Denise Dowse, regizoare şi actriţă în "Beverly Hills, 90210", a murit la 64 de ani

Actriţa şi regizoarea Denise Dowse, a cărei carieră prolifică a inclus roluri în "Beverly Hills, 90210", "Insecure" şi "Ray", a murit. Confirmarea a venit duminică din partea familiei acesteia, pentru CNN. Actriţa avea 64 de ani.

535 afișări
Imaginea articolului Denise Dowse, regizoare şi actriţă în "Beverly Hills, 90210", a murit la 64 de ani

FOTO Twitter

"Cu inima strânsă trebuie să anunţ decesul ei", a declarat sora actriţei, Tracey Dowse, într-un comunicat.

Aceasta a anunţat moartea surorii sale şi pe contul de Instagram al actriţei, amintindu-şi de ea ca fiind o susţinătoare a teatrului afro-american, care a fost dedicată şi împărtăşirii profesiei cu copiii.

Dowse a jucat şi a regizat pentru Negro Ensemble Company şi a regizat piese pentru Amazing Grace Conservatory, un program de pregătire teatrală pentru tinerii din cartierele sărace.

Dowse a fost cunoscută pentru rolul doamnei Yvonne Teasley din serialul de succes "Beverly Hills, 90210" şi a apărut recent în serialul de comedie HBO "Insecure" în rolul terapeutului lui Molly Carter (Yvonne Orji).

Pe lângă rolurile de actriţă din zeci de filme şi seriale TV, Dowse a regizat şi filme, inclusiv "Remember Me: The Mahalia Jackson Story", care a avut premiera în aprilie la Festivalul de Film Pan African.

"Sunt atât de mândră că am fost sora ei", a declarat Tracey Dowse pentru CNN. "Ea a luminat scena şi ecranul. A ştiut să danseze în viaţă şi să vadă bucuria. Ceva din care putem învăţa cu toţii".

Managerul lui Dowse, Sandra Siegal, îşi aminteşte astfel de actriţă: "Am inima sfâşiată de pierderea strălucitoarei, frumoasei, elegantei şi iubitoarei noastre Denise, pe care am avut bucuria şi binecuvântarea de a o coordona şi de a colabora la cariera ei timp de peste 25 de ani, precum şi o prietenie personală. Am pierdut, dar am câştigat atât de mult din faptul că am cunoscut-o. Moştenirea şi amintirea lui Denise vor trăi pentru totdeauna, pentru că a atins cu adevărat foarte mulţi oameni", a declarat Siegal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici