Franţa şi Danemarca se luptă pentru medaliile de aur în finala turneului olimpic de handbal masculin

Ultima zi de handbal masculin, din cadrul turneului olimpic de la Tokyo, începe sâmbătă la ora 11:00 (ora României) cu meciul pentru medalia de bronz dintre Spania şi Egipt. În finală se confruntă Franţa şi Danemarca, finaliste şi la Rio de Janeiro, în 2016. Meciul se joacă tot sâmbătă, de la 15.00.

271 afișări
Imaginea articolului Franţa şi Danemarca se luptă pentru medaliile de aur în finala turneului olimpic de handbal masculin

Franţa şi Danemarca se luptă pentru medaliile de aur în finala turneului olimpic de handbal masculin

Danezii speră să îşi apere aurul câştigat la Rio de Janeiro, în 2016. Echipa nordică se va baza, ca de obicei, pe Mikkel Hansen, care este într-o formă de zile mari. Francezii, care au câştigat aurul în 2008 la Beijing şi din nou la Londra, patru ani mai târziu, vor spera să răzbune finala pierdută acum 5 ani la Rio.

Franţa a trecut destul de greu, în semifinală, de reprezentativa olimpică a Egiptului, cu 27-23 (13-13), nord africanii fiind chiar la conducere în debutul meciului (1-5). După ce, la pauză, cele două echipe au intrat la vestiare la egalitate, francezii au izbutit să se desprindă abia spre finalul meciului.

De cealaltă parte, Danemarca s-a impus mai uşor în faţa Spaniei, cu un scor identic, 27-23 (14-10), dar nu a fost condusă nici măcar o dată în cele 60 de minute.

În meciul pentru medaliile de bronz, Spania, dublă campioană mondială şi europeană, condusă de Adrian Figueras Trejo, va fi favorită în faţa surprinzătoarei echipe a Egiptului, care a învins la Tokyo echipe cu blazon, precum Suedia sau Germania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici