Celebrul rapper AKA, împuşcat mortal, la 35 de ani, în Africa de Sud

Celebrul rapper AKA a fost împuşcat mortal, la 35 de ani, în Africa de Sud. Primele informaţii arată că rapperul se afla în faţa unui restaurant, alături de un alt bărbat, şi asupra celor doi s-a tras dintr-o maşină.

1675 afișări
Imaginea articolului Celebrul rapper AKA, împuşcat mortal, la 35 de ani, în Africa de Sud

@akaworldwide, Twitter

Starul rap sud-african AKA, al cărui nume real era Kiernan Jarryd Forbes, a fost împuşcat şi ucis în faţa unui restaurant din Durban, vineri seară. Viaţa rapperului a fost curmată la doar 35 de ani, chiar înainte de a urca pe scenă pentru a cânta.

AKA şi un al doilea bărbat se aflau în faţa unui restaurant din oraşul sud-african când au fost ucişi de focuri de armă.

Părinţii şocaţi, Tony şi Lynn Forbes, au confirmat sâmbătă vestea şi au adus un omagiu fiului lor pierdut.

Vineri, rapoartele locale au afirmat că AKA şi un alt bărbat au fost împuşcaţi seara, după ce două maşini au trecut pe lângă ei, pasagerii deschizând focul, notează Mirror.

AKA trebuia să cânte la un club de noapte, dar evenimentul a fost anulat, un anunţ pe reţelele de socializare informând că se renunţă la concert "din cauza unor circumstanţe neprevăzute".

Paramedicul Garrith Jamieson a declarat pentru Times Live: "La sosire, paramedicii au găsit un haos total. Doi bărbaţi au suferit multiple răni prin împuşcare. Paramedicii i-au asistat pe bărbaţi şi, din păcate, primul a suferit multiple răni prin împuşcare şi nu avea semne de viaţă, fiind declarat decedat la faţa locului".

Alte rapoarte citate de Mirror sugerează că AKA a fost împuşcat de 6 ori.

AKA s-a născut în Cape Town, Africa de Sud, la 28 ianuarie 1988 şi a intrat pe scena muzicală în 2002, când a format un grup hip-hop numit Entity, alături de colegii săi Vice Versa şi Greyhound. Grupul a primit o nominalizare la premiul KORA la categoria "Cel mai bun hip-hop african", înainte de a se desfiinţa în 2006.

AKA a continuat să creeze muzică în calitate de artist solo, ceea ce a dus la lansarea albumului său de debut, Alter Ego, lansat în 2011. A lansat apoi alte trei albume - cel mai recent fiind albumul Touch My Blood din 2018.

În viaţa personală, AKA avea o „relaţie intermitentă” cu DJ Zinhle, în vârstă de 39 de ani, pe numele real Ntombezinhle Jiyane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici