Anne Hathaway trece de la prinţesă la vrăjitoare, în noul său film, ”The Witches”

  • Actriţa Anne Hathaway apare cheală şi plină de cicatrici într-un un nou film
  • Filmul „The Witches” va fi lansat pe 20 octombrie 2020
  • Charlize Theron şi Natalie Portman au fost şi ele tunse pentru rolurile lor
368 afișări
Imaginea articolului Anne Hathaway trece de la prinţesă la vrăjitoare, în noul său film, ”The Witches”

Anne Hathaway trece de la prinţesă la vrăjitoare, în noul său film, ”The Witches”

Anne Hathaway, actriţa cunoscută pentru rolul din filmul „The Princess Diaries”, este acum cheală şi plină de cicatrici! Anne este bine, nu a păţit nimic.

Actriţa a trecut prin această transformare înfricoşătoare pentru filmul „The Witches”, care va fi lansat pe 20 octombrie. Pe lângă lipsa părului şi cicatricile adânci, actriţa ne îngrozeşte cu două rânduri de dinţi monstruoşi. Nu a mai ramas nimic care să ne amintească de frumoasa Anne.

Fanii au rămas şocaţi de schimbare. Anne nu este la prima ”schimbare de look”. În 2012, actriţa a trebuit să-şi radă părul pentru filmul „Mizerabilii”. Astfel de transformări sunt obişnuite in lumea filmului. Charlize Theron, Natalie Portman si Joey King au renunţat la părul lung pentru rolurile lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici