Jocurile Olimpice de la Tokyo. Prima finalistă a turneului de tenis feminin

  • Belinda Bencic (12 WTA) s-a calificat joi în finala turneului feminin de la Tolkyo 2020.
  • Jucătoarea de tenis elveţiană a trecut în prima semifinală de Elena Rybakina (20 WTA), din Kazakhstan.
602 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de la Tokyo. Prima finalistă a turneului de tenis feminin

Bencic s-a impus în trei seturi, cu 7-6 (2), 4-6, 6-3, după un meci care a durat 2 ore şi 46 de minute.

După un prim set adjudecat la tiebreak de Bencic, jucătoarea din Elveţia a cedat setul secund, după alte două seturi cedate pe propriul serviciu.

În decisiv, Bencic a fost condusă cu 0-2 şi 2-3, dar a reuşit să câştige 4 seturi consecutive, câştigând partida şi asigurându-şi un loc în finala de la Jocurile Olimpice.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Marketa Vondrousova şi Elina Svitolina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici