.

HOROSCOP 6 IANUARIE - Săgetător

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care dau dovadă de o productivitate crescută în plan profesional. Cel mai important este faptul că îţi stăpâneşti nervii mai bine decât de obicei şi nu te pierzi cu firea atunci când lucrurile par să nu meargă în direcţia pe care ţi-o doreai. Faci cel mai bine faţă sarcinilor de lucru care te solită din punct de vedere fizic şi/ sau psihic, astfel că ar fi indicat să te ocupi de ele astăzi. Pe de altă parte, nu uita de odihnă, cu toate că ar putea părea că nu ai nevoie de ea.

HOROSCOP 6 IANUARIE - Capricorn

Eşti în relaţii foarte bune astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, în sensul în care timpul petrecut împreună are un efect bn asupra ta, energizându-te şi potenţându-ţi creativitatea. În cazul în care eşti single sau ai început de curând o relaţie cu cineva, se arată o zi numai bună pentru întâlniri romantice sau pur şi simplu pentru a da curs unor ocazii de flirt. Vei descoperi că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cel drag sau că eşti pregătit(ă) să explorezi din nou sena de dating după o perioadă nu prea plăcută pe plan sentimental.

HOROSCOP 6 IANUARIE - Vărsător

În cazul în care ai rămas restant(ă) cu unele sarcini în plan domestic, acesta este cel mai bun moment în care să te ocupi de ele, astfel încât să nu trebuiască să îţi modifici în niciun fel planurile de weekend. Ştii exact de unde să le apuci şi cum să le inserezi în agenda zilnică astfel încât să nu fie nevoie să laşi pe altă dată treburi de care ţi-ai propus să te ocupi azi. Aşadar, se întrevede o zi produtivă la orizont, atât pe plan profesional, cât şi la nivel casnic, iar rezultatele vor fi mai mult decât îmbucurătoare.

HOROSCOP 6 IANUARIE - Peşti

Interacţionezi foarte bine astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, indiciu cum că te numeri şi tu printre nativii(ele) care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu apropiaţii. Aşadar, nici nu este de mirare că poţi discuta despre aproape orice cu ei, că vă găsiţi tot felul de compatibilităţi până acum necunoscute în ceea ce priveşte hobby-urile şi preocupările din această perioadă. Profită de acest context pentru a petrece momente de calitate cu cei dragi, mai ales dacă acestea au cam lipsit în ultima perioadă din cauza faptului că aţi fost ocupaţi cu tot felul de lucruri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici