Ovidiu Silaghi, reclamat la Parchet pentru neexecutarea unei hotărâri

Ministrul pentru întreprinderi mici şi mijlocii, Ovidiu Silaghi, s-a prezentat, marţi, la Parchetul instanţei supreme, unde este înregistrat un dosar în care demnitarul este reclamat că în perioada în care era director la Camera de Comerţ din Satu Mare nu a pus în executare o hotărâre judecătorească.

2 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Silaghi, reclamat la Parchet pentru neexecutarea unei hotărâri

Ovidiu Silaghi, reclamat la Parchet pentru neexecutarea unei hotărâri

Procurorii au în lucru un dosar referitor la ministrul pentru întreprinderi mici şi mijlocii, comerţ, turism şi profesii liberale, Ovidiu Silaghi, în care este reclamat, din 2005, de către Ovidiu Emilian Micu, a confirmat, marţi, Biroul de presă al Ministerului Public.

În 2005, Micu a depus o plângere împotriva lui Silaghi la Parchetul Judecătoriei Satu Mare, precizând că a fost dat afară nelegal de la Camera de comerţ şi agricultură Satu Mare, condusă atunci de actualul ministru.

Concedierea a fost contestată, iar Micu a câştigat procesul în instanţă şi a solicitat reîncadrarea, însă hotărârea judecătorească nu a fost aplicată.

În 2006, dosarul a fost declinat la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justioţie, ca urmare a dobândirii de către Silaghi a calităţii de ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici