Judecătorii resping cererea de revizuire a lui Liviu Dragnea

Judecătorii au respins ca inadmisibilă cererea de revizuire formulată de Liviu Dragnea împotriva sentinţei în care a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

3886 afișări
Imaginea articolului Judecătorii resping cererea de revizuire a lui Liviu Dragnea

Judecătorii resping cererea de revizuire a lui Liviu Dragnea

„Cu majoritate, respinge ca inadmisilă cererea de revizuire formulată de revizuentul Dragnea Nicolae Liviu împotriva sentinţei penale nr. 377/21.06.2018 a ICCJ - Secţia Penală pronunţată în ds nr.2628/1/2016. Obligă la cheltuieli judiciare către stat”, se arată în minuta de şedinţă.

Sentinţa nu este definitivă, având drept de apel în 10 zile de la comunicarea copiei minutei.

„Cu opinie separata în sensul admiterii în principiu a cererii de revizuire”, potrivit minutei.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, în 27 mai 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici