Luptătoarea română Kriszta Tunde Incze şi-a încheiat aventura olimpică la Tokyo 2020

Sportiva română Kriszta Tunde Incze (25 ani) a evoluat miercuri dimineaţa în recalificările categoriei 62 kg, la lupte feminine, în compania letonei Anastasija Grigorjeva (31 ani), fiind învinsă la puncte după una din cele mai frumoase confruntări de la Tokyo 2020.

319 afișări
Imaginea articolului Luptătoarea română Kriszta Tunde Incze şi-a încheiat aventura olimpică la Tokyo 2020

Luptătoarea română Kriszta Tunde Incze şi-a încheiat aventura olimpică la Tokyo 2020

Kriszta Incze, prezentă pentru prima dată la Jocurile Olimpice, a făcut o figură frumoasă în faţa mult mai experimentatei sportive letone, participantă la ultimele două ediţii ale Jocurilor Olimpice, de la Londra 2012 şi Rio de Janeiro 2016 şi fostă medaliată cu bronz la campionatele mondiale, în 2014 şi 2017, vicecampioană europeană, în 2017 şi campioană a Jocurilor Europene, din 2019.

După prima repriză, cele două luptătoare au fost la egalitate 2-2. În partea a doua, letona a punctat de mai mai multe ori, Incze dând şi ea o replică bună, realizând un procedeu de 4 puncte şi o trecere de un punct.

Adversara sa a mai realizat însă 12 puncte, cu care s-a impus în final cu scorul de 14-7.

Aceasta a fost ultima confruntare de la Tokyo 2020 pentru Kriszta Tunde Incze.

România mai este reprezentată la lupte libere şi lupte feminine de alţi 3 sportivi: Albert Saritov (97 kg), Emilia Alina Vuc (50 kg), şi Beatrice Andreea Ana (53 kg).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici