Italianul Massimo Stano a frânt inimile japonezilor câştigând aurul în proba masculină de 20 km marş

În condiţii de temperatură şi umiditate sufocante, italianul Massimo Stano (29 ani) a trecut joi primul linia de sosire din parcul Sapporo Odori, câştigând cursa masculină de 20 km marş, în faţa perechii japoneze Ikeda Koki şi Yamanishi Toshikazu, care au câştigat argintul şi, respectiv, bronzul.

208 afișări
Imaginea articolului Italianul Massimo Stano a frânt inimile japonezilor câştigând aurul în proba masculină de 20 km marş

Italianul Massimo Stano a frânt inimile japonezilor câştigând aurul în proba masculină de 20 km marş

Cu un gest de sportivitate, Stano a aşteptat la linia de sosire pentru a felicita perechea japoneză cu care a petrecut o mare parte din cursă în fruntea plutonului, folosindu-se probabil de japoneza pe care a învăţat-o recent, pentru a schimba câteva cuvinte la final.

Cursa a prins viaţă puţin după start, atunci când şapte concurenţi s-au desprins, luând o opţiune serioasă pentru obţinerea medaliilor. Au fost doi spanioli, doi japonezi, doi chinezi şi Massimo Stano, singurul italian, aflat la prima sa experienţă olimpică.

Spaniolul Alvaro Martin s-a clasat pe locul 4, iar compatriotul său, Diego Garcia a terminat al şaselea, germanul Christopher Linke s-a strecurat între cei doi pe locul 5, iar perechea chineză formată din Wang Kaihua şi Zhang Jun a terminat pe locurile 7, respectiv 8. Britanicul Callum Wilkinson a ocupat un onorabil loc 10.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici