Florin Iordache a câştigat şefia Consiliului Legislativ, cu 185 de voturi

  • UPDATE Florin Iordache a câştigat şefia Consiliului Legislativ cu 185 de voturi
  • Votul a avut loc în şedinţa plenului reunit al Parlamentului, care a început de la ora 16.00
  • Deputatul Florin Iordache şi fostul preşedinte al CCR şi-au depus candidaturile pentru funcţia de preşedinte al Consiliu Legislativ.
4080 afișări
Imaginea articolului Florin Iordache a câştigat şefia Consiliului Legislativ, cu 185 de voturi

UPDATE Cele două camere ale Parlamentului l-au votat în plenul reunit pe Florin Iordache preşedinte al Consiliului Legislativ.

Iordache, susţinut de PSD, a avut 185 de voturi, faţă de 41 de voturi Augustin Zegrean, propus de PNL, şi două voturi pentru în cazul lui Mazâlu, propus de USR.

Pentru funcţia de preşedinte al Consiliu Legislativ şi-au depus candidatura Florin Iordache, Ionuţ Duli Mazâlu şi Augustin Zegrean.

De asemenea, pentru funcţia de preşedinte Secţia de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ s-au înregistrat tot trei candidaturi, respectiv George Edward Dircă, Augustin Zegrean, Ciochiu Andrei.

Votul a fost dat în şedinţa plenului reunit a celor două camere ale Parlamentului, programată începând cu ora 16.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici