Bărbatul care a intrat cu maşina într-un grup de protestatari din Virginia este membru al Ku Klux Klan

  • Un bărbat este acuzat că a intrat cu maşina într-un grup de protestatari din Virginia
  • Potrivit procurorului, omul este un lider al Ku Klux Klan şi propagandist al ideologiei confederate
  • Din fericire, persoanele implicate în incident au scăpat cu răni uşoare
762 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a intrat cu maşina într-un grup de protestatari din Virginia este membru al Ku Klux Klan

Harry Rogers, în vârstă de 36 de ani, este acuzat de tentativă de omor, vandalism şi violenţă cu circumstanţe agravante pentru că a intrat cu maşina într-un grup de protestatari din Richmond, Virginia. Acesta a fost trimis în instanţă luni dimineaţă.

Poliţia a fost sesizată în urma unui apel care raporta că un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de oameni care protestau paşnic. Evenimentele din ultimele zile din SUA cauzate de moartea lui George Floyd au atras reacţii care instigă la ură din partea unor cetăţeni.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar persoana vătămată în urma incidentului a scăpat cu răni superficiale. Din cauza asocierii admise de Rogers cu Ku Klux Klan, poliţia investighează acum dacă acţiunile sale au avut la bază intenţia de a comite o crimă bazată pe ură.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici