Fiica lui David Hasselhoff, Taylor, s-a căsătorit

David Hasselhoff a condus-o pe fiica sa, Taylor Hasselhoff, la altar la sfârşitul săptămânii trecute când aceasta s-a căsătorit cu iubitul ei, Madison Fiore, în Escondido, California, scrie CNN.

752 afișări
Imaginea articolului Fiica lui David Hasselhoff, Taylor, s-a căsătorit

Captură People.com

Taylor Hasselhoff s-a căsătorit cu logodnicul ei, Madison Fiore, în Escondido, California.

„A fost atât de grozav să îi putem aduna pe toţi cei din familiile şi prietenii noştri şi să îi avem pe toţi în aceeaşi cameră”, a declarat ea pentru People despre nunta lor, adăugând că invitaţii au călătorit din toată lumea pentru a participa.

Tatăl şi-a condus fiica la altar pe melodia „Bittersweet Symphony”, iar tinerii căsătoriţi au dansat mai târziu primul lor dans pe melodia „Can't Help Falling in Love With You”, interpretată live de o trupă.

Taylor Hasselhoff a dezvăluit că s-a logodit în decembrie 2021, scriind pe Instagram: „Dacă cineva mi-ar fi spus că îmi voi întâlni viitorul logodnic pe o aplicaţie de dating aş fi spus „Pariu!”. Madison, eşti cel mai bun prieten şi sufletul meu pereche & absolut nu pot să aştept să îmi petrec restul vieţii cu tine. Eşti stânca mea, lumina mea şi acum logodnicul meu! Am reuşit, iubito!!! TE IUBESC!!!", a scris ea pe Instagram alături de imagini cu cuplul înconjurat de petale de trandafiri.

Cei doi se îndreaptă acum spre luna de miere în Costa Rica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici