HOROSCOP 8 IULIE 2020: Zodiile Cardinale s-ar putea lansa în declaraţii care le pun într-o lumină nefavorabilă

HOROSCOP 8 IULIE 2020: În această dup-amiază, Mercur retrograd din Rac aderă la un careu tensionat cu Marte din Berbec, ceea ce înseamnă că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) s-ar putea lansa în declaraţii care le pun într-o lumină nefavorabilă sau poate că ele sunt cele cărora li se adresează vorbe cu impact emoţional puternic. Spre seară, Luna intră în Peşti, semn că Racii şi celelalte semne de Apă (Rac, Peşti) au parte de un final de zi liniştit.

12533 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 IULIE 2020: Zodiile Cardinale s-ar putea lansa în declaraţii care le pun într-o lumină nefavorabilă

HOROSCOP 8 IULIE 2020: Zodiile Cardinale s-ar putea lansa în declaraţii care le pun într-o lumină nefavorabilă

HOROSCOP 8 IULIE 2020 BERBEC

Prima parte a acestei zile ar putea sta sub semnul tensiunilor în raport cu rudele apropiate, dar mai ales cu acei membri ai familiei care au obiceiul să creeze o atmosferă deloc stabilă din punct de vedere emoţional acasă. Ceva din atitudinea lor, din modul în care îşi gestionează trăirile te face să-ţi ieşi din minţi, să spui sau să faci lucruri pe care vei ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Seara te-ar putea surprinde, din pricina Lunii, într-o stare introspectivă, semn că ajungi destul de repede la concluzia că poate ai fost cam aspru(ă) cu ei.

HOROSCOP 8 IULIE 2020 TAUR

În prima jumătate a zilei, te-ai putea confrunta cu vorbe, gesturi sau întâlniri care îţi produc reacţii emoţionale intense, greu de controlat. Dată fiind natura aspectului care conduce la această situaţie, se poate spune că nu este vorba despre ceva plăcut, ci mai degrabă de ceva care te nelinişteşte, te enervează sau chiar te face să îţi ieşi din fire. Spre seară, te mai calmezi, poate şi pentru că te întâlneşti cu un prieten căruia îi povesteşti ce ţi s-a întâmplat peste zi. Ori poate că apar alte perspective promiţătoare pe care alegi să te concentrezi în zilele care urmează.

HOROSCOP 8 IULIE 2020 GEMENI

Ai proiecte sau colaborări în care ai investit emoţional destul de mult sau pe care nu le-ai demarat încă ori sunt la început de drum, dar în care crezi foarte mult. Cu toate acestea, astrele îţi semnalează că încă n-a venit momentul să direcţionezi resurse către ele. Faptul că te ating la coarda sensibilă te-ar putea face indiferent(ă) la faptul că mai necesită lucru pentru a fi aduse în punctul în care nu rişti foarte mult dacă investeşti în ele. Luna intră spre seară în casa carierei, indiciu c-ai avea mai mult de câştigat dacă te focusezi pe ascensiunea profesională.

HOROSCOP 8 IULIE 2020 RAC

Sarcinile care îţi sunt delegate astăzi la serviciu te pun faţă în faţă cu temeri sau cu responsabilităţi şi răspunderi care te copleşesc doar gândindu-te la ele. Sau poate că şefii se aşteaptă de la tine să dai dovadă de spirit de iniţiativă şi prezenţă de spirit în raport cu activităţi cu care tu nu rezonezi sau care vin în contradicţie cu ceea ce crezi tu că ar trebui făcut. Având în vedere că Luna poposeşte spre seară în casa filozofiei de viaţă, cel mai bun lucru pe care l-ai putea face în această situaţie este să îţi asculţi intuiţia.

HOROSCOP 8 IULIE 2020 LEU

Nu eşti într-o formă prea bună astăzi din punct de vedere emoţional. Dintr-un motiv sau altul, te încearcă azi tot felul de trăiri contradictorii, care te dezechilibrează destul de puternic şi îţi afectează perspectiva asupra unor situaţii curente de viaţă. În aceste circumstanţe, încearcă să pui distanţă între tine şi persoanele ori conjuncturile care îţi generează aceste fluctuaţii de dispoziţie sau care ţi le alimentează. Spre finalul zilei, încearcă să vorbeşti cu partenerul despre ceea ce simţi, dar evită tentaţia de a proiecta aceste trăiri în relaţia de cuplu. În caz contrar, atmosfera din viaţa sentimentală se poate tensiona inutil.

HOROSCOP 8 IULIE 2020 FECIOARĂ

În cazul tău, pot apărea motive de îngrijorare cu privire la parcursul unor proiecte, colaborări sau prietenii. Ori poate că nu există ceva concret care îţi dă de gândit în privinţa lor, dar ai senzaţia că se va întâmpla ceva care poate schimba cursul acestora într-o direcţie pe care nu ţi-o doreşti. În orice caz, cert este că nu trebuie să laşi temerile să ajungă să te controleze, căci deseori ele conduc la decizii deloc înţelepte. Caută să comunici aşadar cu cei care sunt implicaţi în aceste iniţiative sau cu prietenii ori colaboratorii în legătură cu care ai unele dubii.

HOROSCOP 8 IULIE 2020 BALANŢĂ

În raport cu cei cu care derulezi activităţi profesionale sau cu persoana iubită, ar putea apărea astăzi tensiuni. Acestea se datorează cel mai probabil unor tentative din partea anumitor persoane de a-şi impune autoritatea sau punctul de vedere în cadrul acestor relaţii. În felul acesta, se dezechilibrează serios raportul de forţe între voi, lucru care nu rămâne nesancţionat de aceia care simt că opiniile lor nu sunt luate în seamă. Toată această situaţie te oboseşte destul de mult, atât fizic şi mental, motiv pentru care ţi-ar prinde bine să te relaxezi diseară, să te concentrezi pe starea ta de bine.

HOROSCOP 8 IULIE 2020 SCORPION

Te aşteaptă o zi solicitantă şi aglomerată în plan profesional. Volumul de lucru care îţi revine este mai mare decât de obicei sau decât în ultimele zile, termenele-limită sunt reduse, iar aşteptările superiorilor sau ale clienţilor invers proporţionale cu acestea din urmă. Sau poate că nu ai parte de mai multe sarcini, dar cele primite te depăşesc ca experienţă şi îţi induc teama că nu te vei putea ridica la înălţimea provocărilor. Până la finalul programului, le vei da de cap însă, iar diseară te poţi îndeletnici cu activităţi mai plăcute, poate chiar în compania persoanei iubite sau a copiilor.

HOROSCOP 8 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

Indiferent dacă eşti acasă în această dimineaţă sau la serviciu, cert este că experimentezi o atmosferă încărcată în plan cu cei dragi, dar mai ales cu persoana iubită şi/ sau copiii. Există o acută lipsă de încredere între voi anumite privinţe sau poate că unele lucruri au rămas nespuse prea multă vreme, ducând la o tensiune mocnită care este activată astăzi de un factor perturbator pe care altfel nu l-ai fi băgat în seamă. Pe de altă parte însă, în raport cu alte rude apropiate, ai parte de armonie şi bună înţelegere, semn că problema nu s-a generalizat până acum.

HOROSCOP 8 IULIE 2020 CAPRICORN

Nici în cazul tău nu se arată prea multă linişte acasă astăzi, dar s-ar putea ca, în ceea ce te priveşte, tensiunile să se manifeste în raport cu rudele apropiate de o vârstă mai înaintată sau în relaţie cu cele cu care nu ai prea multe puncte de vedere în comun. Alţi(te) nativi(e) ar putea experimenta conflicte cu partenerul, cel mai probabil pe seama unor chestiuni casnice, domestice sau locative. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să faci eforturi să nu se ajungă la ceartă. Luna vine să te sprijine în acest sens, potenţându-ţi abilităţile de comunicare empatică.

HOROSCOP 8 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

La serviciu, ar putea interveni astăzi unele probleme de comunicare în raport cu colegii de muncă. Acestea s-ar putea datora unor cauze obiective, cum ar fi problemele de natură tehnică ale programelor pe care le utilizaţi pentru a ţine legătura unii cu ceilalţi sau subiective, când nu se solicită explicaţii sau lămuriri suplimentare şi se ajunge uşor-uşor la neînţelegeri. Indiferent care este scenariul în care te afli, poţi avea foarte mult de pierdut, (şi reparat în materie de proiectele de care te ocupi acum), financiar chiar, dacă nu încerci să găseşti o modalitate de a vă reconecta pe aceeaşi frecvenţă.

HOROSCOP 8 IULIE 2020 PEŞTI

Caută astăzi să stai departe de achiziţiile care nu figurează pe lista de cumpărături. Din prea mult drag pentru cei dragi sau dintr-o slăbiciune datorată unei mari pasiuni, ai putea ajunge astăzi să faci unele cheltuieli pe lucruri care îţi aduc satisfacţie imediată, dar care-ţi aduc greutăţi financiare pe termen relativ lung. Este important aşadar să dai dovadă de o atitudine cumpătată, să faci corect distincţia între un mic răsfăţ şi o achiziţie care te-ar putea afecta prea tare la buget. Diseară, Luna intră în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă energie, dar şi o atitudine lipsită de practică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici