Tokyo 2020: Laura Georgeta Ilie a ratat la limită calificarea în finală la tir

  • Laura Georgeta Ilie a fost prima sportivă a României care a intrat sâmbătă în competiţie la Tokyo 2020, la ora 2.30 (ora României).
  • Sportiva română a evoluat în calificările probei feminine de puşcă aer comprimat 10 m, ratând prezenţa în finala de 8 pentru o singură jumătate de punct.
284 afișări
Imaginea articolului Tokyo 2020: Laura Georgeta Ilie a ratat la limită calificarea în finală la tir

Sursa foto: profimedia

Ilie a început cu o primă serie de 10 trageri ce i-au adus 104.8 puncte. Seria a doua a fost însă cea mai slabă din totalul de 6, românca reuşind doar 103.3 puncte.

În următoarele două serii Laura a tras foarte bine, cu 105 şi 105.1 puncte, însă în seria 5 a avut din nou o uşoară cădere, obţinând doar 104,1.

În ultima serie de 10 trageri, Ilie a tras cel mai bine, obţinând 105.7 puncte, pentru un total de 628 de puncte.

Din păcate, cele 628 de puncte au fost suficiente doar pentru locul 9, în condiţiile în care ocupantele locurilor 7 şi 8 au obţinut totaluri cu un singură jumătate de punct mai mare.

Calificările au fost câştigate de norvegianca Duestad Jeanette Hegg, cu 632.9 puncte, nou record olimpic al fazei calificărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici