Dumitru Buzatu a scăpat de gratiile penitenciarului. Fostul lider PSD, plasat în arest la domiciliu

Tribunalul Vaslui a decis, luni, plasarea în arest la domiciliu a fostului lider PSD Dumitru Buzatu, acuzat de luare mită, aflat până acum în arest la Penitenciarul Vaslui.

642 afișări
Imaginea articolului Dumitru Buzatu a scăpat de gratiile penitenciarului. Fostul lider PSD, plasat în arest la domiciliu

Dumitru Buzatu a scăpat de gratiile penitenciarului. Fostul lider PSD, plasat în arest la domiciliu

„În temeiul art. 242 raportat la art. 218, 220 Cod procedură penală, înlocuieşte măsura arestului preventiv dispus prin Încheierea 70/DLF din data de 23.09.2023 pronunţată în dosarul nr. 1886/89/2023 al Tribunalului Vaslui (mandat de arestare preventivă nr. 16/UP din 23.09.2023), faţă de inculpatul Buzatu Dumitru, cu măsura arestului la domiciliu”, potrivit minutei Tribunalului vaslui.

Instanţa impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul din sat Zăpodeni, com. Zăpodeni, jud.Vaslui, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.

„Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, se mai arată în minută.

Dumitru Buzatu a fost arestat preventiv, pe 23 septembrie 2023, după ce a fost prins în timp ce primea 1,25 milioane de lei mită de la omul de afaceri Emil Savin, pentru a ajuta o companie să obţină un contract.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
buzatu,
arest,
domiciliu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici